• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı değiştirdi!

brskr

sümbül
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
62
1
36
İzmir
bazen duyuyorum da
'biri bir söz etti ve hayatım değişti' diyenleri.
sizin de birilerinden duyduğunuz ve hayatınıza olumlu katkıları olan sözler varsa paylaşırmısınız?

:16:

Külkedisi Masalı diye bir film vardı. Oradaki kız bir sözle karşılaşıp hayatını değiştiriyordu. Daha doğrusu cesaret edemediği şeylere karşı cesaret göstermiş ve sonunda çok mutlu olmuştu. :23: Ben de o sözden çok etkilenmiştim ve karar vermem gerektiği zamanlarda aklıma getirirdim hep. O söz de şuydu:

Başaramama korkusu denemeye engel olamaz.

Bende her zaman, ''mükemmel kadın en iyi olandır'' diye bilirdim ama umutsuz ev kadınları diye bir dizi var mutlaka bilirsiniz ordaki nermin karakteri her zaman takdir ettiğim insadandı evini her zaman temiz tutan, çocuklarının ve eşinin hayatını kolaylaştırmak için kendinden ödün veren..Fakat o kadar mükemmel olmasına rağmen çocukları ondan uzak ve eşi tarafından hiç haketmediği ihaneti yaşadı bunları haketmediğini ailesi için herşeyi yaptığını savunan nermine kocası- ''mükemmel kadın olma'' demişti gerçekten bazen mükemmel olmak en iyi olmayabiliyormuş, bende bu sözden çok etkilenmiştim ve mükemmel olmam lazım diyen her kadının aklında bulunması için anlatırım...

Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür... Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür... Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür... Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür... Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür... Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür... Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür...

Gandhi

Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür... Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür... Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür... Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür... Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür... Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür... Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür...

Gandhi

woww.. gerckten de öyle..!!

Gandhi

harika bir sozmus tesekkurler

Bir söz de benden olsun :)

Az korkun, çok ümit edin; Az yiyin, çok çiğneyin; Az konuşun, çok şey ifade edin; Az kızın, çok sevin;İyi şeyler sizindir...:34:

Biz kadinlarin en büyük hatasi kendimizden önce hep sevdiklerimi düsünüyor olmamiz, kendimizle ilgili olan tüm seyleri hep sonraya erteleyip önceligi esimize, çoluk çocugumuza vs, veriyor olmamiz. Sonrasi genelde öyle yapmasaydim keske böyle olmasaydi vah vah la geçiyor TAmam onlar herseyimiz ama önceliklerimizi arada degistirelim degilmi ama?..

kişilik bozukluğu ile ilgili bir yazı okumuştum baya uzun bir yazıydı ve içlerinden şu yazı çok dikkatimi çekti herkesin kişiyi farklıdır herkesi örnek almayın ama ENERJİK İNSANLARI HERZAMAN ÖRNEK ALIN

Bir söz de benden olsun :)

Az korkun, çok ümit edin; Az yiyin, çok çiğneyin; Az konuşun, çok şey ifade edin; Az kızın, çok sevin;İyi şeyler sizindir...:34:

kişilik bozukluğu ile ilgili bir yazı okumuştum baya uzun bir yazıydı ve içlerinden şu yazı çok dikkatimi çekti herkesin kişiyi farklıdır herkesi örnek almayın ama ENERJİK İNSANLARI HERZAMAN ÖRNEK ALIN

ikisi de iyi sözler:ssz:

haketmeyene sabırını harcamayacaksın,değer ve zaman vermeyeceksin.çünkü, bunları onlar için heba edersen hak edene gösteremiyorsun gerektiğinde.bunu uygulamaya başladım ve hem kendim hafifledim hemde uğraşlarım işe yaramaya başladı.

Bendogadan aldim dersimi, özellikle kuslardan.
Büyüdüm ve yuvamdan uctum simdi özgür ve mutlu yasiyorum.

Bugunlerimi ailme borcluyum

Hele basarilarimin arkasinda kendide okumus is sahibi annemin su sozleri vardir cocukluktan islemis beynime

Eger okumazsan beyaz atli prens hayalleri kurarsin

Eger okur kariyer yaparsan prensler senin pesinden kosar

Bu ornegi vermsinin sebebi sanirim cok masal hikaye okuyup hayaller kurmamdi canim annem

Beyazbegonvil inan hayran kaldim annene.
Ne mutlu sana, böyle ileri görüslü bir annen var. O güzel cümlesini bende hafizama kazidim, bende yegenlerime söyleyecegim :)

Külkedisi Masalı diye bir film vardı. Oradaki kız bir sözle karşılaşıp hayatını değiştiriyordu. Daha doğrusu cesaret edemediği şeylere karşı cesaret göstermiş ve sonunda çok mutlu olmuştu. :23: Ben de o sözden çok etkilenmiştim ve karar vermem gerektiği zamanlarda aklıma getirirdim hep. O söz de şuydu:

Başaramama korkusu denemeye engel olamaz.

Kaybetme korkusu asla oyununu oynamana engel olmasın değil miydi o? :)

Back