K Kuf Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Şubat 2012 7.313 19.537 448 13 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Romankiz #21 Romankiz .!.: Sevdiği senden sonra da sevgili olduğu yakın arkadaşın olsaydı kabul edemezdin. Onu isteyemiyorum da hayalimden atamıyorum da... Genişletmek için tıkla... E evet yani haklısın. Yakın arkadasimin da onun da yüzüne bakmazdim. Seninki daha farklı.
Romankiz .!.: Sevdiği senden sonra da sevgili olduğu yakın arkadaşın olsaydı kabul edemezdin. Onu isteyemiyorum da hayalimden atamıyorum da... Genişletmek için tıkla... E evet yani haklısın. Yakın arkadasimin da onun da yüzüne bakmazdim. Seninki daha farklı.
R Romankiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2019 82 40 3 13 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Romankiz #22 BlupBlupBlup .!.: E evet yani haklısın. Yakın arkadasimin da onun da yüzüne bakmazdim. Seninki daha farklı. Genişletmek için tıkla... Yüzüne bakmıyorum şehirleri bile değiştirdik ama hayalen onunlayım buna rağmen
BlupBlupBlup .!.: E evet yani haklısın. Yakın arkadasimin da onun da yüzüne bakmazdim. Seninki daha farklı. Genişletmek için tıkla... Yüzüne bakmıyorum şehirleri bile değiştirdik ama hayalen onunlayım buna rağmen
K Kuf Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Şubat 2012 7.313 19.537 448 13 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Romankiz #23 Romankiz .!.: Yüzüne bakmıyorum şehirleri bile değiştirdik ama hayalen onunlayım buna rağmen Genişletmek için tıkla... Başka şeyler düşünmeye çalış yatarken. Emin ol isteyince yapıyor insan.
Romankiz .!.: Yüzüne bakmıyorum şehirleri bile değiştirdik ama hayalen onunlayım buna rağmen Genişletmek için tıkla... Başka şeyler düşünmeye çalış yatarken. Emin ol isteyince yapıyor insan.
toscanatoscana Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2015 2.904 8.150 158 13 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Romankiz #24 Sapık derken?sağlıklı her kadın sevdiği erkeği hayal eder illa ki..bunda bir şey yok,adama hala arzuluyorsun bu kadar.geçer..
Sapık derken?sağlıklı her kadın sevdiği erkeği hayal eder illa ki..bunda bir şey yok,adama hala arzuluyorsun bu kadar.geçer..
R Romankiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2019 82 40 3 14 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Romankiz #25 Teşekkür ederim