- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- 198
- Konu Sahibi Portobello cadisi
-
hepsi geçip gittikten sonra aslında geriye bir huzur kalıyor ve bazı şeyler o anki önemini kaybediyor. çoğu evli kadından duyduğum düğün albümümüze yıllardır bakmadık diyolar mesela. unuttuk bile diyolar.
şaka bi yana, o kır düğünü konseptindeki salaşlık doğallık beni etkiledi kız sanki evde kendi giyinmiş makyajını saçını kendi yapıp başına da çiçek takıp çıkmış gibi..zaten film karesi gibiydi.. bizde zor yoksa elimdekilerden memnunum
çok teşekkürler, aminnaradan bir ay geçmiş ben yeni görüyorum bu cevapları. şuanki duygum: durgunlaştım gelinlik takımtım da baya gitti. kaderime razı olucam gelinliğim straplez ve alt kısmı kendinden kabarık, tarlatansız. ama artık aklımda bişey kalmadı. atinadaki yangını da gördükten sonra bazı dünyevi şeyler boş geldi gözüme
Evde alıstrma yap makyaj içinyeni yorumlar gelmiş ama siteye sık sık giremediğim içim kaçırmışım kusura bakmayın. bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorumhenüz düğünüm olmadı bir buçuk ay var daha valla bana bir boşvermişlik duygusu geldi sonradan amann olduğu kadar diyorum. makyajımı da kendim yapıcam mesela ama makyajdan hiç anlamam youtube dan makyaj videolarına falan bakıyorum arada. bi de şöyle ki, sonradan kimse o gelinin saçını makyajını gelinliğini hatırlamıyor. mesela düşünüyorum evlenen kuzenlerimin geliniği saçı falan nasıldı, unutmuşum. sanırım önemli olan o gün insanın kendini mutlu hissetmesi..
Evde alıstrma yap makyaj için
Evet kimsenin aklında kalmıyor canım ama senin aklında oluyor
He bir de fotoğraf girinxe işin içine tamamen şöyle yapsaydım böyle yapsaydım diyorsun
Aynenevet malzemeleri alayım yavaş yavaş denemeler yapıcamzaten insan en çok resimler için özeniyor çünkü kötü bir makyaj ya da ne bileyim her resimde ayna gibi parlayan bir cilt ömür boyu albümdeki yerini alacak
Evliliğin besinci veya onuncu yılında nikah tazeltip yeniden gelinlik sac bas foto çekimi yaptır hic birşey için gec değilHayal ettiğim gibi bir gelin olmadım. Hatta aksine hiç de hayal etmediğim gibi bir gelin oldum. Evlilik yaşına kadar, düğünden düğüne gidip hep kendi düğünümü hayal ederek büyüdüm. Gelin dergileri okumaya bayılırdım. Kendimi hep prenses gibi gelinliklerin içinde hayal ederdim. Gelelim gerçek hayata.. Eşimle evlenmeye karar verdiğimizde eşimde bende iş hayatına yeni atılmıştık. Ailelerimizdeki huzursuzluktan dolayı erkenden evlenme kararı aldık (eşimle farklı etnik kökenlerden olduğumuz için ailesi beni istemedi bizde baş kaldırıp ayrılmak yerine evlenmek kararı aldık). 3 yıllık sevgiliydik ama iş hayatına yeni adım attığımız için maddi olarak çok yetersizdik. Kredi bile çekebilir durumda değildik. Eşimin ailesi ise aşırı derecede pinti oldukları (ve tabiki burnumdan getirmek için) hiçbirşeye el sürmediler. Düğün yapmanın gereksizliği hakkında defalarca vaaz verdiler. Gelinlik, düğün boşa masrafmış. Basit bir nikah neyimize yetmiyormuş.. Dul karı alıyor sanki mübarekler. Sırf eşimi aşırı derecede çok sevdiğim için katlandım. Gelinliğimi ablam aldı, düğün salonum takılarla ödendi. Kuaförüm düğün salonunun dandik bir anlaşmalı kuaför salonuydu. Yemek takımım bile eşimin anneannesinin eski yemek takımıydı. Tüm ev mobilyamı benim ailem aldı.Hiçbirşeyi seçme lüksüm olmadı, hep önüme gelene razı oldum. Kaçan bir gelin kadar bile değerim olmadı eşimin ailesinin gözünde. Nasılsa alamayacağımızı bildiğim için gözüme ilişen o güzel gelinliklerin hiçbirisini deneyemedim. Hala merak ederim acaba içlerinde nasıl dururdum diye. İşin başka bir kötü yanı, yok canımızdan tuttuğumuz düğün fotoğrafçısı da berbat bir çekim yaptı. Benim için masallardaki ve hayallerimdeki gibi bir anı olmadı aksine travma oldu düğün zamanım.. İçimde öyle çok uhte kaldı ki. Düğün videomu 1 kez baştan sona izleyememişimdir. O kadar çok yıprandım ki düğün fotoğrafımı ya da videomu görsem içime bir ateş düşüyor sanki. Yine de çok şükür. Eşimin ailesini asla affedemiyorum ama binlerce kez şükür olsun ki çok mutlu bir evliliğim var. Sabrın sonu selamettir dediklerini maddi ve manevi anlamda yaşadık. İyiki herşeye sabredip evlenmişim konu sahibi, eşime duyduğum aşk tarifsiz..Tüm duam Rabbim hiçbir gelini içinde uhte ile evlendirmesin. Herşey istediğiniz gibi olsun. Hayalinizdeki gibi bir gelin olun inşallah.. Dualarım evlilik yolunda olan tüm gelinlerle..
Ya yerim seniEvliliğin besinci veya onuncu yılında nikah tazeltip yeniden gelinlik sac bas foto çekimi yaptır hic birşey için gec değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?