hayata geç kalmışlık hissi olur mu

belli bir yastan sonra motivasyon gidiyor gercekten su an bile bu yolu yürüyecek hal yok acıkcası öğretmenlikten devam edecegim kontenjanlar acıklansın da ama siz de cok gencsiniz hala hayallerinizin pesinizden kosabilirsinizz her sey gönlünüzce olsun

cooook tesekkür ederim yazdıklarınız icin ve tavsiyeleriniz icin dinleyecegim:) herkesin zamanı kendine göre isliyor gercekten 18 yasındaki ben bu halimi görse cok üzülürdü... ama ne yapayım olacakla ölecege care yok cok düsündüm artık istemiyorum kendimde o motivasyon ve hırsı göremiyorum evet istek hep var olacak ama gücüm yok acıkcası 23 yasında olsam bile enerjimi buna yöneltemiyorum öğretmenlikten devam etmeye karar verdim hayırlısı olsun

Teşekkürler canım. Çok yorgunum kafam karışık bebeğim var ama kısa zamanda toparlanacağım

Hayallerinin peşinden git, okurken özel ders verir hem para kazanır hemde istediğin kariyere sahip olursun. Benim yaşım 25 valla ben de hayata atılmamış gibi hissediyorum. Ne atanabiliyorum ne de küçük şehirde yaşadığım için iş bulabiliyorum. Bence hiçbir şey için geç değil

hayallerim beni bırakmadan ben onları bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…