Saç Rengi ve Saç Boyama Hayaller Platin Sonuç Çiğ Sarı Varmı Fikir Verecek Olan

ahdenirmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
14
10
38
41
Arkadaslar Dün 3 Kutu Koleston Yoğun Açıcı ile saçımı açmaya çalıştım fakat turunculuklardan kurtulamadım..Bunun üzerine Palette 10.1 ve 10.2 karıştırarak saçlarımı boyadım fakat sonuç yine inatçı turuncular ve çiğ iğrenç sarı.Şimdi zaten yıpranmış olan saçlarıma bu kadar işlem yapmisken tekrardan Garnier 111 ve açıcı karıştırarak boyamayı düşünüyorum tecrübe ve bilgisi olanlar bana muhtemel sonucu söyleyebilir ve ya fikir verebilir mi???

Eklentiler

• 20160301_141507.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 934
Zaten açıldığı kadar açılmş bu çiğ sarılığı daha açıcıyla nasıl düzelteceksinz onu anlamadım . Ama bu kdr çok açıcı ile yanma riski var bence saçınızın bi de çok yıpratır yani sizin sağlığınız açısındanda zararlı . Açıcı kullanmadan daha koyu bi renk sarının daha koyu tonunu boyarsanz belki çiğlikten kurtulablr

Açıcıyı turunculuklardan kurtulmak için düşündüm fakat mümkün olmadı garnier 111 kullandim fakat hala turunculuklar ve çiğ sarı mevcut ve suan aynaya bakmak bile istemiyorum.istediğim mat ve çiğ olmayan küllü bir sarı ne kadar süre sonra ve hangi numara boyaya boyayacagimi bilmiyorum denemedigim yöntem kalmadı ve cok sıkıldım kuafore de yığınla para verdiğim ve istediğim rengi yakalayamadiklari için gitmekte istemiyorum offf yaaa...kafamdaki sarı ben buradayım diye bağırıyor adeta çiğ çiğ

Açıkçası saçlarım onca boya ve açıcı ya rağmen yanmadi şimdi bir ay beklemek bu iğrenç sarıyla çok zor geliyor ...ışıktan dolayı platine benzeyen bu renk aralarında fazlaca turuncu var...bana bu sarının üstüne hangi numara boya kullanmam için tavsiyelerinizi lütfen yazarmisiniz elde ettiğim ve istediğim renk asagida

Eklentiler

• 20160303_232744.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 488
  • Screenshot_2015-12-29-03-02-39.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 283
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…