- 5 Ağustos 2011
- 8.146
- 14
- 35
ben 26 oldum bişey diyom mu :84::84::84::84:
Anaaaam yaşlandık :96:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 26 oldum bişey diyom mu :84::84::84::84:
Anaaaam yaşlandık :96:
iyiyim canım daha iyiyim ..adilemir gelmiş
çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsnı iyimisin biz hep aynı
canım haklısın insanı sıkıntı yoruyor..ama ben oturmaya fırsat bulamıyorum..bulsamda oturamıyorum..kötü bir durumum var..hep koşarcasına hareket ediyorum..bu da beni yoruyor..ama ben hızlı hareket ettiğimin farkında bile olmuyorum..komşular söylüyor bazen.okula çocuğu götürürken görüyorlarmış balkondan beni...çok gülüyorlar halime..çocuk arkamdan zor yetişiyormuş..eşimde ben de çok hızlı yürürüz..bir de ben çok hızlı konuşurum...(((Adilemir geçmiş olsun canım
İnsan her ne kadar evde de olsa yoruluyor
Çok iş yapmasa dahi can sıkıntısı yoruyor insanı
canlarım ben geldım ozledım sızı yaaaaa kotam doldu yıne yarın yenılenecek bu gece annemlerdeyız hemen babamın netten gırdım
bugun ortodontıst randevum vardı kadın cok tecrubelı dıye bılıyordum ama bayada sıcak kanlı cenende kayma var ama sanslısın cene acıs kapanısın duz ıyıleşme ihtımalın yuksek dedı kendı cenesıde kayık kolay kolay amelıyat olmam bende dıyor benım gıbılerde var benım dısarıdan bellı olmuyor zaten bakalım yarın fılmlerımı cektırıcem çarşamba bır aksılık cıkmassa uste takılacak teller bır kac ay sonrada alta takılacak 4000 lıra odeyecez 3500 lıra olanda vardı ama bu daha ıyı sonuc verıyormus esim bu olsun dedı hayırlısı bakalım 1-2 yıl arası surecekmıs tedavı
kociş ızne ayrıldı teller takılsın ıstanbula gelıcez nasıpse bır dısıme kanal tedavısı yapılıyor ıstanbul donusude onun gecıcı dolgusunu sokup normal dolu yaptırıcaz bu dişlerle cok ugrasıcam daha
canlarım ben geldım ozledım sızı yaaaaa kotam doldu yıne yarın yenılenecek bu gece annemlerdeyız hemen babamın netten gırdım
bugun ortodontıst randevum vardı kadın cok tecrubelı dıye bılıyordum ama bayada sıcak kanlı cenende kayma var ama sanslısın cene acıs kapanısın duz ıyıleşme ihtımalın yuksek dedı kendı cenesıde kayık kolay kolay amelıyat olmam bende dıyor benım gıbılerde var benım dısarıdan bellı olmuyor zaten bakalım yarın fılmlerımı cektırıcem çarşamba bır aksılık cıkmassa uste takılacak teller bır kac ay sonrada alta takılacak 4000 lıra odeyecez 3500 lıra olanda vardı ama bu daha ıyı sonuc verıyormus esim bu olsun dedı hayırlısı bakalım 1-2 yıl arası surecekmıs tedavı
kociş ızne ayrıldı teller takılsın ıstanbula gelıcez nasıpse bır dısıme kanal tedavısı yapılıyor ıstanbul donusude onun gecıcı dolgusunu sokup normal dolu yaptırıcaz bu dişlerle cok ugrasıcam daha
hadi hayırlısı o zaman canım benim.doktor içine sindiyse tamamdır düzeldin
canım teller hep aynı aman iyisi olsuun nolucak.tam zamanında geliyonuz ist e yılbaşı zamanı
yakalacoda çok güzel kampanyalar oluyo bak derim canım romantik romantik gün geçirrisin beyinle
ben hep bakıyom ilanlara ama sadece bakıyom
Saol canım ıcımıze sındı ıns. Guzel bır sekılde sonuclanır tedavıyılbasında orda degılız canım 5 gun kalıp donucez malesefkar gelıyormus ıstanbulada persembeden sonra bende persembe gelıcem yarın ust ceneye teller takılacak nasıpse fılmerı cektırdık yarın 11:15 te randevum var
Sen neler yapıyorsun canım
Bugun ust cene diş tellerım takıldı ıkı dolgu gıbı tumsek yaptı doktır alt ceneyle ust cene bırleşmıyır cıgneme olayım 0 felakette agrım varbırsey yıyemıyorum sabahları sutlu cıcıbebe dıger ogunler corba yıycem kac kılo vercem bakalım cok karnım ac yaaaaaaa
Şu muhteşem yüzyıl artık açmamaya başladı ne heyecanla izlerdim yahu
canım vitaminde al o zamn zaten zayıfsın :26:
hadi bakalım hayırlısı olsun başladı devamıda gelsin güzelce.ama mutlaka al vitamin desteği canım
bu bölüm eski havasına geldi tatlım ya gel gel topice eğlenceli oluyo
Vıtamın alıcam canım yoksa ıyıce gucsuz duserım51 kıloydum en son bakalım cok vermesem barien kısa zamanda ıns. Su tedavım guzel sonuclanır
Hakkaten sona doğru fenaa oldu
olur canım sen içini ferah tut esim çekeydin ilk halim son halim diye.tellerden diş yapanı unutucaksın teller çıkınca kocaman dişlerin varmış gibi görücen bütün ark. öle oldu telden sonra
tey tey fırtınalar koptu
günaydın hatunlar
Gunaydın guıettttt sılıvrıdeyız az kaldı ıstanbula gelıyoruz sansada kar yagıyor kesan taraflarında cok var özellıkle karsıla bızı ev sahıbısın sen