Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayatınızda ne eksik?
- Konu Sahibi ayl@
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?benim koca bana araba almıyo,o eksik,
ve bir yazlık istiyorum o eksik.benim eşim işkolik olduğu için tatile çıkamıyoruz buda eksik.
dahada sayayım mı ?:1no2:
Keşke herkesin "eksiklik" olarak saydığı şeyler bunlar olabilse ...Bence şükredin halinize
----------------------
Bizim hayatımızda şimdilik bebiş eksik
Zamanı gelince o da olur inşallah :Saruboceq:
annem babam kardeşlerim var ve onları tanıma fırsatım oldu.bir adım ve soyadım var. nerden geldiğimi biliyorum.gözlerm kulaklarım ellerim ayaklarım var. sağlıklıyım koşabiliyorum gülebiliyorum,ağlayabiliyorum, nefes alabiliyorum,hissedebiliyorum,bulutları seyredip neye benzediklerini söyleyebiliyorum, bunun için yeteri düzeyde zekam var, uyuyabiliyorum ve bu sabah uyandım yine bugünü göremeyecek bir sürü insandan daha şanslıyım. her sabah kahvaltı yapabiliyorum ve her akşam karnım tok giriyorum yatağıma. kalabilrceğim bir evim var. binlerce insanın sahip olmadığı şeylere sahibim belki de. milyonlarca insanın yapma fırsatı olmadığı şeyleri yaptım.cebimde param var. canım çikolata çekerse gidip alabiliyorum. korkularım var onları yenmeye çalışırken çok şey öğreniyorum.sevmeyi sevilmeyi tattım. aşkı reddedilmeyi platonik olmayı tattım. bir sürü arkadaşım var. okula gittim. öğretmenlerim oldu. üniversitede okuyorum. sayamayacağım bir sürü şey var. ve ben biliyorum ki bunları yaşayamayan milyonlarca insan var...ve evet eksiklerim de var ama ben onları seviyorum bana insan olduğumu hatırlatıyorlar. teşekküler tanrım bana bütün bunları verdiğin için...
Son düzenleme:
- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448