Hayata sıfırdan başlamak ve izmir'e yerleşmek

Balm06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2018
87
22
3
Selam hanımlar. Aranızda izmirde yaşayan varsa ve bana yardımcı olursa çok mutlu olurum. :KK24:
Ankarada yaşıyorum ve eşimin kararına saygı duyup izmire yerleşmeye karar verdik orda kendimize ait bi işyeri kuracağımız için. Isyerimiz Izmir/Buca da olacak. Şimdi sorun şu ki izmire ikimizde hiç gitmedik bilmiyoruz oraları.. Buca yakınlarında temiz güzel rahat yaşayabileceğimiz semtler önerebilirmisiniz? Kiralık dairelere bakıyorum nerdeyse bütün evler hep kırık dökük ve eski. :KK17:
Şimdiden hepinize çok tşk ediyorum

İzmiri bilmiyorum ama bende ankaradan taşınıp bilmediğim bir şehirde iş kurduğum için biliyorum ki zor bir karar ama hayırlısı olsun.. Ne üzerine iş kuracaksınız ?

Orda bi künefeci var orayı satın aldık..
Bilmiyorum canım bende ülke ve şehir değiştirmekten çok yoruldum artık oraya yerleşip bidaha başka bir şehire taşınmak istemiyorum

Bucada şirinyer güzeldir bucaya yakın biraz pahalı olabilir ama merkezi olduğu için ;) buca koop da olabilir oralarda iyice gelişti ankaradan sonra burayı seversiniz diye düşünüyorum :rapci:
İlla bucadan da bakmanıza gerek yok izmirde ulaşım kolay çünkü gediz fırat falan oralara bakmayın derim ;)

Çok tşk ederim okuyup zaman ayırdığınız için. :KK28:

Bende ankara da yaşıyorum. Tebrikler cesaretiniz için :) Maddi manevi tatmin olacaksanız orada hiç düşünmeyin bence. Orada iş imkanımız olsa düşünmez giderdik biz.

Almanyadan ankaraya geldim burda yaşıyorum ama malesef işten dolayı izmire gideceğiz. Güzel ankaramı bırakıp gitmek istemiyorum çok alıştım buraya :KK43: inşallah pişman olmam..

Evet haklısınız öyle yapmak en doğrusu olur

Selam hanımlar. Aranızda izmirde yaşayan varsa ve bana yardımcı olursa çok mutlu olurum. :KK24:
Ankarada yaşıyorum ve eşimin kararına saygı duyup izmire yerleşmeye karar verdik orda kendimize ait bi işyeri kuracağımız için. Isyerimiz Izmir/Buca da olacak. Şimdi sorun şu ki izmire ikimizde hiç gitmedik bilmiyoruz oraları.. Buca yakınlarında temiz güzel rahat yaşayabileceğimiz semtler önerebilirmisiniz? Kiralık dairelere bakıyorum nerdeyse bütün evler hep kırık dökük ve eski. :KK17:
Şimdiden hepinize çok tşk ediyorum
bucada şirinyer vergi dairesi vardır..ve vergi dairesinin bulunduğu taraf gayet nezihtir..ayrcıca buca çok hareketli, eğlence ve mağazaların çok olduğu bir semttir..varoş mahalleri de var, lüks mahalleleride vardır.

bizde yazin dogudan egede bi ilceye(gonlum bodrumdan yana) gidicez esimde bende ogretmeniz yani gidersek 3 yil kalma zorunlulugumuz var.ben korkuyorum acaba nasi olur yapabilir miyiz diye

Almanyadan ankaraya geldim burda yaşıyorum ama malesef işten dolayı izmire gideceğiz. Güzel ankaramı bırakıp gitmek istemiyorum çok alıştım buraya :KK43: inşallah pişman olmam..

izmire gidip sevmeyen hic duymadim, insallah hersey gonlunuzce olur

bizde esimle su an gurbetteyiz izmire gitmek isteriz ama ankara agir basiyo:KK51:

ankara candir izmirx2 candir

Buca da her sosyoekonomik tabaka var tabi ona karşılık mahalleler de var. Otopark Bucanın merkezi sayılan Şirinyerde büyük sorun. Otoparklı bir ev tercih edin. Onun dışında mahalle havası olsun ama çok da içiçe olmalım derseniz erdem caddesi başarı caddesi, barış mahallesi, hipodromun şirinyere yakın bölgesi, Yenigün dolayları (kaymakamlık) buca nikah dairesi çevresi ve buca koop olabilir. Yıldız tarafında yeni siteler yapılanmalar var beklentiniz site ise oraya da bakabilirsiniz. Tınaztepe öğrenci bölgesi olduğundan fiyatlar şişirilmiştir.
Uzun yıllar Ankara’da yaşadıysanız ve mutluysanız izmir ilk başta size çok garip gelecek ama sonra alışacaksınız. Ben geldiğimde üç ay ağladım herhalde.

Back
X