talincim, yine super bir yaziydi,
sunu hic ertelemeden sana sonsuz tesekkurler ve muuuhaaa muuhaaaa opucukler..Şeniz
dusunsene insan hicbir zaman tuvaleti gelince dur ben bunu yarin yapiyim demiyor..coook garip bir benzetme olacak ama geliyorr ve gidiyoorrr..
eee ozaman nedne insan bir insana sarilmak istiyorsa veya herhangibirsey geldiyse aklina neden hemen yapmiyoo..korktugu icinmi usendigindenmi.veya nasil olsa yaparim dedigindenmi..???
aslinda tum isteklerimizin zorunlu ihtiyaclarimiz gibi bir zorunlulugu olsa..
hayat dahami guzel olur.?du..
sacmaladimmiiiitatlicadiarzu
neyse optum senia.s.
hayatı ertelememek;çok zor be talincim:sm_confused: hayatı önce sevdiklerimiz için yaşıyoruz :1rolleyes: öncelik sırasını onlara verirken bizim hayatımız hep erteleniyo sankiyerimseniben hımm ne dersin haksızmıyım??yine zevkle okudum yazınıa.s.
talinciğim hayattaki pek çok yaşanılmışlarımız senle uyuyor biliyormusun sende kendimi buldum.evet ertelediğim bir şeyden çok pişman oldum ben eşimle kaçarak evlendim. hayatımın en büyük hatasıydı.babamı çok severdim ama bu hatadan dolayı ona senelerce bu sevgimi gösteremedim. aslında o beni herkesten önce affetti ve barıştı ama ben hep utandım yaptığımdan.evliliğimin12 nci senesinde mersine taşınmak zorunda kaldık biz gittikten bir süre sonra babam hastalandı. ve ben ona sarılmayı çok istiyordum. hastalığının son devreleriydi kayseriye geldim onu görmeye hastanedeydi ben kendi kendime görürgörmez boynuna sarılıp öpmeye karar verdim hastaneye geldim.babama koştum bana eliyle gelme diye işaret etti. hastalığı kanserdi ve bunalıyordu yanına kimseyi yaklaştırmıyordu ve bundan kısa bir süre sonra onu kaybettim ve ben hala ertelediğim bu sarılmanın pişmanlığını yaşarım oysa be babamı çooooooooooooooooooooooook seviyordum ama söyleyeemdim
Talin Eğer Sencede Mümkünse Msn Den Görüşmek Isterim Senle Elifte Var Benim Adresim
cebinde odemen gereken ev kiran ve aylik faturalarinin parasi aklinda guzel bir tatil varken gelde hayati erteleme.Soylediklerin evet guzel seyler ama gecim problemi olmayacak yarin dusuncen olmayacakki istedigini yap
ooff offfffffff şu hayat şartları varken gelde erteleme,kızın düğünü,oğlanın yüksek okulu bunlar şimdi olan,bu zamana kadarki gelişleride ayrı bir savaş..kendimiz için hayatı hep erteliyoruz bakalım ne zaman yaşamak gibi yaşıcağız.
çok doğru çok güzel çok da anlamlı bi yazı...ama ne yazıkki olmuyo pratikte...bugün yapsak yarın bi bakıyoruz ki yine o monotonluğa kapılmışız...fisfisfis
talincim neguzel deyiniyosun kiz sen psikolog felen misin bilelim yani herseyide hissediyosun hanii .Canim benim herseyi doyasiya yasmak guzel evet oluyo erteledigim seyler ben inan hep mutluluk la yasadim evlendikten sonra bazen zorlandim ama mutlu olmayi seviyorum sevmek cok guzel tabi acilar yasamasak terslikler olmasa(arad olu veriyo) ama gucluyum olmaya calisp yeniyorum insallah tukenmez opuyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?