Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok kafaya takiyorum..ee? nereye varmak istedin?
iki foto da insan işte.
iki ayakts durabilen sağlıklı bacak
bana sorarsan hayalin sıska tahta gibi
neden olmasın kicok kafaya takiyorum..
dogru söylüyosun cok şükür bugunumuze..
sadece merak ediyorum degisim mümkün mü cunku ben kendimle mutlu değilim
Misal ben.neden olmasın ki
boğazını tutan ve sağlık sorunu olmayan herkes kilo verebilir
cok kafaya takiyorum..
dogru söylüyosun cok şükür bugunumuze..
sadece merak ediyorum degisim mümkün mü cunku ben kendimle mutlu değilim
bak bu güzeldi :))Hayalindeki beyaz pantolona paran yetmedi de daha ucuza krem rengini aldın derdin bu mu? Etiketi hala üzerindeyken değiştirebilirsin![]()
kac kilosun?Misal ben.
Bir aya kadar 55 kg olmazsam kendimden çok pis nefret edicem![]()
keske keske...kafanıza hiç takmayın. değişim mümkün olmaz mı hiç bal gibi de mümkün :) yemiyoruz hamurları abur cuburları şekerlileri sonra zayıflayıp güzel oluyoruz :) biraz sarkıyoruz onu da sporla hallediyoruz :)
gönlünüzü rahat tutun, kendinizi de azcık tutun... hayaller çok zor değil.
34 beden olmaya degil de biraz daha estetik bir görünüme hevesliyim..Ben o hayaller kısmındayım
34 beden
Çokta mutlu değilim kilo almaya çalışıyorum
Sizde biraz spor biraz sağlıklı beslenme ile istediğiniz kiloya düşebilirsiniz
34 beden olmaya heveslenmeyin
İkisininde aşırısı kötü
cok tatlisin :)Canim orda isik geldigi icin oyle parlak beyaz gorunmus. Daha beyaz durmasini istersen daha kalin kumasli pantolon dene. bir de ilk resim yuksek bel ikinci kotu gorunuyor diye attiysan sen de yuksek bel alarak daha hos bir goruntuye kkavuşabilirsin,
ama bütün kotlarim siyah giyecek skalam coka z ve kendimi cok bakimsiz hissediyorumHerkes beyaz giymeyiversin
Kendinizi sevmeyi öğrenin yahu
o zaman hayal etmeye devam :)Hayal ettim... Benim gerçeklerim başkasının hayaliymiş onu fark ettim... Önce üzüldüm, utandım. Sonra hayal etmeye devam ettim. Hayallerimiz olmadan yaşayamayız, gelişemeyiz çünkü.
Hayal etmek güzeldir :))
Katiliyorum. Diyete dayanamiyorum diyip de halimden memnun degilim diyen kisiyi samimi bulmuyorum. Demek ki seni kamcilayacak kadar rahatsiz etmiyor kilolarin. Saglik sorunu vs saymiyorum. Ya da 30 - 40 kilo gibi ciddi bir kilo verilmesi gerekmiyorsa. 5 -8 kilo vermek sadece irade ile olacak bisey. Kimse iradesine sahip cikmak istemediginden bir hap ile zayiflayim deyip canlarini tehlikeye atiyorlar. Maalesef hic caba gostermeden kilo vereyim diyen amacina ulasamaz. Kendini kandirir.neden olmasın ki
boğazını tutan ve sağlık sorunu olmayan herkes kilo verebilir