• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bazılarımız için çok acı

Kittyy K

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
5.740
655
723
Sevgili arkadaşlar;
Belki konuyu yanlış yere açtım ama Bdv 'de daha çok arkadaşa ulaşacağımı düşünüyorum.
Hayat hepimiz için zor, ama bazılarımız için çok daha zor ve acı..
Dün babam aradı, öğretmen olan arkadaşının oğlu 2 sene evvel malesef bir bunalım sonucu intihar etmişti.
Geriye şimdi 7 yaşında olan bir evlat bıraktı.
Annesi çalışıyor, babaanneyle dede gözleri gibi bakıyorlar.
Maalesef ki çocuk başım ağrıyor , midem bulanıyor diye bir süre şikayet ettikten sonra yapılan tetkiklerde
beyninde tümör olduğu saptanıyor.
Durumları malum , kendi hallerinde yaşayan insanlar.
Sizlerden ricam, sigortada çalışan bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir " çocuk beyin cerrahı"" varsa paylaşmanız
ve tabi birde dualarınız....
Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah gereken yardım bulunur. Dualarım kardeşim ile.

Sevgili arkadaşlar;
Belki konuyu yanlış yere açtım ama Bdv 'de daha çok arkadaşa ulaşacağımı düşünüyorum.
Hayat hepimiz için zor, ama bazılarımız için çok daha zor ve acı..
Dün babam aradı, öğretmen olan arkadaşını oğlu 2 sene evvel malesef bir bunalım sonucu intihar etmişti.
Geriye şimdi 7 yaşında olan bir evlat bıraktı.
Annesi çalışıyor, babaanneyle dede gözleri gibi bakıyorlar.
Maalesef ki çocuk başım ağrıyor , midem bulanıyor diye bir süre şikayet ettikten sonra yapılan tetkiklerde
beyninde tümör olduğu saptanıyor.
Durumları malum , kendi hallerinde yaşayan insanlar.
Sizlerden ricam, sigortada çalışan bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir " çocuk beyin cerrahı"" varsa paylaşmanız
ve tabi birde dualarınız....
Şimdiden teşekkür ederim

Ah yavrum yaaa Allahım şifa versin kittyycim :( Çok üzüldüm, eğer Ankarada iseler Hacettepe Hastanesi bu konuda cok iyi, bir arkadaşımın babasında da var aynı hastalık orda tedavi ettiriyorlar :(

Allah razı olsun arkadaşım, dünden beri gözüme uyku girmedi.
Çok üzgünüm. Tez zamanda şifa bulur inşallah ama iyi bir doktora ihtiyaç var.

Nerde yaşıyorlar? İstanbuldaysa çapa var, cerrahpaşa, haseki oralar büyük vardır diye düşünüyorum veya mutlaka yönlendirirler ilgili branşa. Allah şifa versin.

Ah yavrum yaaa Allahım şifa versin kittyycim :( Çok üzüldüm, eğer Ankarada iseler Hacettepe Hastanesi bu konuda cok iyi, bir arkadaşımın babasında da var aynı hastalık orda tedavi ettiriyorlar :(

Ankarada değiller canım. İstanbul'dalar.
5 sene kaldım Ankara da orada olsa hiç düşünmez Hacettepeye giderdim zaten.
Mecbur kalırsak yine öyle yapıcaz artık.
Ankara nın en çok sağlık imkanlarını arıyorum inan.

Nerde yaşıyorlar? İstanbuldaysa çapa var, cerrahpaşa, haseki oralar büyük vardır diye düşünüyorum veya mutlaka yönlendirirler ilgili branşa. Allah şifa versin.

İstanbuldalar canım. Çapa yada cerrahpaşa da çocuk beyin cerrahı arıyoruz ama tavsiye edilen biri olursaiçimiz daha rahat olacak.

Dualarım sizinle. Eğer Ankaraya gelmeyi düşünürseniz ayrıntıları doktor ismi falan öğrenirim, elimden geleni de seve seve yaparıım inan.

Allah yardımcıları olsun.

bencede kesinlilkle hacetttepe :( 11 yasındaki yiğenim ölcek diye öylesine bi ameliyata aldılar bi umut :( iyi geçti... bundan sonra 3 ameliyat daha oldu... ne bir gözünde orasaından burasında kayma oldu neden baska biişey. sadece çok az bi iz kaldı onuda saçları kapatıyor... allahım yar ve yardımcınız olsun şifa versin Rabbiimmm

Ay allahım daglara taslara yarabbım
acıl sıfalar versın allah :s kitty benımde oglum sık sık basım agrıyor dıyor :26:

İstanbuldalar canım. Çapa yada cerrahpaşa da çocuk beyin cerrahı arıyoruz ama tavsiye edilen biri olursaiçimiz daha rahat olacak.

Canım benim teyzem yıllardır cerrahpaşa da takipli hasta, bölümleri iyi bilir bir kaç tanıdığı da var ben bir ona sorayım bakayım.

Sağol elmayra.
Çok kalender gönüllü olduğunu biliyorum, ve bir gün karşılığını alacağınıda.

Ay allahım daglara taslara yarabbım
acıl sıfalar versın allah :s kitty benımde oglum sık sık basım agrıyor dıyor :26:

Canım önce okula gitmmek için bahane yaratıyor zannetmişler ama yinede doktora göstermişler.
Çocukların şikayetlerini daha ciddiye almak gerekiyor.
En azından naz yapıp yapmadıklarından emin olmak.
Takip et bakalım. İlgimi çekmeye çalışıyor yoksa başım ağrıyor dediğinde keyifsiz mi

bencede kesinlilkle hacetttepe :( 11 yasındaki yiğenim ölcek diye öylesine bi ameliyata aldılar bi umut :( iyi geçti... bundan sonra 3 ameliyat daha oldu... ne bir gözünde orasaından burasında kayma oldu neden baska biişey. sadece çok az bi iz kaldı onuda saçları kapatıyor... allahım yar ve yardımcınız olsun şifa versin Rabbiimmm

Burada da çok iyi doktorlar var ama hep özele kaymışlar malesef canım.
Duruma göre hareket edeceğiz bakalım.
Allahım hayırlısını versin,acısın bu yetime :14:

Son düzenleme:
Sağol elmayra.
Çok kalender gönüllü olduğunu biliyorum, ve bir gün karşılığını alacağınıda.

Saol canım benim. Konu sağlık olunca yüreğim sızlıyor.

Allah bilsin baska dileğim yok :)

Canım araştırmasını istedim, varsa cerrahpaşa ya da çapa da vardır zaten dedi.
Haber alır almaz yazarım canım..

Allah razı olsun canım.
Çok sevindim. Boğazımda yumruyla geziyorum inan.
Allah verir şifasını inşallah ..

Allah acil şifalar versin:(
Hiç bilgim yok ama internetten araştırdığımda
tavsiye edildiğini gördüm..
Sizde bir araştırın isterseniz..
[h=1]Opr.Dr. HAMİYET CAMUŞÇU [/h]

Allah acil şifalar versin:(
Hiç bilgim yok ama internetten araştırdığımda
tavsiye edildiğini gördüm..
Sizde bir araştırın isterseniz..
[h=1]Opr.Dr. HAMİYET CAMUŞÇU [/h]

Teşekkür ederim arkadaşım.
Araştırıcam bende bu ismi.
Cuma günü kontrastlı mr çekilecekmiş.
Sonuçları alır almaz iyi bir doktor bulup göstericez inşallah.

Son düzenleme:
Back