• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata anlam veremiyorum :((

tukenislerveben

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
2
0
6
34
Bursa
arkadaşlar ben ne yapacağımı bilmiyorum ben bazen çok iyimser oluyorum bazende o kadar karamsarım ki genellikle bu karamsarlık umutsuzluk ağır basıyor bende mantıklı düşündüğümde basit olayları bile gözümde o kadar korkutuyorumki bunalıma giriyorum genellikle bı bunalım halindeyim zaten kurtulamıyorum bu durumdan ne yapmalıyım acaba psikoloğa mı gitmeliyim üniversite öğrencisiyim psikolog masraflarını kaldıramam psikiyatrlarda ilaç verip yolluyormuş napıcam ben :(((

devlet hastanelerinde de psikologa yönlendirilebiliyorlar devlet hastanelerinde de psikologlar oluyor sadece konusarak çözüm saglamaya calısan ama ilgilendiklerini pek sanmam doktoruna düşmen gerek :/
ilaca gelirsek başlama derim eğer kendinde bu durumun üstesinden gelecek gücü buluyorsan hiç baslama. kendini oyalamaya calıs oyle anlarda kafanı dağıtmaya calıs hareketli müzik dinle puzzle veya maket yap pencereyi aç bolca temiz hava al gökyüzüne bak dilek tut dua et veya zihnini karart öyle anlarda yani kafanda o düşünceler bunalımlı haller gelince zihninin sisli bulutlar sardıgını düşün zihnin kararsın kötü düsünceler gözükmesin buna yogunlasmaya calıs işe yarıyor bazen :)
son care ilac olsun cok da korkulacak bisey değil gercekten ihtiyacsa

Back