- 8 Şubat 2011
- 16.401
- 27.658
canım ya çok mu çalıştırıyorlar sizi..anlamadım ki..
topikte hareket yok ..ben de gelmiyorum ne zamandır...
büyük oğlum hasta idi geçen hafta .1 hafta ateşimizi düşüremedik..gece gündüz uyumadan çocuk baktım..tam o iyi oldu.küçük oğlan hastalandı ..o da 2 gündür ateşli..ve çok da huysuz..yorgunluk üstüne yorgunluk..gece yine uykusuz geçti..sıkıntısından ateşten uyuyamıyor...ateş düşmeden de ben uyuyamadım..işte böyle..ne yaptınız kızlar...okyanus bak haziran geliyor atanma sırası sende haberin olsun..3.atamada da bende olur inşallah sıra ..hadi sav sıranı artık ...
Gecmiş olsun canım Allah şifa versin atanırız inş. Memur oluruz ilk atamada umudum yoktu zaten bunda belkı sans güler hayırlısı olsun hepımıs cok emek verdik Allah bizimde yüzümüzü güldürür elbet katipliğe gırıcektım asker eşlerini eliyolarmıs dıye gırme dedıler gırmedım nıtekımde oyle olmus zaten tek umudum merkezı atama onda bari torpil olmadında bılegımızın hakkıyla hekal yoldan yerleşelim zaten hakkımı helal etmıyorum torpille gırenlere
canım benim banka yoğun tabide ben kıtaları aştığım için yol daha çok yoruyo bu arada zayıfladım
bak hayırlısı olucak senin içinde inşallah eşnde iyi bi yere gider canım benim
ben kariyer yapcam daha yok canım ikimzide yoğunuz bu aralar
canım nasıl oldu şimdi çocuklar.valla havalardan ilk onlar etkileniyo yazık ya :26:
deneyin valla atamaları olur olur
Guiett evlen kız artık sonra karıyere devam et bizide nedimen yapugra arada cok boş kaldı buralar muhabbet edelim yahu özlüyorum hepinizi kpss yoldaslarım benım