- 17 Ocak 2020
- 27.428
- 39.612
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.661
Eellerine sağlık canım şifa olsunBenimle beraber çay içmek isteyen ?
Ben eşime de eşlik etmiyorum amaaan, tadı kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eellerine sağlık canım şifa olsunBenimle beraber çay içmek isteyen ?
Hayırlı olsun de kuzum dualarınıza talibimCanım hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim olaya çok vakıf değilim
Ay inşallah güzel haberler gelir Rabbim yardımcımız olsun canm benim ikiside olur mu inşallah olursa tek düşünüyorum ama nasip kuzumÇift transfer yapp ayyy Allah'ım sen duy yarabbim sen nasip et
Yaa sohbet muhabbetle çok güzel gidiyor amaaEellerine sağlık canım şifa olsun
Ben eşime de eşlik etmiyorum amaaan, tadı kötü
Nerdesiiiin
Yok yok çift iyidir inşallah güzel haberler gelir sana da yolun güzel kolay bir şekilde ilerlerHayırlı olsun de kuzum dualarınıza talibim
Ay inşallah güzel haberler gelir Rabbim yardımcımız olsun canm benim ikiside olur mu inşallah olursa tek düşünüyorum ama nasip kuzum
O zamannn kek yapmıştım portakalliBenimle beraber çay içmek isteyen ?
Yaaaaa mmmm nefisss görünüyorO zamannn kek yapmıştım portakalli
Onunla çay içerim bak, hatrini kirmayayim senin
Cok guWl oluyor tavsiye edermYaaaaa mmmm nefisss görünüyor
O zaman afiyet olsun bize
Tam tarifini yazar mısın yapıyım yarınCok guWl oluyor tavsiye ederm
Süt yerine portakal suyu ve portakal rendesi kat .
Üstüne de bir bardak portakal suyu ve şekeri ocakta kaynat şerbet misali.
Kekin üstüne dök iki üç saat djnlensin yersiniz
Hemen yeyince iğrenç oluyor
Beklesin dinlensin mutlaka
Keki nasıl yapıyorsan aynı şekilde yapıyorsun canım.Tam tarifini yazar mısın yapıyım yarın
Tamam yarın deniyeyimm teşekkür ederim kedilimmKeki nasıl yapıyorsan aynı şekilde yapıyorsun canım.
Yazarım ama tabi yine
2 yumurta
7 kaşık toz şeker cirp.
Yarım su bardağı sıvı yağ ile
bir su bardağı portakal suyunu ekle( süt yerine portakal suyu kullancaz ) iki yemek kaşığı portakal kabuğu rendesi ekle
Bir paket vanilya ve kabartma tozunu ekle
Sonra göz kararı un koy. Kekin olması gerektiği kıvamı biliyosun zaten.
Kalıbın yada borcam neyse margarinle yada tereyağ ile yağla. buzlukta 2-3 dakika beklet çıkar
Sonra bu kaliba kek hamurunu dok
Firinla
Ocakta da bir bardak portakal suyu, bir yemek kaşığı portakal kabuğunu rendesi, 4 kaşık toz şeker (tepeleme yani dolu dolu olmasın.normal al kasigina şekeri)
Şeker eriyene kadar kaynat, söndür
Fırından kek çıkınca ilk sıcağı gitsin ( yani 2 dakika beklemen yeterli) üstüne de bu portakal sulu şerbeti dök üstüne kaşıkla heryerine .
Ay inşallah kuzum yaYok yok çift iyidir inşallah güzel haberler gelir sana da yolun güzel kolay bir şekilde ilerler
Seversin inşallahTamam yarın deniyeyimm teşekkür ederim kedilimm
Severim tabii sen tarif verirsinde kötü mü olurSeversin inşallah
iyi diyelim iyi olsun sandalyemin tekeri patladi 3 tekerim hasar gördü isten sonra ona koşturdum yoruldum sen nasılsın
Hoşgeldin ablai
iyi diyelim iyi olsun sandalyemin tekeri patladi 3 tekerim hasar gördü isten sonra ona koşturdum yoruldum sen nasılsın
hb cnm nbrHoşgeldin abla
Çok şükür iyiyim abla sen nasılsınhb cnm nbr
idare ediyorum yarindan sonra izine çikicam heyecanlıyım:)Çok şükür iyiyim abla sen nasılsın