Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:a015:selam kızlar bende aranızda yeni sayılırım yazıları okuyom ama pek cvp yazmayan biriyim 6gün önce babam kızmi felç geçirdi ve beyincige giden ve beyne giden iki damarı tıkalı çıktı hastanede yatıyo 6gündür canım çok sıkkın insanın canından can kopuyo sanki yakını oldugunda
ben tekirdagda oturuyom 4gündür ordaydım evime geldim eşimde 4gündür tekti ve ihtiyaçlarını karşılamak için döndüm kıyafeti kalmamış zavallımın giycek yıkadım yine gidicem istye ama şu var iki arada kalmak çok zor ya orda annem kalıyo hastanede gece gündüzde ben kardeşime bakıyom 7yaşında şimdi okulda var çok çaresiz kaldım iyice eşimde burda tek kalıyo onada üzülüyom işten gelemez bir pazarı var babacıgımda hastanede canım çok sıkkın ya doluyom doluyom aglıyom çok yoruldum birhaftada beyin olarak ikiye bölündüm uzak olmak ne kötüymüş böyle bir durumda sadece paylaşmak istedim içim sıkılıyo çünkü daraldım uzun oldu kusura bakmayın:çok üzgünüm:
canim zaten biz tam 12gündür rabbimden şifa diliyozki şükürde verdi babam çok iyi şuan yarin çikiyo sanirim orasini okumadin ben dua eden herkese teşekkür ediyom zaten allah razi olsun yikilmadik yikilmayizda çok şükürki kimsemiz olmasada rabbimiz var o hep benim yanimda ne zaman sikişsam hizir gb yaradana kurban olayimhayatin ne zaman nerden vuracaği belli değil ama allahin da nasi bi kapi açağpi belli değil.. Isyan etmeyin ve dua edin bol bol. Ail şifaklar babniza bakin hepimiz dua ediyoruz.. Ama hemen yikilmayin gün doomadan nelşer dopar.. Artik mucizeler çook oluyo ki allahin yaninda herşey çoktur. Ne zaman nolacaği belli olmaz. Geçmiş ossun.