bir arkadaşım da öyle dedi . Bununla olursa bile çok zor olur uğraşma summe değmez dedi .
adam hayatının sonuna kadar kafasını dinlemek istiyormus
Cidden mi sen denemiş muydun boylw biriyleBen bire bir şahit oldum buna ne güvenir ne bişey aman hepsi aynı mantığına giriyorlar.
Sana da peşinen demiş bak ben buyum istediğim bu ona göre ne sen uğraş ne ben yoksa takılcak kız çok
Bir bakıma iyi rengini belli etmesi sen de yolunu çiz canım
Ya şimdi yazsam mi yazmasam mi kararsizim yaa çok . Şimdi ben yazmayinca hemen korktu kaçtı diye düşünecekUzaklaş canım bu adamdan .yok ben seviyorum onu belki kendime çekerim ..uğraşırım denerim diyorsan dene .yoksa beyefendi acık konuşmuş .
Ah erkekler ahsinir şeyler
Cidden mi sen denemiş muydun boylw biriyle
Of ya biraz ugrassam bağlanır miyimHayır canım ben değil çok yakın can dostum erkek bir tanıdığım da gördüm zor toparladık onu eski x gitti başka biri geldi resmen
Korktu kaçtı vs düşünmez yazmazsam diye düşünme
bu ilişkiden ne istediğine bağlı?Dün gece bana dediği laf bu kızlar .
Günlerdir konusuyoruz . Günaydın. Nasılsın vs bazen o bazen ben yazıyorum .
Dün konu nereden geldiyse eski sevgililere geldi . Ilk sevgilisinden beri kimseyi öyle çok sevmemis .
Ilk sevgilisi de onu aldatmis öyle bitmiş .
Özgürlüğümü seviyorumlar . Hep kısa suruyomus ilişkileri .
Ha bir de kimseyle görüşmek istemiyormus tabi flortleri hariç)
bu neydi şimdi kızlar üst üste böyle şeyler söyledi . Kafama üst üste balyoz yemiş gibi oldum .
Yani bana sende bi flört olabilirsin o kadar mı demiş ?
Bu adamdan bana yar olur mu sizce yoksa bırakmalı miyim . Şu an sıra bendeydi ama Günaydın diyip dememekte kararsizim .
Konuyu tasimayin lütfen . Konunun ölmesine değil fikre ihtiyacım var .
Of ya biraz ugrassam bağlanır miyim
Pişman olacagim şeyler yasayacagima korktu denmesini yeglerim sonradan sen aci çekerken kimse yaninda olmayacakYa şimdi yazsam mi yazmasam mi kararsizim yaa çok . Şimdi ben yazmayinca hemen korktu kaçtı diye düşünecek
Dün gece bana dediği laf bu kızlar .
Günlerdir konusuyoruz . Günaydın. Nasılsın vs bazen o bazen ben yazıyorum
Dün konu nereden geldiyse eski sevgililere geldi . Ilk sevgilisinden beri kimseyi öyle çok sevmemis .
Ilk sevgilisi de onu aldatmis öyle bitmiş .
Özgürlüğümü seviyorumlar . Hep kısa suruyomus ilişkileri .
Ha bir de kimseyle görüşmek istemiyormus tabi flortleri hariç)
bu neydi şimdi kızlar üst üste böyle şeyler söyledi . Kafama üst üste balyoz yemiş gibi oldum .
Bu adamdan bana yar olur mu sizce yoksa bırakmalı miyim . Şu an sıra bendeydi ama Günaydın diyip dememekte kararsizim .
Konuyu tasimayin lütfen . Konunun ölmesine değil fikre ihtiyacım var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?