Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayatımı değiştirdi!
- Konu Sahibi brskr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
Külkedisi Masalı diye bir film vardı. Oradaki kız bir sözle karşılaşıp hayatını değiştiriyordu. Daha doğrusu cesaret edemediği şeylere karşı cesaret göstermiş ve sonunda çok mutlu olmuştu. Ben de o sözden çok etkilenmiştim ve karar vermem gerektiği zamanlarda aklıma getirirdim hep. O söz de şuydu:
Başaramama korkusu denemeye engel olamaz.
Bende her zaman, ''mükemmel kadın en iyi olandır'' diye bilirdim ama umutsuz ev kadınları diye bir dizi var mutlaka bilirsiniz ordaki nermin karakteri her zaman takdir ettiğim insadandı evini her zaman temiz tutan, çocuklarının ve eşinin hayatını kolaylaştırmak için kendinden ödün veren..Fakat o kadar mükemmel olmasına rağmen çocukları ondan uzak ve eşi tarafından hiç haketmediği ihaneti yaşadı bunları haketmediğini ailesi için herşeyi yaptığını savunan nermine kocası- ''mükemmel kadın olma'' demişti gerçekten bazen mükemmel olmak en iyi olmayabiliyormuş, bende bu sözden çok etkilenmiştim ve mükemmel olmam lazım diyen her kadının aklında bulunması için anlatırım...
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür... Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür... Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür... Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür... Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür... Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür... Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür...
Gandhi
Gandhi
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür... Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür... Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür... Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür... Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür... Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür... Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür...
Gandhi
woww.. gerckten de öyle..!!
Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır.
kim söylemiş? gerçekten doğru
- 6 Nisan 2010
- 1.622
- 163
- 163
Gandhi
harika bir sozmus tesekkurler
Biz kadinlarin en büyük hatasi kendimizden önce hep sevdiklerimi düsünüyor olmamiz, kendimizle ilgili olan tüm seyleri hep sonraya erteleyip önceligi esimize, çoluk çocugumuza vs, veriyor olmamiz. Sonrasi genelde öyle yapmasaydim keske böyle olmasaydi vah vah la geçiyor TAmam onlar herseyimiz ama önceliklerimizi arada degistirelim degilmi ama?..
Bir söz de benden olsun :)
Az korkun, çok ümit edin; Az yiyin, çok çiğneyin; Az konuşun, çok şey ifade edin; Az kızın, çok sevin;İyi şeyler sizindir...
kişilik bozukluğu ile ilgili bir yazı okumuştum baya uzun bir yazıydı ve içlerinden şu yazı çok dikkatimi çekti herkesin kişiyi farklıdır herkesi örnek almayın ama ENERJİK İNSANLARI HERZAMAN ÖRNEK ALIN
ikisi de iyi sözler
Bugunlerimi ailme borcluyum
Hele basarilarimin arkasinda kendide okumus is sahibi annemin su sozleri vardir cocukluktan islemis beynime
Eger okumazsan beyaz atli prens hayalleri kurarsin
Eger okur kariyer yaparsan prensler senin pesinden kosar
Bu ornegi vermsinin sebebi sanirim cok masal hikaye okuyup hayaller kurmamdi canim annem
Hele basarilarimin arkasinda kendide okumus is sahibi annemin su sozleri vardir cocukluktan islemis beynime
Eger okumazsan beyaz atli prens hayalleri kurarsin
Eger okur kariyer yaparsan prensler senin pesinden kosar
Bu ornegi vermsinin sebebi sanirim cok masal hikaye okuyup hayaller kurmamdi canim annem
- 4 Şubat 2012
- 214
- 131
- 103
Külkedisi Masalı diye bir film vardı. Oradaki kız bir sözle karşılaşıp hayatını değiştiriyordu. Daha doğrusu cesaret edemediği şeylere karşı cesaret göstermiş ve sonunda çok mutlu olmuştu. Ben de o sözden çok etkilenmiştim ve karar vermem gerektiği zamanlarda aklıma getirirdim hep. O söz de şuydu:
Kaybetme korkusu asla oyununu oynamana engel olmasın değil miydi o? :)