hayat ve ben

jarelbestel

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
35
0
6
34
İçel Mersin
hayat çok değişik anlam veremiyorum,belki çok üst üste geliyor tüm dertler neden hep ben mutsuzum.s mutlu olmayı içten kahkaha attığım günleri çok özledim ben aslında. yaşadığım yerdeki insanlar çok kinci,ukala ve önyargılı synı zamanda kıskanç bu durum benim sinirimi çok bozuyor neden herkes kendi hayatına dönüp bakmak yerine benim hayatıma müdahale ediyor ben bu durumdan çok sıkıldım ((

Yaşından ve kendinden bahsedersen yorum yapabiliriz.

Sen hayatı öğrenmeye başlıyorsun konu bu .
Artık çocuk olmadığın için gerçekleri görmeye başladım .
Hata yapmaman nedeniylede çevrendekiler sana yüklenmeye başlamış.
Olay bu .
He birde ergenlik döneminde bunlar normal sıkma canını hepimiz atlattık.
Daha ne sorunlar seni bekliyor

Hayata bazen yeteerr artık nefes alamıyorum diye isyan ettiğim zamanlarda olduuuu iyiki varızda böyle güzel bi hayat yaşıyoruz dediğim zamanlarda... Zamana bırakmak en doğrusu dedikleri bu olsa gerek.. neler olacağı neler yaşanacağı hiç belli olmuyor bi yerden kesen Allahım başka bi yerden verip mutluda edebiliyor çok şükür.. şükretmesini bilmeli insan.. işte o zaman bütün işler yolunda gidiyor .. o zaman herşeyin kıymetini anlıyor insan.. herşeyin herkesin gelip geçici olduğu olduğu şu hayatta kafaya takıp mutsuz olmak çok anlamsız.. herşeyden bi ders çıkarıp en doğrusunu yapıp mutlu olmak en güzel çözüm..

sende zamanla insanlara karşı bazen olgun bazen vurdumduymaz davranıcaksın belkide ilerde şimdi kızdığın hiçbirşeye karşı tepki bile göstermiyeceksin...zamanla insanları daha iyi anlayacaksın...

hayat böyle bir şey iste ve benim hayatla ilgili öğrendiğim tek şey başkalarını duymamaya çalışmak. insanlar kıskanç, insanlar çekemiyor, seni üzmek kırmak için kasıtlı davranıyorlar bazen ama bunun önüne geçemezsin. bunun önüne geçmenin bir yolu yok. tek yol duymamaya görmemeye çalışmak. evet çok zor ama başka yolu yok ki

ah canım bundalrda geçicek belki yıllar sonra sugünleri geri isteceksin keşlere başlıyacak boşver sen yaşının zamaını yaşıyorsun skıntı etme)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…