• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda bu rengi gördünüz mu hic? Ben gördüm salonumda :(

Pudra da yakisirdi evet ama bu kadar memleket meselesi haline getirecek kadar kotu degil ya :)

Bide benim evime bak ya 60 yasindaki kayinvalidemin bile evi benimkinden daha canli :KK43:
Eki Görüntüle 1972198 Eki Görüntüle 1972200
Aaa hayır hıcte degıl cok guzel
kız senın evınede fusya bı duvar cok guzel yakısır :KK16::skandal::KK37:
Saka saka cıdden pudra yakısır sana ama ben boyatırsam evını fusya yı garantılerım
Buarada bebegın ne guzelmıs masallah kasına gozune , onada bı pembe gıydırmemıssın gordum valla

Hepimiz renge aşık olduk Cute, bi sen ve eşin beğenmediniz :dondurma:

Eşin bu kadar tepki vermese belki sende de bu kadar antipati oluşmazdı. Bu tonu ömrümde görmedim nedir ya :) deyiverseydin erkeksin sen, renklerle aran olmaz tabi diye :) Mavi; huzur, ferah, canlı, daha ne olsun :)

Emira SY Emira SY ben gönüllüyüm, el atalım bi senin eve :) bak zaten işsizim, Müge Anlı izleyip duruyorum, saracak meşgale lazım bana :deli:
Bende mugecıyım kızlar :KK37: :KK37: :KK37: :KK37: Ustelık ben yayın saatınde ızleyemeyıp butun gun telefonda kulaklıkla dınleye dınleye yemek yapan bır kadınım ben :temizlik:

Aaa hayır hıcte degıl cok guzel
kız senın evınede fusya bı duvar cok guzel yakısır :KK16::skandal::KK37:
Saka saka cıdden pudra yakısır sana ama ben boyatırsam evını fusya yı garantılerım
Buarada bebegın ne guzelmıs masallah kasına gozune , onada bı pembe gıydırmemıssın gordum valla

Ay fuşya deyince tam eyvah diyordum ki sakaymis :D aslinda esim nar cicegi istemisti ama ben gittim bu renkleri sectim sirf riske girmemek icin :D ogluma da bazen pembe giydireyim diyorum ama zaten sactan dolayi herkes kiz zannediyor yavrucagi :D

Ay fuşya deyince tam eyvah diyordum ki sakaymis :KK70: aslinda esim nar cicegi istemisti ama ben gittim bu renkleri sectim sirf riske girmemek icin :KK70: ogluma da bazen pembe giydireyim diyorum ama zaten sactan dolayi herkes kiz zannediyor yavrucagi :KK70:
:sinirli::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37: :KK70::KK31: :KK31::KK31::KK31:

Affet benı nolur ya
Kız o erkek mı , ne guzel kız guzellıgı var
Benım oglumda oyleydı kız guzelı mubarek ama bızım erkek oldugumuz bellıydı kafası suleyman demırel usulu kel ıdı :cry:
Kızlar baurada esım bu kadar tepkı vermese ne derdım bılmıyorum ama evımı gormeye gelen bır kac kısı oldu bırıde eltıden bozma kuzenımız ust kat , ne ıyı dedı ne kotu sanırım kucuk dılını yuttu odayı gorunce
ustelık onunda koltukları aynı renk aynı model benımkıyle, onun duvarları denız sungerıyle sedeflı boyalı ben ona oyle tepkı verdım mı ay cok guzel olmus ama bızde dayanmaz cocuk topla kırletır telafısı olmaz demıstım :sampiyon:

Bende mugecıyım kızlar :KK37: :KK37: :KK37: :KK37: Ustelık ben yayın saatınde ızleyemeyıp butun gun telefonda kulaklıkla dınleye dınleye yemek yapan bır kadınım ben :temizlik:
Müge'ye bağlılığına hayran kaldım :KK19:
Biz de fenayız, reklam aralarında annemle birbirimizi arıyor, konu hakkında konuşuyoruz. Kesin şu yaptı, kesin bu oldu, duydun mu neymiş filan diye :skandal:
İzleyemediğimiz gün olursa da birbirimize anlatırız hep :)

Bayılmış da söyleyememiş kuzenin bence:rapci:

Bence çok hoş duruyor, mobilyalarınıza da uymuş.
Ama kullandıkça koyu gelebilir belki, bir duvar daha krem tonlarında olsa daha iyi olur sanki.
Yine de içinize sinmiyorsa değiştirin, önemli olan sizin isteğiniz.

Senın odan ne renk boyalı :KK14: Benım koltuklarım 5 .5 senelık fılan gecen sene badanada uzerıne boya damlayınca ve bır koltukta laptop sarjı patlayınca kaplatmak zorunda kaldım.Yoksa fume beyazdı koltuklar , baya anı bır degısım yapmıs oldum

Oo sen yeni bir koltuk tkimi olusturmussun:) benm ev beyaz canm kiraciyim ondan boyatamadik. Zaten girmeden oncede boyamadik ev cok temizdi

:sinirli::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37: :KK70::KK31: :KK31::KK31::KK31:

Affet benı nolur ya
Kız o erkek mı , ne guzel kız guzellıgı var
Benım oglumda oyleydı kız guzelı mubarek ama bızım erkek oldugumuz bellıydı kafası suleyman demırel usulu kel ıdı :cry:
Kızlar baurada esım bu kadar tepkı vermese ne derdım bılmıyorum ama evımı gormeye gelen bır kac kısı oldu bırıde eltıden bozma kuzenımız ust kat , ne ıyı dedı ne kotu sanırım kucuk dılını yuttu odayı gorunce
ustelık onunda koltukları aynı renk aynı model benımkıyle, onun duvarları denız sungerıyle sedeflı boyalı ben ona oyle tepkı verdım mı ay cok guzel olmus ama bızde dayanmaz cocuk topla kırletır telafısı olmaz demıstım :sampiyon:

Yaaa profilime kocaman yazdim mehmet salihin annesi diye nasil kiz zannettin :KK70:

Allah bahtlarını da kendileri gibi guzel eylesin. Benim esim de pembe istemiyorum diyordu ben kendi zevkime gore sectim valla. Guya onu memnun etmek icin mavi sectin gene yaranamadin. Bence bir dahaki sefere canin ne istiyorsa onu yap konusan zaten konusuyor :p eltin de bence kendi evini ayni renge boyama plani yapiyor olabilir :KK70:

Yaaa profilime kocaman yazdim mehmet salihin annesi diye nasil kiz zannettin :KK70:

Allah bahtlarını da kendileri gibi guzel eylesin. Benim esim de pembe istemiyorum diyordu ben kendi zevkime gore sectim valla. Guya onu memnun etmek icin mavi sectin gene yaranamadin. Bence bir dahaki sefere canin ne istiyorsa onu yap konusan zaten konusuyor :p eltin de bence kendi evini ayni renge boyama plani yapiyor olabilir :KK70:
Benı esım ezıkledıgı ıcın ınsanlar gormeden ay bana bakın sakın cok fena yorumlar yapmayın duserım suraya dıyorum , ah ah
Buarada hıc sorsana okudum mu ben o yazıyı , kafa bı mılyon

Benı esım ezıkledıgı ıcın ınsanlar gormeden ay bana bakın sakın cok fena yorumlar yapmayın duserım suraya dıyorum , ah ah
Buarada hıc sorsana okudum mu ben o yazıyı , kafa bı mılyon

Esin bir daha zevkine laf ederse seni de ben sectim dersin :D

CuteMom CuteMom kuzum ben beğendim ya ama bence tek duvarı krem tonlarında duvar kağıdı yapabilirsin
Ama şu duvar baskı işine hiç girme
Duvarının mükemmmelll olması lazım
Duvarda en ufak bir eğrilik pürüz olsa belli ediyor
Duvar kağıdı yapmışsında düzgün yapışmamış gibi büzüş büzüş duruyor

Benımde zevkıme laf ederse zevklı olsam senı alırmıydım bee püüh demeyi düşünüyorum :KK11:
Erkeklerle kadınların zevki farklı bide onlar hiç bişeyi beğenmiyo üç gün önce saçım sarıydı koyu kestane yaptım eşimin görünce ilk tepkisi çok kötü olmuş çingenelere bwnzemişsin oldu sonrada çok dikkat çekici dedi yani kadının iyi bişey yaptığını bünyeleri kaldırmıyo cıvıl cıvıl çok hoş gözüküyo gerçekten içtenlikle bayıldım:KK200::nazar:

Evet kızlar resimleri ekliyorum

Ünitenin oldugu duvar , boyanabılır kagıt ve oradakı renk beyazla acılmamıs halı
Sımdı gelıyor resımler
Nsaıl hıssedıyorsun dersenız bıraz alısmak uzereyım ama alısmakta ıstemıyorum gıbı . Dun gelemedı boyacı bugun duvar kagıdı ıcın gelecek(oglumun odası ıcın) salonla ılgılıde belkı konusurlar bılmıyorum
Gercekten bana ya sımdı degıstırın dıyın ya da kalsın cunku ben sıcagı sıcagına yaptırmazsam bunu boylece kalacak dıye dusunuyorum.

Tekrar boyatmak 500 tl masraf suanda bana ve esım hıc boyatmaya yanasmıyor ben kendım ondan habersız boyatacagım.

Eki Görüntüle 1972087 Eki Görüntüle 1972088 Eki Görüntüle 1972089 Eki Görüntüle 1972090 Eki Görüntüle 1972091 Eki Görüntüle 1972092 Eki Görüntüle 1972093 Eki Görüntüle 1972094
Tv ünitesinin orası biraz hareket istiyo ne biliyim bi obje yada bi çiçek yada çerçeve kendi fikrim tabii ;)

Bence cok hos olmus ama sizin icinize sinmedi.
Bence deniz kabugu ya da kum cakili cok gizel olur sizin salona degistirin.
Bu ara mpbilyalariniz da cok hos bir gun de boyanir icinize sinen bir renge boyatin

Back
X