Şampuan ve Saç Kremleri Hayashi ve sebastian sampuan

incirlibitter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
1.181
20
158
47
bu marka sampuanlardan kullanan varmı.. memnunmusunuz.. egamyoncuiremsutkılerı nasıl

kımse yokmu etrafyta yaa. sarımsak yada yılanyagı sampuanı kullanan varmııııııııııııııı

Merhaba

Ben uzun sure Hayashi urunlerini kullanmistim. Gercekten cok kaliteli ve guzel bir seri. Su anda sulfatsiz sampuan kullandigim icin almiyorum. Bunun disinda dedigim gibi cok memnundum.

Sebastian da kullandim ve kesinlikle verdiginiz paraya degmiyor. Sacima hic bir faydasi olmadigi gibi inanilmaz sert ve yoluk yoluk yapmisti. Ayrica ABD`de burada verdiginiz fiyatin 4-5 de birine satiliyor.

Bence Sebastian a para vermeyin parayi sokaga atmak olur. Ama Hayashi yi tavsiye ederim gonul rahatligiyla.

bu marka sampuanlardan kullanan varmı.. memnunmusunuz.. egamyoncuiremsutkılerı nasıl

Ben yillardir kullandigim Hayashi'den cok memnunum,Turkiye'deki fiyatini bilmiyorum ama yurtdisinda ucuz olmamasina ragmen cok satiliyor, benim arkadaslarim da cok seviyorlar, 911 Emergency Pack bakim kremi boya, oryalden yipranmis saclara iyi geliyor ama yine de arada bakim kuru gibi kullan derim cunku saclari cok yaglandiriyor:1hug:

içinde kimyasal ve silikon olmayan kaliteli sampuan onerısı olan varmı

ben de hayashi şampuan kullanıyorum...

geçen sene sivilce sorunumdan dolayı roaccutane kullanıyordum saçlarım çok kuruyordu saç spreyini önermişti eczacı onarım için.kendisi de hayashi kullanıyormuş.çok memnunmuş hatta.ben o sıralar başka bir şampuan kullanıyordum ve memnundum o yuzden şampuanını almamıştım

birkaç ay önce daha önce hiç yaşamadığım kadar saç dökülmesi ve cansızlaşması başladı bende.bu arada eski şampuanım bitmişti başka bikaç marka denedim yaramadı.kendime iyi bir şampuan arıyordum sonra aklıma geldi hayashi hemen aldım hinoki system serisini.. şampuan+krem+saç spreyini 15 gündür kullanıyorum çok memnunum saçlarım baya toparlandı.küçük saçlar çıkmaya başladı dokununca hissediyorum :)

bir de haftada 1-2 kez yağ karışımı kullanıyorum.her banyoda sonra lavanta suyuyla duruluyorum onların da etkisi olmuş olabilir.

fiyatı biraz yüksek ama çok az kullanılıyor bir sene gider sanırım büyük şişe sampuan.tavsiye ederim..

Son düzenleme:
hayashi system 911 şampuan ve saç kremi sipariş edicem bugün.kuru/kimyasal işlem görmüş saçlar için. missperada indirimli. kullanınca sonuçları yazarım buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…