Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayallerimdeki cicişlere kavuşma yolunda adım adım :)

hll35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
291
61
Kızlar 21 yaşındayım artık hiç büyümez diyordum, umut kalmamıştı . Ve karar verdim bu son dedim ya olacak ya da kendimi kabulleneceğim . Araştırdım araştırdım , sonunda karar verdim ; şerbetçi otu kremi , telkin dosyası ( evet çok saçma geldi başta size de gelecektir eminim ) . 2 . gün sızlamalar başladı 3te şekil değişimlerim 4te hafiften dolgunluk inanamadım şok oldum. En az 1 ay uygulayacağım ve gelişmelerimi buraya yazacağım. Hayalim 80 bakalım kaç olucak :)

telkin dosyasını anlamadım..? bende serbetçi otunu deneyecegim ama ben suda kaynatıp yagsız kremle karıstırıp denicem onuda kk da bi topikte okumustum .. nasıl uyguluyosun anlatırmısın vede kremi ne kadara aldın?

Alt 71 üst 82 :KK43: ama cm olarak büyüme var mı bilmiyorum 1 ay sonra ölçmeyi düşünüyorum ama dolgunluk bi hayli var :oops: matemm matemm

Ben şerbetçi otunu kaynamış suya atıp demledim sonra soğumasını bekledim soğuduktan sonra kremle karıştırdım cıvık olmamasına dikkat edin :KK66: akşamları 2 saat arayla iki defa sürdüm :) telkin dosyası ise bir müzik beyin gücüyle göğüsler gelişiyor ilk başta da dediğim gibi çok saçma gelebilir ama gerçekten etkisi var bazıları günde 6 saat dinliyor ama ben çalıştığım için o kadar dinleyemiyorum 4 saat falan dinliyorum uyurken bile dinleyebilirsiniz ben kulaklıkla uyuyamadığım için dinleyemiyorum :) esmerim53 esmerim53

Son düzenleme:
Alt 71 üst 82 :KK43: ama cm olarak büyüme var mı bilmiyorum 1 ay sonra ölçmeyi düşünüyorum ama dolgunluk bi hayli var :oops: matemm matemm

Ben şerbetçi otunu kaynamış suya atıp demledim sonra soğumasını bekledim soğuduktan sonra kremle karıştırdım cıvık olmamasına dikkat edin :KK66: akşamları 2 saat arayla iki defa sürdüm :) telkin dosyası ise bir müzik beyin gücüyle göğüsler gelişiyor ilk başta da dediğim gibi çok saçma gelebilir ama gerçekten etkisi var bazıları günde 6 saat dinliyor ama ben çalıştığım için o kadar dinleyemiyorum 4 saat falan dinliyorum uyurken bile dinleyebilirsiniz ben kulaklıkla uyuyamadığım için dinleyemiyorum :) esmerim53 esmerim53
sizinde göğüs dokunuz var aslında...11 cm az değil büyümeye müsait bi göğüs bence.
en azından dümdüz değil öyle olsa belki daha geç sonuç alırdınız.şerbetçiotu maskesi yapmayı bende düşünüyorum ama içine herhangi bi kimyasal krem katmak mantıklı gelmiyor.
sadece onu katı kıvamda kullanmak daha etkili olur diye düşünüyorum.

hmmm acıklama için tesekkür ederim krem yaglı yagsız farkedermi baska bi topik yagsız krem diyodu da ?

sizinde göğüs dokunuz var aslında...11 cm az değil büyümeye müsait bi göğüs bence.
en azından dümdüz değil öyle olsa belki daha geç sonuç alırdınız.şerbetçiotu maskesi yapmayı bende düşünüyorum ama içine herhangi bi kimyasal krem katmak mantıklı gelmiyor.
sadece onu katı kıvamda kullanmak daha etkili olur diye düşünüyorum.

Ama ne yazık ki küçük 1-2 yıla kadar büyütmem gerek :KK43: O şekilde de deneyebilirsiniz hatta sonuçları buraya yazarsanız sevinirim biz de belki ikincisini öyle hazırlarız :)

Kızlar 2 gündür göğüslerimde cıvıma var bu bir süre böyle olup daha sonra yine sertleşiyormuş :KK70:

Son düzenleme:

kremle otu mu karıstıyorsun yoksa otla kaynattıgın suyu mu karıstırıyorsun

ben de bugün başlıyorum hadi bakalım :) şu müzik işi bana da çok saçma geliyor ama denemekten zarar gelmez. şerbetçi otunun dışında buz masajı ve spor da çok etkili oluyormuş, onları da aksatmadan yapacağım.

X