Hayat bu kadar acımasız mı olmalı?

P

pinar-20

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi pinar-20
nasıl anlatsam bilmiyorum yüz yüze kimseyle paylaşamıyorum içimde fırtınalar kopuyo açılamıyorum hayatımı anlatım çok güzel anne ve babaya sahibim tek çocuğum komşumuzun oğlu ile çıkmaya başladım ailemden izin alarak mayıs 2000 de her gün kavga ediyoduk ama ayrılmayı hiç beceremedik sonunda hep barışıyoduk ben ayrılmak istediğimde delice şeyler yapıyodu bikere kendini çatıdan atmaya bile kalkıştı zor bi arkadaşlık dönemi geçirdik bu sadece arkadaşlıkla kalmadı daha 15 yaşında falandım galiba ilk defa bazı şeyler yaşadık ama ileri gitmeden sonra hep bırakmak isdedim hep pişamn oldum ama bitürlü bırakamadık şimdi nişanlandık ailesi beni çok seviyo benimkilerde onu ama annemle sürekli kavga ediyolar beni tehtit ediyo ailene ilerde göndermem annen yüzüne hasret kalır die buda beni kendinden çok soğutuyo ama ayrılamıyorum bitiremiyorum yaşadıklarım geliyo bana ya benim yada kara toprağın olursun diye tehtit ediyo seviyo muyum?evet seviyorum iyi yönleride çok ama annemle arasındaki sorun beni çok yıpratıyo bana şimdilerde sürekli sen karpuzsun bende bıcak diyo sizce ben ne yapmalıyım çok üzülüyorum kimseyle paylaşamıyorum yanlızım biliyorum bazılarız beni yargılıcak hepsine hazırım ama lütfen bi akıl verin...

• Konu Sahibi pinar-20
kendisine ve karşısındakine zarar veren zihniyetten uzak durun derim ben..hele de kendine birşeyler yapmakla tehdit eden erkeklerden....anneniz sizi doğurmasaydı o karpuzu nerden bulacaktı acaba? annenizle yaşadığı sorunların nedeni de büyük ihtimal annenizin onun yanlış kişi olduğunu anlamasıdır...

• Konu Sahibi pinar-20
Çok küçük yaşta başlamışsın onunla bu ilişkiye. Çok şey paylaşmışsın. Belki sevgi belki alışkanlık Vazgeçmen zor anlayabiliyorum.

Ama annen o senin. Canın. O evlendikten sonra annenle görüştürmem diyerek annenden çok seni cezalandırıyor. Sen yanlışı baştan yapmışsınç İpleri eline vermişsin. Sen kim oluyosun da anneme böyle davranıyosun dememişsin.

Ne demek annenle anlaşamamak onlar arkadaş değil. O bir anne, onunda annesi sayılır. Herşeyden önce sevdiğinin annesi.

Kusura bakma ama bu çok büyük bi saygısızlık. Annem geldi gözümün önüne. Şu dünyadaki bütün erkekleri kurban ederim onun üzüntüsünün bir zerresine.

O gider unutulur eldir. Ama bi dene bakalım evlenip de annenle görüşmediğini.

Annen o senin ne yapsan da çıkaramazsın en yüreğinden beyninden CANINDAN...

Diyorsan ki çok seviyorum, bu yola baş koydum, ne dese yaparım o kadar seviyorum dayanırım. Yol senin canım.

Ama ben olsam asla öyle konuşmasına bile izin vermem.
Koyarım başımı annemin dizine huzur bu derim.

• Konu Sahibi pinar-20
O adamdan en yakın zamanda uzaklaşın..
Ailenize haber verin..Kendini çatıdan atmaya kalkan adamdan herşey beklenir..
Hele ki tehdit,ailenlenle görüştürmücekmiş,uğraşmayın böyle terbiyesiz adamlarla..Çok üzgünüm çoook

• Konu Sahibi pinar-20
cevabınız için öncelikle teşekkür ederim ama biz arkadaşken hem annem hemde o birbirleriyle çok ii anlaşıyolardı hatta anne arkadaşlık zamanlarımızda ilişkimizin yürümesinde en büyük katkıyı yapmış insandır hep barışmamızı annem sağladı ama yıllar ikisini birbirinden ayırdı artık anlaşamaz oldular

• Konu Sahibi pinar-20
canim nisanlinin psikolojisi hic iyi degil bence...
sürekli kendine ve sana zarar vermekten bahseden bir insan normal olamaz...
ilk önce onunla konusup bu sorununu kabul etmesini sagla ve profesyonel yardim almasini sagla...

• Konu Sahibi pinar-20
canım, evlilik zaten keskin bir bıçak, o kadar inanılmaz sorunlar beklenmedik olaylar çıkıyor ki evlilikte....iki insanın tek yürek olup dayanması gerekiyor..daha şimdiden kendi bıçak karşısındakini karpuz olarak gören bir erkekle hayat nasıl geçer? karpuz belli bir yerden sonra kesmeye gerek kalmadan çatlar orta yerinden...ona göre, iyi düşün, akıllı davran..seçimini yap....

• Konu Sahibi pinar-20
bencede aklında bi sorun var ama nasıl söylersin o deliye biz aynı mahellenin çocuklarıyız ne biz o mahelleden taşınırız ne de onlar o yüzden sadece sabrediyorum evlenim ismimi temizliyim sonra olmadı boşanırım diyorum daha öyle kötü tehtitleri varki duysanız şaşırır kalırsınız bence bu sevgi değil yani böyle sevgi olmamalı bizimki sadece alışkanlık galiba

• Konu Sahibi pinar-20
aslında zamanında yaptığım aptallıklar olmamış olsa şimdi çoktan bitirmiştim asla dahasını çekemezdim şimdide sadece dayanıyosam ailem içindir onların başını yere eğdirmemek içindir çünkü şimdi bitirdim desem hayatımızı maffeder işte bi çıkmazdayım geçmişte yaptıklarımın cezasını şimdi çekiyorum.

• Konu Sahibi pinar-20

Çok yanlış fikirler çooook..
Hiç kimsenin adı kirlenmez ki temizlemekle uğraşılsın..:1no2:
Önce bunu öğrenmelisin..
Daha sonra he deyince boşanılmayacağını ve evlilikte o tehditlerini uygulamaya geçirmeyeceğine ne kadar inanıyorsun..Çok üzgünüm çoook
Alt tarafı nişanlısın,at yüzüğü kurtul..:dilcikar:
Hem ailen bu kadar zor durumda olduğunu bilse gerekirse senin için ülke değiştirir bence..

• Konu Sahibi pinar-20

çok yanlış bir düşünce bu. olmazsa boşanırım diye düşünmeyin. evlendikten sonra işler kolaylaşmıyor.
bence bu kişinin tedaviye ihtiyacı var.ailesine bunu hissettirin ve çocuklarını tedaviye yönlendirmelerini sağlayın. evlenince daha kötü şeyler olmadan bir önlem alın.
davranışları sevgi değil, normal davranmıyor. size de zarar verebilir.

• Konu Sahibi pinar-20
çok kötü bi duurmdasın ama yani ne yaptında bu kadar adın kirlenicek:S

bence hasta kişilikli biri
kurtull hemen
ilerde sana çocukların olursa onlara bile zarar werir bu

• Konu Sahibi pinar-20

Bence hicbir insanin yaptigi hatalarin bedelini ömür boyu ödememeli, imkanlar elinde iken zararin neresinden dönersen kardir güzelim....

Havlayan köpek isirmaz nisanlinda böyle bir tip bakma sirf bos laf salatasi ve muhtemelen sen galiba cok fazla adam yerine koydun onu cok fazla belli ettin cekindigni korktugnu simdide bunu kullaniyor....:mymeka:

At yüzügü suratina ne yaparsan yap git kendine öldür yada benim adimi kirtlet senin gibi kendini delikanli sanan adam sanan ama zerre kadar yüregi olmayan bir insanla evlenecek kadar alcalmaktansa buna raziyim de...

Korkma güzelim, eminmki Annen ve Babanda senin bile bile mutsuzluga gitmeni istemeyecektir...a.s

• Konu Sahibi pinar-20
canım kimse seni yargılamaz,sadece
doğruları görmene yardımcı olabiliriz...
sanırım öğrencisin ve yaşın bana göre baya küçük...
nişanlınız olacak kişinin, bence ruhsal rahatsızlığı var..
çünkü yaptıkları ve söyledikleri mantıklı bir insanın
söyledikleriyle çok tezat...
hangi devirde yaşıyoruz da seni tehdit edebiliyor..
ne yapabilir,seni yalnız mı zannediyor...
bakın canım,bu yaşadıklarınızı,
yani nişanlınızın size söylediklerini, annenize anlatmanızı tavsiye ediyorum...
ileride daha fazla üzülmemek için...
ve lütfen onun karşısında aciz kalmayın,yaşadıklarınızı yaşamışsınız,keşke demenin anlamı yok..
inşallah bundan sonra keşke demezsiniz hiç...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

• Konu Sahibi pinar-20
hepiniz haklısınız gerçektende tedaviye ihtiyacı olan bi insan nişanlım ayrılsam en çok ben yıkılırım gibime geliyo tedavi olalım desem hastalığı kabul etmez yüksek bi bölümde okuyo millet bana değil kendine inanır. inansam onun ayrıldıktan sonra karşıma kötü bi şekilde çıkmıcama hemen şimdi bitirirdim ama işte hayat zormuş yada ben mi zorlaştırıyorum bilmiyorum

• Konu Sahibi pinar-20
Evlenip isminizi mi temizleyeceksiniz?bu lafı ettiğinize göre siz onu sevmiyorsunuz daha evlenmeden boşanma planı yapıyorsunuz çünkü...ben de nişan attım ve iyi ki de atmışım ismim de hala temiz..insan kendinden eminse kimsenin fikrini takmamalı, dünyaya bi kez geldin neden kendini mutsuz ediyorsun ki?nişanlın normal birine benzemiyor..karpuz bıçak benzetmesi de ilginçmiş ilk kez duyuyorum size bunun acıklamasını yaptı mı? karpuza bıçağı değdirince catlar anında ,yani sizi tehdit mi etmiş bu yolla acaba...

• Konu Sahibi pinar-20

evet kesiinlikle tehtit etti bu sözleriyle

• Konu Sahibi pinar-20
Anlamadım ki..
Burada tanımadığın insanlar sana yardım edemez ki..
Bunun yerine ailene açılsan daha iyi olmaz mı?

• Konu Sahibi pinar-20
zor bır durum ama bence sız once ne yapmak ıstedıgınıze karar verın ..hem ayrılmak ıstedıgınızı soyluyorsunuz hem de ayrılırsak en cok ben yıkılırım dıyorsunuz..kendı hayatınızı nasıl gecırmek ıstedıgınıze tam olarak karar verırsenız daha sonra karar almak daha da kolaylasır bence ..

• Konu Sahibi pinar-20
CANIM BENİM insana gözünde çok büyüttüğü ve onu delilerce seVdiğini sandığı insandan ayrılmak çok ama çok zor gelir zaten kolay kolay ayrılamazsın ama canım emin olki ayrılmk o kadarda zor değil inan öyle yorulmuş öyle yıpramış oluyorki artık bitsin diye kalbinden söylediğin zaman gerçekten bitirebiliyor tek sorun biraz sabredip iradeli olabilmek sonra o kadar hafifliyorsun ki omuzlarından koca bi yük inmiş kadar hür ve yaşamanın tadına varıyorsun şimdi sana ben derimki senin nişanlın bence kusura bakma ama yaptıları hasta olduğunu gösteriyo (ve huylu huyunu bırakmaz) böyle hayatta geçmek bilmez sen bilirsin ama ailenle bu durumu konuş ve geleceğine yön ver sevgiyle kal tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…