Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2013 yılı hepımıze bolllll bollllll saglık, huzur,para getırsın ıns. Bu yıl bızım yılımız olsun HAYIRLISIYLA HEPİMİZ MEMUR OLALIM İNS. AMİNNNN!
amin amin amin
düğünler olsun bebişler olsun inşallah bu yıll
Aminnnnnnn! Bol bol dugunler bebekler olsun ins. Seneye bu zamnalar sende sevdıcegının yanından yazarsın ıns. BızeAlah gonlune gore versin guıettımm
amin amin amin
düğünler olsun bebişler olsun inşallah bu yıll
merhaba arkadaşlar..yeni yılınız kutlu olsun..hayırlı olsun inşallah ..atamalarda kimseler kalmaz buralarda inşallah..yeni düğünler olsun yeni yeni bebişler gelsin herkese hayırlısıyla..
neler yapıyorsunuz..herkesler yeni yıl tatiline mi gitti neler oluyor bakalım
nasıl geçti yeni yılınız..biz evdeydik,kaynanoş ve kayınpeder vardı..bir de kaynım vardı..güzel geçti bizim..eğendik yedik içtik .pasta kestik
siz neler yaptınız bakemmm..
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 593801
sabun ben burdayım canım gel canım gel
naber tatlım nerelerdesin
geldim kuitim ...
buraya hiç uğramamıştım gecikmeli bi hayırlı olsun diyeyim.
cnm çeyiz çüyüz işlerine daldım sınavdan sonra baya yoğun bi biçimde hemde, yaza evleniyorum nasipse ...
ev düzmece çeyiz tamamlamaca eksik gidermece ...
sen nasılsın cnm ? neler yaptın ? kızlar nasıl ?
amin amin canım
biz evdeydik valla 00.30 gibi hrkes odasına çekilde pc başına
bende oturdum tv başına 1.5 ta yattım öle geçti yani
selam hoşgeldin
geldim kuitim ...
cnm çeyiz çüyüz işlerine daldım sınavdan sonra baya yoğun bi biçimde hemde, yaza evleniyorum nasipse ...
sabun canım hayırlı olsun kararınız..şiddetle evlilik tavsiye ediyorum ben zaten..2013 uğurlu gelsin canım sana..bak hemen evlilik kararı almışsın bilemm..çok mutlu oldum canım..
bisguviitt canım senin düğün de bu yaz demi..
katiplik sınavı 23 martta güit..daha var.
geldim kuitim ...
merhaba arkadaşlar..yeni yılınız kutlu olsun..hayırlı olsun inşallah ..atamalarda kimseler kalmaz buralarda inşallah..yeni düğünler olsun yeni yeni bebişler gelsin herkese hayırlısıyla..
neler yapıyorsunuz..herkesler yeni yıl tatiline mi gitti neler oluyor bakalım
nasıl geçti yeni yılınız..biz evdeydik,kaynanoş ve kayınpeder vardı..bir de kaynım vardı..güzel geçti bizim..eğendik yedik içtik .pasta kestik
siz neler yaptınız bakemmm..
bisguit.canım sen daha düğün yapmayacaksın sanırsam..olsun ..her işte bir hayır vardır..nişanlının bir işi varsa sen de çalışıyorsun .neden olmasın demi yanii..bende kendime evliliği tavsiye ediyom ama icraat yok kuzum
inşallah en olmadı nişan ollur inşallah canım bu sene bakalım bişey demek istemiyorum artık ben diyince yapamıyoz
valla bilmiyom ne zaman olduğunu işte varmış daha ya
günaydın kızçeler
canım sen ikinci atamalarda gidersin yüzde yüz ..eşin de doğuda nereye gider ki..allah yardımcısı olsun ..zor meslek ..Hayırlı olsun canım tatlı telaslar bunlar sende katılıyorsun evlıler kervanına
Semınde yen yılın kutlu olsun canım ıns. Hepımıze hayırlı gelır bu yıl bızde esımle evdeydık tv ızledık oyle gectı bu yıl esımın doguya tayını var ıns. Bend bıryerlere atanırım yoksa vde naparım bılmıyırum aöf ye yazılmıstım bende dıkey gecısle kamu yonetımı 3. Sınıfı okuyorum haftasonu onun sınavları var 9 dersım var onlara calışıyorum gecerım ıns. Kalmam :18:
Selam gençlik
selamSelam gençlik
istanbul da oturmayacak mısınız?selam tatlım
adilemircim bizim durum sallantıda nerde oturcamıza karar veremedik daha
zaten bi başlayınca hemencecik bitivercek herşeyimiz hazır nerdeyse çok şükür askerlik işni daha yeni atlattık :98:
istanbul da oturmayacak mısınız?
nişanlının işi var mı?
varsa eğer ya onun işine yada senin işine yakın biryerlerden ev tutmalısınız..ama senin işine yakın olması daha makul olur.çünkü bayan evine yakın olmalı ki dolmuş sıkıntısını çekmemeli
herşey hazır bak sizin ..askerlik de bitmiş .sükür bak..safak sayıyordun burada ...