P
pinar-20
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi pinar-20
bencede aklında bi sorun var ama nasıl söylersin o deliye biz aynı mahellenin çocuklarıyız ne biz o mahelleden taşınırız ne de onlar o yüzden sadece sabrediyorum evlenim ismimi temizliyim sonra olmadı boşanırım diyorum daha öyle kötü tehtitleri varki duysanız şaşırır kalırsınız bence bu sevgi değil yani böyle sevgi olmamalı bizimki sadece alışkanlık galiba
bencede aklında bi sorun var ama nasıl söylersin o deliye biz aynı mahellenin çocuklarıyız ne biz o mahelleden taşınırız ne de onlar o yüzden sadece sabrediyorum evlenim ismimi temizliyim sonra olmadı boşanırım diyorum daha öyle kötü tehtitleri varki duysanız şaşırır kalırsınız bence bu sevgi değil yani böyle sevgi olmamalı bizimki sadece alışkanlık galiba
aslında zamanında yaptığım aptallıklar olmamış olsa şimdi çoktan bitirmiştim asla dahasını çekemezdim şimdide sadece dayanıyosam ailem içindir onların başını yere eğdirmemek içindir çünkü şimdi bitirdim desem hayatımızı maffeder işte bi çıkmazdayım geçmişte yaptıklarımın cezasını şimdi çekiyorum.
Evlenip isminizi mi temizleyeceksiniz?bu lafı ettiğinize göre siz onu sevmiyorsunuz daha evlenmeden boşanma planı yapıyorsunuz çünkü...ben de nişan attım ve iyi ki de atmışım ismim de hala temiz..insan kendinden eminse kimsenin fikrini takmamalı, dünyaya bi kez geldin neden kendini mutsuz ediyorsun ki?nişanlın normal birine benzemiyor..karpuz bıçak benzetmesi de ilginçmiş ilk kez duyuyorum size bunun acıklamasını yaptı mı? karpuza bıçağı değdirince catlar anında ,yani sizi tehdit mi etmiş bu yolla acaba...