- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
-
Evet özel ders 50 lira dedi. Yuh dedim ya. 6 ders bile öğrenmeye yetmez ki 300 lira eder.Sınav sıstemı ıyıde ders sayısı yetersız ve kurs ucretlerı pahalı. Sadece sıstemı degıstırmekle olmuyor. Ayrıca konu sahıbı barız hatalar yapmıs ama benım sınava gırdıgım gun mukemmel kullanıp kaldırıcam sadece mufettıslerın ıstedıgı xcm yanasmadı dıye bırakılanlar ve dosyası yananlar var. Kısacası sıstem ıyı ama uygulayanlar ve koyanlar kötü
belki çok haklısınız ama inanın o kadar çok çalıştımki hemde ne şartlarda .
üstelik o kadar ders sırasında hiç sıkıntı olmadan park etmişken şimdi bunu haksızlık olarak görüyorum
neticede ben kaldrıma çıkmadım dubalara çarpmadım sadece kaldırıma sürttü tekerlek.
bu kadar zorlaştırmak şartmı!
even ben 5 saate 250 lıra verdım ama yetmez. Esımle aksamları yokuslu yerlerde calıstık hep. Ozel ders almayan gecemez mumkun degıl eger onceden pratıgı yoksaEvet özel ders 50 lira dedi. Yuh dedim ya. 6 ders bile öğrenmeye yetmez ki 300 lira eder.
Ben özel derssiz geçtim de trafiğe çıkmadım ehliyeti alınca. Geceleri babam veriyodu yol boşken. Yani öyle iyi şoför olana kadar kendim çıkmadım. Hep geceleri hatta sabaha karşı.even ben 5 saate 250 lıra verdım ama yetmez. Esımle aksamları yokuslu yerlerde calıstık hep. Ozel ders almayan gecemez mumkun degıl eger onceden pratıgı yoksa
Ben özel derssiz geçtim de trafiğe çıkmadım ehliyeti alınca. Geceleri babam veriyodu yol boşken. Yani öyle iyi şoför olana kadar kendim çıkmadım. Hep geceleri hatta sabaha karşı.
Mesela sahurda dışardan yiycektik ben gidiyodum. Yanımda babam. E sahur vakti zaten bomboş. Ama trafik yoğunken vermezdi.
Korkarım çünkü bilmiyosan öğrenene kadar milletin canına kastetmek pahasına geçmiyceksin direksiyona.
Bu arada araba kullanmaktan zevk alan var mı yaben hep bitse de kurtulsam modundayım tam çile.
Bana eziyet geliyo arkadaşım ya:/ vallahi. Arka koltuk ya da ön koltukta oturup camdan bakmak varken..Ben seviyorum valla. Gayet eglenceli geliyor. Tek seferde sinavi gecip o haftasonu uzun yola ciktik esimle. 2 acemi 18 saat araba kullandik:) simdi delilikmis diyorum ama o da lazim bazen.
Bana eziyet geliyo arkadaşım ya:/ vallahi. Arka koltuk ya da ön koltukta oturup camdan bakmak varken..
Gerçi ben kadınların her alanda olmasını istediğimden şoförlükte de çoook iyi olalımsırf o yüzden valla havalı diye
Bana eziyet geliyo arkadaşım ya:/ vallahi. Arka koltuk ya da ön koltukta oturup camdan bakmak varken..
Gerçi ben kadınların her alanda olmasını istediğimden şoförlükte de çoook iyi olalımsırf o yüzden valla havalı diye
Gerçekten istanbulda kullanmak hoşuna gidiyosa pes:) ben anayoldakinin önüne fırlayan çok ayı gördüm. Nefret ederim o yüzden.Sehiricinde bakacak manzara olmadigi icin diger koltuklarin bi albenisi yok bana gore:) en azindan sen kullanirken bi atraksiyon oluyo, guzel oluyo, hele ki istanbuldaysan hareketi kavgasi sacma sapan yere park edeni cok oldugu icin kivrak olmaya basliyorsun bi sure sonra. E o da insanin hosuna gidiyo:)
pardonda siz yorum yapmış olmak için yapmışsınız sanırım yorumu !Size göre kalmanızı gerektiren hatalar ne acaba merak ettim. Yeterince hata yapmışsınız zaten. Ayrıca bu sınavlarda her zaman aynı kişiler görev almıyor. Sanki mükemmel araba kullanmışsınızda hakkınızı yemişler gibi görüyorsunuz olayı. Birde üç kuruş için beni bıraktılar diye sui zanda bulunuyorsunuz.
Aa bunuda bılmıyordum misal
Yanında olmuyormu komısyonda müfettişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?