• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat çok güzel , güzel insanlar , güzel dünya

TopraKahveBob

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
6.347
19.883
298
Selamlar herkese.
Böyle bir konu var mi bilmiyorum.
Ama içimden böyle bir konu açmak gecti. Dertlerimizi paylaşıyoruz güzellikleri , mutluluklarimizi da paylaşalim istedim.

Dün hava olağan üstü güzeldi. Bebegimi alip uzun bir yürüyüş yaptim. Trene bindim gezdim. Bebek arabasiyla o kadar zor olmasina ragmen hiç sıkıntı çekmedim. Yolunu bana yardim etmek icin değiştiren gençler, bel fitiği olmasina rağmen bekle merdivenlerden yardim edeyim diyen amca, onu gören ve bebek arabasini taşimasina izin vermeyip bana yardim eden bey...
Her gözgöze geldiğim insanin selam vermesi gülümsemesi. Tekerlekli sandalyesi ile bana yol verip bebegimi seven adam ve onun tatliş köpegi.
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK37::KK36:

Selamlar herkese.
Böyle bir konu var mi bilmiyorum.
Ama içimden böyle bir konu açmak gecti. Dertlerimizi paylaşıyoruz güzellikleri , mutluluklarimizi da paylaşalim istedim.

Dün hava olağan üstü güzeldi. Bebegimi alip uzun bir yürüyüş yaptim. Trene bindim gezdim. Bebek arabasiyla o kadar zor olmasina ragmen hiç sıkıntı çekmedim. Yolunu bana yardim etmek icin değiştiren gençler, bel fitiği olmasina rağmen bekle merdivenlerden yardim edeyim diyen amca, onu gören ve bebek arabasini taşimasina izin vermeyip bana yardim eden bey...
Her gözgöze geldiğim insanin selam vermesi gülümsemesi. Tekerlekli sandalyesi ile bana yol verip bebegimi seven adam ve onun tatliş köpegi.
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK37::KK36:
takipteyim güzel bir konu.. evet hayat güzel, her sabah uyanmak yeni bir güne ,mevlanın verdiği nimetlerle kahvaltı yapmak,,sabah işe gitmek için yolda giderken çocukların cıvıltısı ile okula gitmeleri çok güzel bazıları geç kalmış acele edişleri çok güzel , aynı pastaneye yada simitçiye uğrayıp o mis kokuları içine çekip günaydınlaşmalar çok güzel . sokaklarımızı temizleyen temizlikçi abiye günaydın kolay gelsin demek çok güzel,,oğlumun her sabah hayırlı işler anneciğim ,babacığım lafları ne güzel. :KK68::KK68::KK68:koştururcasına işe gelmek ve hep beraber mutfağa doluşup çay almak ne güzel..:KK200:

kk da yılbaşı çekilişine katıldım.çok güzel hediyeler geldi :) hediyeden özel çok mükemmel dostlar kazandım.konuşmadığım aramız bozuk olan bir arkadaşımı aradım baştan ağırdan aldım gülüşerek kapattık :)

Noel hediyesi aldim komsularima. Sokaklar zaten şahane. Yarin bir yakinima yardim edecem. Bugün kendime yeni gömlek aldim indirimli hem de ;) sükürler olsun :KK200:
InsaAllah bu konuyu okuyup dertli olanlar da dertlerinden kurtulur feraha cikar.

Back