Canim 30.yasima yeni girdim sevdigim de oldu flort ettiklerim de oldu ama evlenmek nasip olmadi, insallah bu sene:)), 27genc bi yaş ben kendime de cok gencim hazir calisiyoken ne istiyosan yap kizim diyorum ama bazen bu dediklerinden bi kaci beni de üzüyor. Ciddi iliski degil de birini tanimak istiyosan sans ver ama cok duygusal bi anlam yuklenme hemen genel de ilk tanidiginla olmuyo çunku, onun disinda olanaklarin nelerse kullanmaya calis butcende eglnemek , kisa tatiller icin bi miktar ayir arkadaslarinla vakit gecir bisey kacirmadin gencsin hala ama biraz memur gibi sabah is aksam ev tarzinda yasama ilerde evlenince coluk cocuk zaten rutine bincek hayat biraz da bem ne istiyorim ne yapsam mutlu ederim kendimi de.27 yaşındayım şu an bir işim var ve bu yüzden çok şükrediyorum ama etrafımdaki insanları gördükçe hayatımdaki anılar çok eksik geliyor, hayatımda hiç tatile gidemedim, aşk anlamında hiç şanslı olamadım ve bu yüzden güvenmek konusunda zorluk yaşıyorum, iş ortamı dışında çevrem yok ve iş saatlerim kursa gitmek için uygun değil, benden hoşlandığını ve ciddi düşündüğünü söyleyen biri var reddetmeme rağmen hala seviyorum diyor ona güvenip şans versem mi diye çok düşünüyorum, hayatım hep iş ve ev arasında geçiyor ve kendimi yalnız hissetmeye başladım, herkesi görünce ve özellikle sosyal medyada görünce boşa yaşıyormuş gibi hissediyorum bazen ama sonra da yine de şükret çok kötü durumlarda yaşayabilirdin diyorum kendime, durumum hakkında tavsiyenize ihtiyacım var çok teşekkür ederim.
Bu kişiyi neden reddediyorsunuz? Ne gibi uyumsuzluğunuz var merak ettim. Kaçan kovalanır tarzında mı düşünceniz var?27 yaşındayım şu an bir işim var ve bu yüzden çok şükrediyorum ama etrafımdaki insanları gördükçe hayatımdaki anılar çok eksik geliyor, hayatımda hiç tatile gidemedim, aşk anlamında hiç şanslı olamadım ve bu yüzden güvenmek konusunda zorluk yaşıyorum, iş ortamı dışında çevrem yok ve iş saatlerim kursa gitmek için uygun değil, benden hoşlandığını ve ciddi düşündüğünü söyleyen biri var reddetmeme rağmen hala seviyorum diyor ona güvenip şans versem mi diye çok düşünüyorum, hayatım hep iş ve ev arasında geçiyor ve kendimi yalnız hissetmeye başladım, herkesi görünce ve özellikle sosyal medyada görünce boşa yaşıyormuş gibi hissediyorum bazen ama sonra da yine de şükret çok kötü durumlarda yaşayabilirdin diyorum kendime, durumum hakkında tavsiyenize ihtiyacım var çok teşekkür ederim.
hem hayata geç kaldığını düşünüyorsun hem de insanlara fırsat tanımıyorsun. Bir görüş sevmezsen birdaha görüşmezsin. Kendini sabote ediyorsun. 27 yaş çok genç bir yaş ve kendini de kısıtlamaman gereken bir yaş. İzin günlerinde doyasıya gez.ona güvenip şans versem mi diye çok düşünüyorum
Konuştuğum kişi her konuşmasında hep kendini övüyor, ne olsa annesine anlatıyormuş doğru mu söylüyor bilmiyorum ama ve sonucu olumlu olacaksa konuşalım yoksa hiç olmasın dediBu kişiyi neden reddediyorsunuz? Ne gibi uyumsuzluğunuz var merak ettim. Kaçan kovalanır tarzında mı düşünceniz var?
Ona fırsat verdim ama her konuşmasında kendini öven biri, buluştum ve sürekli sanki ben gözümün önünü görmüyormuşum gibi şurdan yürü bu tarafa geç diye komut veriyor yürürken, sonucu olumlu olacaksa konuşalım yoksa olmasın daha iyi, hayatımı yaşamak istiyorum falan dedihem hayata geç kaldığını düşünüyorsun hem de insanlara fırsat tanımıyorsun. Bir görüş sevmezsen birdaha görüşmezsin. Kendini sabote ediyorsun. 27 yaş çok genç bir yaş ve kendini de kısıtlamaman gereken bir yaş. İzin günlerinde doyasıya gez.
Aslında insana bağlı mutlulukta istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için, ama kendimi nasıl mutlu edeceğimi bilemiyorumEn güzel yaşlardasınız. Yaşam enerjiniz düşük sadece.
Hayat seçimlerden ibarettir. Seçin ve yaşayın. Bir daha da şu konuda şanssızım vs şeklinde cümleler kurmayın. Zaman öyle hızlı akıyor ki. Lütfen değerlendirmek için çaba gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?