çok analamılı ve doğru bir yazı talinciğim,gerçektende hayatı ertelemeden yaşamak gerek,çünkü yarın yaşayacağımızın garentisi yok.Ama bunu bidiğimiz halde hayatımızda okadar şeyi erteliyoruzki.Birbirimize seni seviyorum demeyi,birini kırdığımızda özür dilemeyi,içimizden geldiği gibi yaşamayı daha neler neler.Hatırlatığın için saol canım eline ve yüreğine sağlık.
çok analamılı ve doğru bir yazı talinciğim,gerçektende hayatı ertelemeden yaşamak gerek,çünkü yarın yaşayacağımızın garentisi yok.Ama bunu bidiğimiz halde hayatımızda okadar şeyi erteliyoruzki.Birbirimize seni seviyorum demeyi,birini kırdığımızda özür dilemeyi,içimizden geldiği gibi yaşamayı daha neler neler.Hatırlatığın için saol canım eline ve yüreğine sağlık.
Benim de her zaman kendimden şikayetim olan ama hala aynısını yapmaya devam ettiğim konu bu. hayatı ertelemek... hele de suan kendımı bosvermıs gelecekte hersey guzel olacak dıye hayal kuruyorum. ya o gunler gelemeden.......
Ama işte olmuyo. ertelemek zorunda kalıyorum hayatı...
evet emınım herkesın bu gıbı donemlerı oluyordur. en kotu yanı da, ben ertelemeden yaşamak ıstememe ragmen ertelemek zorunda olmam. çunku başka yapacak bişey yok. napalım beklerız
talin abla sana icimden 100 tane gul göndermek geldi ama umarim bunlarlada olur. a.s.a.s.a.s.a.s.dilerimki herzaman hayatin mutluluk ve sevgiyle dolu olu
-hayat ertelenmeyecek kadar kısa-çok güzel söylemişsin arkadaşım.ama bazen ertelemek zorunda olduklarımız şartlarla orantılı değilmi bazen ister stemez ertelemek zorunda kalmıyormuyuz...
ama önemli olan birazda ertelediklerimizin farkına varmak. onu erteledik diye ihmal etmeye döndürmemek.ertelemek en kısa zamanda gerçekleştirmek istemektir ama ihmal etmek unutmak demek değilmidir..
ertelediklerimizi gerçekleştirmek ümidiyle , sevgiyle kalın arkadaşlar
Doğru arkadaşım hayat bir oyun ........ Bizler arkamıza bakmıyan birer oyuncu.Nereye kadar bilmem bu oyun devam eder.:teytey:süprizzzzz
Ben Hayati Ertelemiyorum Hayat Beni Erteliyor Benim Yapacak Hiçbirşeyim Kalmadi Ona Karşi Kaderi Yenmek Diye Birşey Yoooooooooooookkkkkk!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?