Hayallerimizi ve Hayat Amacımızı Paylaşalım

Sahihuban

Nirvana
Pro Üye
25 Mayıs 2013
13.879
20.175
Hayat amaci Insanin gözüne Isik getirir' diyor Ahmet Şerif İzgören :)

sizleri yaşama bağlayan gözlerinizdeki ışığa sebep olan hayaller ; amaçlar; istekler; dualar nelerdir_?

ulaşmak için neler yaptınız_?

neler yapıyorsunuz_?

gelin birlik olalım güzel hayallere amaçlara ULAŞMAK İÇİN birbirimize yoldaş olalım; ışık olalım...

o kadar akışında yaşıyorum ki sanki amacım yok hayat ne sunarsa. hatta bazı sunduklarını zorla kabul ediyorum tövbe tövbe. şükrederek sabretmeye çalışarak yaşıyoruz. amaç belirlesem iyi olacak sanırım :KK48::KK48:

Benım yasımda artık hayat rayına oturmuş oluyor Yada bende oyle
Tek amacım ıstegım kızlarımın meslegını elıne Alıp torun sevecegım günlere kavuşmak
Rabbım yeryüzünde ıstedıklerımden daha ıyı bır hayat nasıp ettı.

o kadar akışında yaşıyorum ki sanki amacım yok hayat ne sunarsa. hatta bazı sunduklarını zorla kabul ediyorum tövbe tövbe. şükrederek sabretmeye çalışarak yaşıyoruz. amaç belirlesem iyi olacak sanırım :KK48::KK48:

okul iş vs dünya telaşına dalarak maalesef sadece maddi gelir için yaşıyoruz sanki..
şükrediyoruz fakat birazcık dilde kalıyor sanırım ...
aslında hayat amacı belirlemek gerek ki gözlerimizdeki ışık canlansın.
yaşama isteğimiz artsın..kös kös oturmak yerine harekete geçelim öyle değil mi_?

Benım yasımda artık hayat rayına oturmuş oluyor Yada bende oyle
Tek amacım ıstegım kızlarımın meslegını elıne Alıp torun sevecegım günlere kavuşmak
Rabbım yeryüzünde ıstedıklerımden daha ıyı bır hayat nasıp ettı.

öncelikle maaşaallah diyorum..
daha güzel günler sizin olsun..
anacak hayat amacınız torununuzu kucagınıza alınca tükenmiş ulaşılmış olcak ya sonrası_?
bence kişisel olarak bi hayat amacı benimsemelsiiniz..
onlar için kzılarınız torunlarınız için dua edebilirsiniz ..

tekrar maaşaallah diyrum size :)

daha güzel günelriniz olsun

Hayat amaci Insanin gözüne Isik getirir' diyor Ahmet Şerif İzgören :)

sizleri yaşama bağlayan gözlerinizdeki ışığa sebep olan hayaller ; amaçlar; istekler; dualar nelerdir_?

ulaşmak için neler yaptınız_?

neler yapıyorsunuz_?

gelin birlik olalım güzel hayallere amaçlara ULAŞMAK İÇİN birbirimize yoldaş olalım; ışık olalım...

aslında o kadar çok isteklerim hayallerim var ki ama bunlar için hiç bir şey yapmıyorum gücüm yok

sadece yaşadığım güne şükür ediyorum

sağlığım iyi

sabah kalkıp gidecek bir işim akşam gideck bir evim var eee birde evladım yanımda da ne isteyeyim demi

Hayalimde kendi butigimi acmak var Allah nasip ederse en gec 2 yil sonra acacagim. Simdi bunun icin egitim alıyorum.
Butigimi acip rayina koyduktan sonra da esimle dunya turuna cikmayi istiyoruz. Ozgurce, kafamiza göre.
Ha tabi hepsinden once cok tatli hayirli saglikli bir evlat istiyoruz. Rabbim nasip ederse eger.
Sevdiklerim hep yanimda olsun istiyorum, Rabbim onlara uzun hayirli omurler versin.
Dunyanin bi ucunda benim elime ihtiyaci olanlara yardim etmek istiyorum. Bizim amacimiz insanlara yardim edip insanlarla yediklerimizi, ictiklerimizi paylasmak.
Insallah Rabbim hayirlisiyla nasip eder. .
Boyle iste :KK66:

aslında o kadar çok isteklerim hayallerim var ki ama bunlar için hiç bir şey yapmıyorum gücüm yok

sadece yaşadığım güne şükür ediyorum

sağlığım iyi

sabah kalkıp gidecek bir işim akşam gideck bir evim var eee birde evladım yanımda da ne isteyeyim demi

daha ne mi isteyesin _?

iste çalış çabala çok iste çünkü Rabb imizin vereceği hiç bir şey ağrına gitmez..O nun gücü her şeye yeter...

hele ki harekete geçersen sadece ie gidip gelmenin dışına çıkarsın evelallah .

yaşadığını hissetmen gerek..

bu dünyaya öylesine gelmedik biz..
RABB İM bu kadar nimeti boşa vermedi bize hepsinin sebebi var ve bizim yapmamaız gereknelr...

Hayalimde kendi butigimi acmak var Allah nasip ederse en gec 2 yil sonra acacagim. Simdi bunun icin egitim alıyorum.
Butigimi acip rayina koyduktan sonra da esimle dunya turuna cikmayi istiyoruz. Ozgurce, kafamiza göre.
Ha tabi hepsinden once cok tatli hayirli saglikli bir evlat istiyoruz. Rabbim nasip ederse eger.
Sevdiklerim hep yanimda olsun istiyorum, Rabbim onlara uzun hayirli omurler versin.
Dunyanin bi ucunda benim elime ihtiyaci olanlara yardim etmek istiyorum. Bizim amacimiz insanlara yardim edip insanlarla yediklerimizi, ictiklerimizi paylasmak.
Insallah Rabbim hayirlisiyla nasip eder. .
Boyle iste :KK66:

ne güzel...

hayaller hayat amacın :)

ALLAH ım hayırlarla evladınızı da nasip etsin inşaallah...

bu hayat amacı ve hayaller senin yaşama daha sıkı bağlanmana sebep olur değil mi?

daha ne mi isteyesin _?

iste çalış çabala çok iste çünkü Rabb imizin vereceği hiç bir şey ağrına gitmez..O nun gücü her şeye yeter...

hele ki harekete geçersen sadece ie gidip gelmenin dışına çıkarsın evelallah .

yaşadığını hissetmen gerek..

bu dünyaya öylesine gelmedik biz..
RABB İM bu kadar nimeti boşa vermedi bize hepsinin sebebi var ve bizim yapmamaız gereknelr...

aslında isteyecek ne gücüm ne de enerjim var sadece bugunume şükür ediyormmm

belki hayat şartları belki yaşadıklarım beni böyle tembelleştirdi

aslında isteyecek ne gücüm ne de enerjim var sadece bugunume şükür ediyormmm

belki hayat şartları belki yaşadıklarım beni böyle tembelleştirdi

olumsuz yaşadıklarını unut...

am abu kadar umutsuz olma..

senle başlangıç yaapalım :)

meselaa bi kitap al ve okumaya başla...

ne dersin_?

ne güzel...

hayaller hayat amacın :)

ALLAH ım hayırlarla evladınızı da nasip etsin inşaallah...

bu hayat amacı ve hayaller senin yaşama daha sıkı bağlanmana sebep olur değil mi?

Amin tesekkur ederim.
Tabiki de oyle. Hayati dolu dolu yasamak istiyorum. Hayata bagliyim, yasamayi seviyorum.. Bunlar da yasama bagli olmamin en asil sebeplerindendir de diyebiliriz.

olumsuz yaşadıklarını unut...

am abu kadar umutsuz olma..

senle başlangıç yaapalım :)

meselaa bi kitap al ve okumaya başla...

ne dersin_?

bende istiyorum pozitif olmayı

önce kuranı kerim öğrenmek istiyorum ama öğrenmek için hiç emek harçamıyorum

oy oy kitap okurum zatenn

en son the scret bitirdim (burda bir yerde duymuştum ismini )

yeni kitaba başlanacakk

bende istiyorum pozitif olmayı

önce kuranı kerim öğrenmek istiyorum ama öğrenmek için hiç emek harçamıyorum

oy oy kitap okurum zatenn

en son the scret bitirdim (burda bir yerde duymuştum ismini )

yeni kitaba başlanacakk

kitap topikleri var oralarda güzel kendine uygun kitaplar buabilirsin :))

harekete geçiyorsun hemen :)

lütfen karamsar olmaaa :)

şimdi öncelikle tanıdığından rica ediyorsun hemen başlıyorsun ..
ramazan bitene kadar harflerle beraber biraz öğrenmeyi geliştiriyorsun taamam mı_?

Amin tesekkur ederim.
Tabiki de oyle. Hayati dolu dolu yasamak istiyorum. Hayata bagliyim, yasamayi seviyorum.. Bunlar da yasama bagli olmamin en asil sebeplerindendir de diyebiliriz.

butik açmak benim de çocukluk hayalim :)
inşaallah vakti gelince olacaktır :)

hayata karşı bi duruşunun olması ne güzel bir şey..

peki butiğin hakkında biraz detay verir misin _?

butik açmak benim de çocukluk hayalim :)
inşaallah vakti gelince olacaktır :)

hayata karşı bi duruşunun olması ne güzel bir şey..

peki butiğin hakkında biraz detay verir misin _?

Tabiki de...
Kendi tasarladığım urunleri satmak ve bir marka olmak istiyorum. Gerekirse dünya pazarına acilmayi dusunuyorum tabi Rabbim nasip ederse hayirlisiysa eger.
Yani küçük capli degil, büyük oynamak istiyorum.
Insallah size de bana da nasip olur hayirlisiyla.
Su an stilistlik egitimi alıyorum. Bakalim, nasip insallah.

Tabiki de...
Kendi tasarladığım urunleri satmak ve bir marka olmak istiyorum. Gerekirse dünya pazarına acilmayi dusunuyorum tabi Rabbim nasip ederse hayirlisiysa eger.
Yani küçük capli degil, büyük oynamak istiyorum.
Insallah size de bana da nasip olur hayirlisiyla.
Su an stilistlik egitimi alıyorum. Bakalim, nasip insallah.

ne güzel eğitim her zaaman geleceğe yatırımdır..sitilistik :)

adını duyarız ilerde inşaallah..

peki bi isim düşündün mü butiğine :)

dünyaca çapında başarılı bir mimar olmak istiyordum ama şu an çok uzak hissediyorum bu hayale..
aşk dolu bir evlilik istiyordum buna da uzak hissediyorum
kısmet..

X