Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayallerinizdeki partneri buldunuz mu?
- Konu Sahibi Asenakizz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?:Ogerekten inanilmazzçıktı...
bi gün oturup hayalimdeki erkeği kağıda yazmıştım... yaşamak istediğim aşkı
sonra da şükretmiştim sanki o an onu bulmuşum gibi
5 ay sonra çıktı karşıma
- 1 Aralık 2008
- 248
- 29
- 318
tam benim istediğim boyda, görüntüde, eğitimde, giyim tarzında, konuşkanlıkta, sempatiklikte :) daha yazsam yazarım uzatmiyim :)
öyle önceden çok kafamda kurmamıştım ama 3 yıllık sevdiceğimden çok memnunum maşallah, benim için dünyanın en yakışıklı erkeği, benim için tam benim tipim. Allah herkesin gönlüne göre versin.
öyle önceden çok kafamda kurmamıştım ama 3 yıllık sevdiceğimden çok memnunum maşallah, benim için dünyanın en yakışıklı erkeği, benim için tam benim tipim. Allah herkesin gönlüne göre versin.
çıktı...
bi gün oturup hayalimdeki erkeği kağıda yazmıştım... yaşamak istediğim aşkı
sonra da şükretmiştim sanki o an onu bulmuşum gibi
5 ay sonra çıktı karşıma
Bende mi denesem diye düsünüyoeum:))peki tipi aynimi yani dis görüsünden
tam benim istediğim boyda, görüntüde, eğitimde, giyim tarzında, konuşkanlıkta, sempatiklikte :) daha yazsam yazarım uzatmiyim :)
Oooo ne güzel:))allah ayirmasin canim
Bende mi denesem diye düsünüyoeum:))peki tipi aynimi yani dis görüsünden
dış görünüşten cok karekter yazmıstım canım ben... ama genelde esmer uzun boylu ve iri yapılı erkekleri begenirdim
erkek dedin mi aklıma böle biri gelirdi ve daha cok kuckken aklıma evlilikle askla alakalı bir hayal gelse hemen böle bi tip canlanırdı gozumde
buyuk ihtimal yazarken de aklımdaydı bilinçaltımda...
ve evet
suan aynen tarif ettigim giibi bir adamla sözlüyüm...
karekteri defterdeki gibi... birebir
dış görünüşü de hep hayalimdeki gibi...
- 27 Kasım 2010
- 14.169
- 599
- 413
allahima dua ediyordum birgün karsima kismetim cikarsa
esmer, balik etli, uzun boylu, kasli ve karakteri benimkine benzer bir erkek ciksin diye..
birden pat diye cikti karsima 4 sene önce:) suan nisanliyiz seneye ekim aylarinda nikahimiz var
birbirimize okadar cok benziyoruzki , karakterlerimiz kalplerimiz, simalarimiz :) allahima sükürler olsun
allahim herkezi kavustursun insallah
esmer, balik etli, uzun boylu, kasli ve karakteri benimkine benzer bir erkek ciksin diye..
birden pat diye cikti karsima 4 sene önce:) suan nisanliyiz seneye ekim aylarinda nikahimiz var
birbirimize okadar cok benziyoruzki , karakterlerimiz kalplerimiz, simalarimiz :) allahima sükürler olsun
allahim herkezi kavustursun insallah
buldumda açılamıyo odun...gel görüşelim diyo bende gidemiyorum bi odunda benim tabi
ne zaman onla konuşsam yüzüm yanıyor,ellerm titriyor.normal davranamıyorum
daha önce ki ilişkilerim bitti.bu da bitsin istemiyorum diye başlayamıyorum
öyle işte
son olarak ne zaman evrene hayalimde ki eş adayını sipariş etsem istemediklerimi gönderiyor
son 1 yılda,3 kişi gönderdi ama ben beğenmedim.bi yerde bi yanlış yapıyorum ama ne?
öyle işte...yalnızım
öyle işte
son olarak ne zaman evrene hayalimde ki eş adayını sipariş etsem istemediklerimi gönderiyor
son 1 yılda,3 kişi gönderdi ama ben beğenmedim.bi yerde bi yanlış yapıyorum ama ne?
öyle işte...yalnızım
buldumda açılamıyo odun...gel görüşelim diyo bende gidemiyorum bi odunda benim tabi
öyle işte
öyle işte...yalnızım
merhaba dogum haritanızla ilgidir belkide
merhaba dogum haritanızla ilgidir belkide
merhaba, nasıl yani anlayamadım :44:
- 4 Kasım 2011
- 407
- 14
- 68
öyle işte
öyle işte...yalnızım
Yanlış sipariş veriyorsun gibi geldi bana tatlım. Şu cümlenden belli ''son olarak ne zaman evrene hayalimde ki eş adayını sipariş etsem istemediklerimi gönderiyor'' bu inancını değiştirmessen hep hayatına yanlış siparişler girer:) Bak daha başlamadan diyorsun ki ''bu da bitsin istemiyorum diye başlamıyorum '' sen böyle düşünmeye devam edersen o ilişkiye başladıgında biter zaten çünkü sen kendini buna kodlamışsın..Düşüncelerinle olumlu kodla hayatında istediğin erkek'e sahipmişsin gibi davran onu çağır.Kağıt ' a yaz çiz simgele kendine.Kendini inandır ki Allah senin ne kadar istediğini görsün ve evrenin hediyesi olsun sana..Herşey gönlünce olsun.
Yanlış sipariş veriyorsun gibi geldi bana tatlım. Şu cümlenden belli ''son olarak ne zaman evrene hayalimde ki eş adayını sipariş etsem istemediklerimi gönderiyor'' bu inancını değiştirmessen hep hayatına yanlış siparişler girer:) Bak daha başlamadan diyorsun ki ''bu da bitsin istemiyorum diye başlamıyorum '' sen böyle düşünmeye devam edersen o ilişkiye başladıgında biter zaten çünkü sen kendini buna kodlamışsın..Düşüncelerinle olumlu kodla hayatında istediğin erkek'e sahipmişsin gibi davran onu çağır.Kağıt ' a yaz çiz simgele kendine.Kendini inandır ki Allah senin ne kadar istediğini görsün ve evrenin hediyesi olsun sana..Herşey gönlünce olsun.
şu kişi olsun diyorum...ne işi var ne de askerliği.bu hep engel oluyor bana
kiminin yaşı büyük,kiminde kaynana derdi var
başlamadan bitiyor işte.nasıl olsa bozulacak diyorum
evet yanlış kodladım,şu kodlamayı bozsam iyi olacak sanırım
dediğini yapacağım
buldum. tek tutturamadığım boyu oldu. benimle aynı boyda onun dışında tam istediğim gibi hem dış görünüşü hem de huyu suyu:)
Senin adina cok sevindim )peki hayal flan mi ettin??veya bir yere mi yazdin??