herkesin derdi kendine büyüktürya benimkide öyle işte çok daraldım bunaldım paylaşmak istedim burda.şuan 24 yaşındayım 16 yaşında hayatımın aşkıyla tanıştım çok zorluklar atlaktık çok güçlükler çektik ama birbirimizi hiç kırmadan üzmeden birçift kötü söz söylemeden bugünlere geldik aramızdaki saygı sevgi sadakat okadar büyükki aşkımız ilk günki gibi devam ediyor hala.ama hayat istediğimiz gibi gitmiyor işte,o bana hep destek oldu bütün sıkıntılarımda yanımda oldu,maddi olarak durumumuz allaha şükür iyi ama benim aşkımın durumu çk fazla iyi sayılmaz kendisi çalışıyor ama ailesinede bakıyor ve ailesi vurdum duymaz derlerya öyle biraz cahillik biraz rahata düşkünlük ve onun ailesiydı oydu buydu ve sonunda benim ailem bu işi duyunca hayır dedi erkek arkadaşım mükemmel bir insan ama bizde hatırı sayılır insanlarız ailesiyle denk değiliz bunun bende farkındayım ama sonuçta biz onunla evleneceğiz tabi ailem kabul etmiyor hep bana olmaz olmaz dedikçe bana baskı yaptıkca bende ona sığındım ondan destek buldum dertlerimi dinliyor herşeyimle ilgileniyor ailem tabi beni hep terslemekle uğraşıyor cebine para koymakla ewlat bakmış olmuyorsun işte annnem babam neyin eksik bu çocuktan başkasını bulamadınmı diyor sevgi vermedınızkı bana dinlemedinizki beni hiç ve bende arıyorsunuz sorunu...ve bu sorunu dünyanın en büyük sorunu olarak görüyordum nasıl kavuşacağız diye......ve ben yıllardan beri hep adetlerim düzensizdi 3ayda 4ayda faln oluyordum stresten kynaklanıyor diye düşündüm hep.gün geldi doktora gittim ve doktor tahlil faln yaptı sonucu güle oynaya girdiğim doktorun odasında hıçkırıklarla ağlaya ağlaya çıktım,erken menepoz diyordu doktor ve ben 22 yaşındaydım daha ve çocukları okadar çok seviyorumki ev resmen kreş gibi acayip çocuk aşığıyım ve erkek arkadaşmda öyle neyse ona söyledim ağlaya ağlaya oda ben seni iyi gün için sevmedim ben herzman senın yanındayım önemli olan sensin olmassa olmas çocuğumuz dedi hep bana destek oldu..çok zor günler atlattım 1buçuk yıl geçti hastalığımı öğreneli yaşamak denirse yaşıyorum elim ayağım tutuyor çok şükür ama çok zor ve bekar olmak dahada zor bir tedavim bile yok.doktorlar bir an önce evlenmelisin yumurta rezervin bitiyor diyor ve bunu bile bile ailem beni ona vermiyor çünkü elalem ne der onlara göre ve bende bu gerçekle ona kaçmadan bekliyorum ailem razı olacak diye ama ailem bu defteri çoktan kapattı beni vazgeçti diye düşünüyor..ve ben çok düşündüm onu çok seviyorum evlenırsek çocuğumuz olmayacak ona bir çocuk veremeyeceksem o başkasıyla evlensin yuva kursun çocukları olsun diye düşünerek ayrılma kararı aldım eften püften bi kavga çıkartıp ayrılalım dedim olmazdı olurdu derken 15 gün oldu
( nrmalde yarım saatte bir arardı adım attığı yeri haber verird,i 2gün öncesine kadr hep aradı msj attı ben hiç cvp vermedim ve 2 gündür aramıyor ama düşüncesi kafamı toparlamam ve benı bıraz rahat bırakmak bundan emınım...ve işte ben çok mutsuzum onsuz ne uyuyorum ne başka birşey...ne yapmalıyım ben çok seviyorum.ona çocuk veremeyeceksem onun çocukları olsun başkasıyla evlensın dıye. birde derdimin üstüne bununla uğraşıyorum ama hergün acile kaldırıldığı haberini alıyorum sürekli bayılıyormuş
(çok canım yanıyor yarın ağlamaktansa ben bugün ağlayıp kestirip atmaya karar verdim ama acaba doğrumu yanlışmı bilemiyorum.benim umutlarım hayallerim hepsi bitti bari oncazım mutlu olsun.ben bu ilişkimi nede bu hastalığımı kimseyle paylaşamıyorum...dayanacak gücüm kalmadı artık ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..rabbim evlat özlemi çekenlere hayırlı ewlatlar nasip etsin gönül acısı çekenlerede yardım etsin..işte böyle benim hayatımm
(((
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)