• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat Sayfas

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Yeni bir hayat sayfası aldım kendime… Öyle bir sayfa ki kesin yazılmış şeyler ve bir takım kendi iradem olmadan yazacağım şeyler dışında… bu sayfayı anlayarak ve istediğim şekilde ben dolduracağım…

Renkli kalemler aldım… siyah, beyaz, kırmızı, yeşil, sarı, eflatun….Bu renkler öyle renkler ki yazdığım yere ve zamana göre iyiliği-kötülüğü , güzelliği-çirkinliği , tatlıyı-acıyı , sevinci-üzüntüyü , sevgiyi-nefreti … temsil ediyor.Hep elimde güzelliği, hoş görüyü, sevgiyi, sevinci…yazan kalemleri tutmaya çalişsam da zamanı geldiğinde diğer kalemleri kullanacak gibiyim...

Silgi aldım kendime hayat sayfam da beğenmediğim yerleri sileyim diye… Ama öğrendim ki yazılan bir daha silinmiyormuş ve yine öğrendim ki silmek çözüm değilmiş…Silmek istediğin yerden ders çıkarıp bundan sonra daha dikkatli olmakmış marifet.Silgisi kaleminden önce bitenler çok hata yapanlarmış hayatta…

Bunları öğrendikten sonra hayat sayfamı öyle bir yamalıyım ki her okuyan hayran olmalı…Güzel olması için çok renkli olması lazım fakat o renk çümbüşü içinde inşallah kötü şeyleri temsil eden kalemler olmaz …

Hayat sayfam da çok güzel yazılmış , süslenerek yazılmış , batıra bastıra yazılmış yerler olduğu gibi… Üstleri karalanmış , isteksiz yazılmış ve hiç okunmasın diye kötü yazılmış yerler olacak tabi ve bu sayfayı okuyan şunları hatırlayacak Hayatta arının balını yiyebilmek için iğnesini de yemeği göze almalıyız… ve hayatta kimileri arının balını yiyor kimileri ise iğnesini diyecekler…

ÇOK GÜZEL BİR HAYAT SAYFASI YAZABİLMEMİZ VE EN GÜZEL ŞEYLERİ TEMSİL EDEN KALEMLERE SAHİP OLABİLMEMİZ VE HEP ARININ BALINI YİYEBİLMEMİZ TEMENNİSİ İLE….​

(alıntıdır)

Son düzenleyen: Moderatör:
alıntı mı bu canım ya? yoksa sen mi yazdın. gerçekten güzel bir yazı iyi ki paylaştın bizle. sonundaki temenniye isse katılmamak mümkün değil. dün bir filmin fragmanında bir söz söyleniyordu nedense o söz geldi aklıma şimdi. diyordu ki: biz aşağıda planlar yapıp dururken yukardan Allah daima gülümsermiş. hayat çok uzun vadeli planlar yapmaya da gelmiyor çoğu zaman değil mi? ve bir başka düşünürün de buna benzer bir sözü yine: ''hayat biz planlar yapıp dururken başımıza gelenleri yaşamatan ibaret olduğumuz bir örüntüdür'' bilmem ki ne kadar doğru?

Back