• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata karşı geç ve çok eksik yaşıyor gibi hissediyorum

life25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
385
148
53
27 yaşındayım şu an bir işim var ve bu yüzden çok şükrediyorum ama etrafımdaki insanları gördükçe hayatımdaki anılar çok eksik geliyor, hayatımda hiç tatile gidemedim, aşk anlamında hiç şanslı olamadım ve bu yüzden güvenmek konusunda zorluk yaşıyorum, iş ortamı dışında çevrem yok ve iş saatlerim kursa gitmek için uygun değil, benden hoşlandığını ve ciddi düşündüğünü söyleyen biri var reddetmeme rağmen hala seviyorum diyor ona güvenip şans versem mi diye çok düşünüyorum, hayatım hep iş ve ev arasında geçiyor ve kendimi yalnız hissetmeye başladım, herkesi görünce ve özellikle sosyal medyada görünce boşa yaşıyormuş gibi hissediyorum bazen ama sonra da yine de şükret çok kötü durumlarda yaşayabilirdin diyorum kendime, durumum hakkında tavsiyenize ihtiyacım var çok teşekkür ederim.

Nerede yaşıyorsunuz?
Ne iş yapıyorsunuz?
Hafta sonu sosyal aktivitelere vakit ayırabilirsiniz belki.
Sevdiğiniz bir spor aktivitesi yok mu?
Anneniz kız kardeşiniz varsa para da kazanıyorsunuz alın onları bir tatil yapın başbaşa mesela. Merak ettiğiniz bir yere gidin.
O kişi ile de belki biraz sohbet etseniz bir şans verseniz. Çekingenliği atın. Hayır demeyin. Hiç yapmadığınız şeyleri yapmaktan korkmayın :)

Hayatında sadece Aşk eksik ondan onuda bulduğunda işte ozaman hayata bakışın değişecek bence tanışmak isteyen biri varsa neden şans vermiyorsun ki bu zamanda kimseye güvenmek kolay değil ama şans verip konuşmazsan tanıyamazsında kimseyi yaş ilerledikçe de emin ol karar vermende zorlaşır

27 yaşındayım şu an bir işim var ve bu yüzden çok şükrediyorum ama etrafımdaki insanları gördükçe hayatımdaki anılar çok eksik geliyor, hayatımda hiç tatile gidemedim, aşk anlamında hiç şanslı olamadım ve bu yüzden güvenmek konusunda zorluk yaşıyorum, iş ortamı dışında çevrem yok ve iş saatlerim kursa gitmek için uygun değil, benden hoşlandığını ve ciddi düşündüğünü söyleyen biri var reddetmeme rağmen hala seviyorum diyor ona güvenip şans versem mi diye çok düşünüyorum, hayatım hep iş ve ev arasında geçiyor ve kendimi yalnız hissetmeye başladım, herkesi görünce ve özellikle sosyal medyada görünce boşa yaşıyormuş gibi hissediyorum bazen ama sonra da yine de şükret çok kötü durumlarda yaşayabilirdin diyorum kendime, durumum hakkında tavsiyenize ihtiyacım var çok teşekkür ederim.
Canim 30.yasima yeni girdim sevdigim de oldu flort ettiklerim de oldu ama evlenmek nasip olmadi, insallah bu sene:)), 27genc bi yaş ben kendime de cok gencim hazir calisiyoken ne istiyosan yap kizim diyorum ama bazen bu dediklerinden bi kaci beni de üzüyor. Ciddi iliski degil de birini tanimak istiyosan sans ver ama cok duygusal bi anlam yuklenme hemen genel de ilk tanidiginla olmuyo çunku, onun disinda olanaklarin nelerse kullanmaya calis butcende eglnemek , kisa tatiller icin bi miktar ayir arkadaslarinla vakit gecir bisey kacirmadin gencsin hala ama biraz memur gibi sabah is aksam ev tarzinda yasama ilerde evlenince coluk cocuk zaten rutine bincek hayat biraz da bem ne istiyorim ne yapsam mutlu ederim kendimi de.

Bu kişiyi neden reddediyorsunuz? Ne gibi uyumsuzluğunuz var merak ettim. Kaçan kovalanır tarzında mı düşünceniz var?

Sosyal medyada gördükleriniz sizi yanıltmasın çoğu yaşamadığı mutluluğu paylaşıyor sadece. Hobi edinme yada tatile gitmek için kaçamak yapamaz misiniz. Bir insan tek başına da kendini mutlu edecek şeyler yapabilir. Mutlu olmak için hayatımızda birilerinin olmasına gerek yok.

27 yaşındasınız , iyi bir işiniz var ve hiç tatile gitmediniz.
Bunun sebebi ne ki?
Tabii ki boşa yaşıyorsunuz, bu güzel ülkede yaşayıp en azından bir Denizli travertenlerine, Anıtkabir'e, Kapadokya'ya, tuz gölüne , Çanakkale Eceabata gitmeyen insan bence boşa yaşıyordur.
Sizi tutan ne mesela? Sonuçta izin günleriniz var. Ailem tutucu desen bunca senede en azından tur ile gitmeye izin alacak hale gelirdin

Ben de çok eksik hissediyorum gitmek istediğim birçok yere gitmedim senede bir kez yıllık iznimiz var o da kısıtlı onda da eşim balığa anca fırsat buluyor ben de birçok yeri gezmek istiyorum işte böyle yani siz bekarsınız niye gezmiyorsunuz acaba da sosyal medyayı geziyorsunuz uygulamaya sokmuyorsunuz gördüklerinizi?

En güzel yaşlardasınız. Yaşam enerjiniz düşük sadece.

Hayat seçimlerden ibarettir. Seçin ve yaşayın. Bir daha da şu konuda şanssızım vs şeklinde cümleler kurmayın. Zaman öyle hızlı akıyor ki. Lütfen değerlendirmek için çaba gösterin.

ona güvenip şans versem mi diye çok düşünüyorum
hem hayata geç kaldığını düşünüyorsun hem de insanlara fırsat tanımıyorsun. Bir görüş sevmezsen birdaha görüşmezsin. Kendini sabote ediyorsun. 27 yaş çok genç bir yaş ve kendini de kısıtlamaman gereken bir yaş. İzin günlerinde doyasıya gez.

Bu kişiyi neden reddediyorsunuz? Ne gibi uyumsuzluğunuz var merak ettim. Kaçan kovalanır tarzında mı düşünceniz var?
Konuştuğum kişi her konuşmasında hep kendini övüyor, ne olsa annesine anlatıyormuş doğru mu söylüyor bilmiyorum ama ve sonucu olumlu olacaksa konuşalım yoksa hiç olmasın dedi
Abartılı sevgi cümleleri vardı samimi gelmedi çünkü birbirimizi az görüyorduk

hem hayata geç kaldığını düşünüyorsun hem de insanlara fırsat tanımıyorsun. Bir görüş sevmezsen birdaha görüşmezsin. Kendini sabote ediyorsun. 27 yaş çok genç bir yaş ve kendini de kısıtlamaman gereken bir yaş. İzin günlerinde doyasıya gez.
Ona fırsat verdim ama her konuşmasında kendini öven biri, buluştum ve sürekli sanki ben gözümün önünü görmüyormuşum gibi şurdan yürü bu tarafa geç diye komut veriyor yürürken, sonucu olumlu olacaksa konuşalım yoksa olmasın daha iyi, hayatımı yaşamak istiyorum falan dedi

En güzel yaşlardasınız. Yaşam enerjiniz düşük sadece.

Hayat seçimlerden ibarettir. Seçin ve yaşayın. Bir daha da şu konuda şanssızım vs şeklinde cümleler kurmayın. Zaman öyle hızlı akıyor ki. Lütfen değerlendirmek için çaba gösterin.
Aslında insana bağlı mutlulukta istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için, ama kendimi nasıl mutlu edeceğimi bilemiyorum

Hangimiz hissetmiyoruz ki?
Her gune, hayattaki her seye gec kaldim diye baslayip her gunu sukrederek bitiriyorum.

madem böyle hissediyorsunuz ,harekete geçin, başta yurtiçi gezi turlarına katılın haftasonları işiniz tatil iken, yeni yerler görüp yeni arkadaşlar edinirsiniz,kendi kendinize sinemaya tiyatroya gidin, kendinizle güzel vakit geçirmeyi öprenin ,mutlu olmaya başladığınızı farkedeceksiniz

Back