Mobilya hakkında sıfır bilgiye sahibim inşAllah dediğiniz gibi bulabilirimSamsun dediğiniz yerde 2 yıl yaşadım.
Bence siz biraz daha gezmelisiniz. Zira bırakın samsunu ilçesi vezirköprü'de bile bulunur bunlar.
Bildiğimiz Avangard mobilya.
İzmire gitme ihtimalim yok ama burada ki mobilyacılara sorucam yapabiliyorlar mı diyeİnegöl ya da izmire bakabilirsiniz imkanınız varsa. Ücretsiz ya da çok cüzi bir miktarla nakliye yapıyorlar. Bizim tanıdıklarımız hep izmire gelir mobilya almak için. Bulundukları yerden aldıklarında daha pahalıya mal oluyormuş. İstediğiniz modeli çizerseniz bile yapabilirler muhtemelen.
Dediğiniz markanın fiyatları ne kadar bilmiyorum ama nişanlımın gücü yetse dahi ben çok büyük rakamlar vermeyi düşünmüyorum.Eğer bir klasık mobilya takımına hiç düşünmeden para harcaya bilecek gücünüz var sa kervan mobilya tek adres
Bunlarda güzel ama benim salonum küçük olduğundan böyle kenarları bombeli istemiyorum attıgım resımde ki mobilyanın kenarları daha kip ve ahşapı direkt beyaz değil de eskitme gibi yani remen çocuk gibi illede bu olsun istiyorum:)
Samsundayım yardımcı olursanız çok sevinirimSiz hangi şehirdesiniz ? İnegöl'de bu takımı üreten firmalar var ama toptan satış yapıyorlar
bulduğunuz şehirdeki bayisinin bilgilerini isteyip size yardımcı olmaya çalışabilirim
Samsundayım yardımcı olursanız çok sevinirim
Ne kadar değişik tepkiniz var.Cevap vermeye değmiyor ama yinede teşekkürler..Ben de bişey sandım.
Oturma odasını daha modern seçicem inşAllah ama salon böyle olsun istiyorumZevk meselesi ama biraz daha modern şeyler baksanız padişah koltukları gibi
Yaa istikbale de bakayım o vakit.Teşekkürlergecen carsida istikbalde bu takimin krem rengini gordum, konsol ve vitrini ile beraber cok begenmistim