• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayallerinizdeki partneri buldunuz mu?

Asenakizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
16
0
36
İstanbul
Evlenmeden önce yada sevgiliniz olmadan önce hayallerinizde erkek vardir :)
Yani düsündüz mü esmer olsun boylu veya kisa olsun falan filan
Gercekles di mi sizde veya benzeri karsiniza cikti mi ??

çıktı...

bi gün oturup hayalimdeki erkeği kağıda yazmıştım... yaşamak istediğim aşkı

sonra da şükretmiştim sanki o an onu bulmuşum gibi

5 ay sonra çıktı karşıma :34:

tam benim istediğim boyda, görüntüde, eğitimde, giyim tarzında, konuşkanlıkta, sempatiklikte :) daha yazsam yazarım uzatmiyim :)

öyle önceden çok kafamda kurmamıştım ama 3 yıllık sevdiceğimden çok memnunum maşallah, benim için dünyanın en yakışıklı erkeği, benim için tam benim tipim. Allah herkesin gönlüne göre versin.

tam benim istediğim boyda, görüntüde, eğitimde, giyim tarzında, konuşkanlıkta, sempatiklikte :) daha yazsam yazarım uzatmiyim :)

öyle önceden çok kafamda kurmamıştım ama 3 yıllık sevdiceğimden çok memnunum maşallah, benim için dünyanın en yakışıklı erkeği, benim için tam benim tipim. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Oooo ne güzel:))allah ayirmasin canim;)

Bende mi denesem diye düsünüyoeum:))peki tipi aynimi yani dis görüsünden

dış görünüşten cok karekter yazmıstım canım ben... ama genelde esmer uzun boylu ve iri yapılı erkekleri begenirdim

erkek dedin mi aklıma böle biri gelirdi ve daha cok kuckken aklıma evlilikle askla alakalı bir hayal gelse hemen böle bi tip canlanırdı gozumde

buyuk ihtimal yazarken de aklımdaydı bilinçaltımda...

ve evet

suan aynen tarif ettigim giibi bir adamla sözlüyüm...

karekteri defterdeki gibi... birebir

dış görünüşü de hep hayalimdeki gibi...

Hep İsterdim ki; Öyle Bir Eşim Olsun ki..
Ondan Saklayacağım Hiç Bir Şey Olmasın..
Öyle Bir Eşim Olsun ki; Arkadaşa İhtiyacım Olmasın..
Öyle Bir Eşim Olsun ki; Kıyafete Saçma Sapan Şeylere Karışmasın.

Allah'a Şükürler Oldu..:16:

ben hep kilolu göbekli kılsız pasparlak bir eş hayal ederdim:) ama müstakbel sözlüm aşırı zayıf esmer ve azcık birazcık kıllı ama ben onu çok seviyorum iyiki benim eşim o olacakkkk :16:

allahima dua ediyordum birgün karsima kismetim cikarsa

esmer, balik etli, uzun boylu, kasli ve karakteri benimkine benzer bir erkek ciksin diye..:nazar:

birden pat diye cikti karsima 4 sene önce:) suan nisanliyiz seneye ekim aylarinda nikahimiz var

birbirimize okadar cok benziyoruzki , karakterlerimiz kalplerimiz, simalarimiz :) allahima sükürler olsun:nazar:

allahim herkezi kavustursun insallah :69: :nazar: :nazar:

buldumda açılamıyo odun...gel görüşelim diyo bende gidemiyorum bi odunda benim tabi

ne zaman onla konuşsam yüzüm yanıyor,ellerm titriyor.normal davranamıyorum

daha önce ki ilişkilerim bitti.bu da bitsin istemiyorum diye başlayamıyorum

öyle işte:31:

son olarak ne zaman evrene hayalimde ki eş adayını sipariş etsem istemediklerimi gönderiyor

son 1 yılda,3 kişi gönderdi ama ben beğenmedim.bi yerde bi yanlış yapıyorum ama ne?

öyle işte...yalnızım:25:

buldumda açılamıyo odun...gel görüşelim diyo bende gidemiyorum bi odunda benim tabi

son olarak ne zaman evrene hayalimde ki eş adayını sipariş etsem istemediklerimi gönderiyor

son 1 yılda,3 kişi gönderdi ama ben beğenmedim.bi yerde bi yanlış yapıyorum ama ne?

merhaba dogum haritanızla ilgidir belkide

buldum. tek tutturamadığım boyu oldu. benimle aynı boyda onun dışında tam istediğim gibi hem dış görünüşü hem de huyu suyu:)

Yanlış sipariş veriyorsun gibi geldi bana tatlım. Şu cümlenden belli ''son olarak ne zaman evrene hayalimde ki eş adayını sipariş etsem istemediklerimi gönderiyor'' bu inancını değiştirmessen hep hayatına yanlış siparişler girer:) Bak daha başlamadan diyorsun ki ''bu da bitsin istemiyorum diye başlamıyorum '' sen böyle düşünmeye devam edersen o ilişkiye başladıgında biter zaten çünkü sen kendini buna kodlamışsın..Düşüncelerinle olumlu kodla hayatında istediğin erkek'e sahipmişsin gibi davran onu çağır.Kağıt ' a yaz çiz simgele kendine.Kendini inandır ki Allah senin ne kadar istediğini görsün ve evrenin hediyesi olsun sana..Herşey gönlünce olsun.

Yanlış sipariş veriyorsun gibi geldi bana tatlım. Şu cümlenden belli ''son olarak ne zaman evrene hayalimde ki eş adayını sipariş etsem istemediklerimi gönderiyor'' bu inancını değiştirmessen hep hayatına yanlış siparişler girer:) Bak daha başlamadan diyorsun ki ''bu da bitsin istemiyorum diye başlamıyorum '' sen böyle düşünmeye devam edersen o ilişkiye başladıgında biter zaten çünkü sen kendini buna kodlamışsın..Düşüncelerinle olumlu kodla hayatında istediğin erkek'e sahipmişsin gibi davran onu çağır.Kağıt ' a yaz çiz simgele kendine.Kendini inandır ki Allah senin ne kadar istediğini görsün ve evrenin hediyesi olsun sana..Herşey gönlünce olsun.

şu kişi olsun diyorum...ne işi var ne de askerliği.bu hep engel oluyor bana

kiminin yaşı büyük,kiminde kaynana derdi var

başlamadan bitiyor işte.nasıl olsa bozulacak diyorum

evet yanlış kodladım,şu kodlamayı bozsam iyi olacak sanırım:31:

dediğini yapacağım:54:

dış görünüşü benim hayal ettiğim gibi değil, ama yakışıklı bi erkekle beraberim iyiki benim olmuş..

hayalımdekı erkekle uzaktan yakından alakası olmayan bırısıne sırılsıklam asık oldum.. ve hayal ettıgım kısıde cıktı karsıma dıs görünüs olarak dıyorum.. dışı hos ıcı bos du..

cok ılgınc gercekten..

hayalımdekı erkekle uzaktan yakından alakası olmayan bırısıne sırılsıklam asık oldum.. ve hayal ettıgım kısıde cıktı karsıma dıs görünüs olarak dıyorum.. dışı hos ıcı bos du..

cok ılgınc gercekten..

Back
X