• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata sil baştan günlüğü

ortanca3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
102
0
96
Kayseri
Bu gün hayatıma sil baştan diyorum şimdiye kadar kendim için hiç bir şey yapmadım başkaları için yaşadım kendime hiç bakmadım 1.70 boyunda 88 kiloyum ilk olarak bu kilolardan kurtulmam lazım 33 yaşındayım ama yaşıtlarımın yanında ablaları gibi duruyor annem gibi giyiniyorum saldım çayıra mevlam kayıra sanki takdir mi edildim şimdi bakımsız deniliyorum bundan sonra ALLAH izin verirse kendime bakacağım bu gün 19 şubat 20 hazirana kadar 70 kiloya kadar inmek için her şeyi yapacağım

Merhabalar konu açmış olduğunuz bölümde lütfen bölüm açıklamalarını okuyunuz burada mevcut konuların dşında konu açılmamaktadır..

Konunuzu diyet deneyimlerine taşıyıp kilitlemek zorundayım, belli diyet listeniz yoksa verdiğim linkten devam etmeniz gerekmektedir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194158-zayiflamak-isteyenlerin-paylasim-alani-932.html

Ancak diyetisyen tarafından verilmiş listenz varsa veya belli bir diyet listesi uygulayacaksanız konunuz açık kalabilir...

Back