Hayalinizdeki gibi bir gelin oldunuz mu?

Dügün albümü aslinda bana göre gerekli bile degil, esinle sade bir poz ani olarak yetiyor bazen.
Stüdyoda cekim yaptik ama bakasim dahi gelmiyor.
Günlük hayatta da fotograf cekme zahmetine girmiyoruz zaten, ani yasiyoruz

Ya onların kimbilir kaçıncı nikahları :)
Artık önemsemiyorlar,evde iki çiçek takıp maşa yapıyorlar,dolaptaki tüllü elbiseyi giyip çıkıyorlar ,bizde özeniyoruz

düğününüz ne zamandı? şimdi tekrar baktım konuya ama kaçırdım herhalde göremedim.

kötü olaylar, felaketler gibi düğünler, bayramlar da hayatın parçası, hiçbirini hayatın bütünü haline getirmemek gerekli belki de. dünyadaki diğer şeyleri görmezden gelerek sadece düğünü öne koyup herşeyin mükemmel olması gerekiyormuş gibi sıkıntıya girmek ya da tamamen boşvermek, iki farklı uçta da ileride pişman olunabilir. neyse çok karışık yazdım.

düğün fotoğraflarının da konusu geçmiş, bu aralar özellikle korelilerin düğünleriyle tekrar popüler olan siyah beyaz stüdyo fotoğrafları çok hoş oluyor bence. eğer düğününüz olmadıysa, dış çekime ek olarak siyah -beyaz stüdyo fotoğrafı da düşünebilirsiniz.

Gelinlik ve düğün üzerine pek hayal kurmadığım için soruna cevap bulamadım kafamda :)
Gelinliktir düğündür oldu bitti işte.
Hayalimdeki gibi bir eş oldum ama. Şükür :)

Hayalimde hiç gelinlik düğün kina gecesi olmadı zaten abartılı hiçbir şeyi sevmem inşallah düğün nisan yapmadan evlenicem. Zarif sade bir gelinlik bakıyorum saçlarım kısa bende çiçek takicam makyajimi da kendim yapicam. Dünyanın parasini verip saçma seye donusmek istemiyorum. Gelin bana gore sade sık ve masum olur. Düğünsuz harika şeyler yapicam simdiden planimi yaptım :))

Hayalimdeki gelin olmadım malesef.. gelinliğim özel dikim di.. ancak başkaları hep muhalefet oldu istediğim gibi diktiremedim bile herkesin çok beğendiği gelinlikti ama benim içime sinmeyen yerleri oldu.. benimde şimdiki aklım olsa o kadar para vereceğime sade şık bir beyaz elbise giyerdim..

Konunun üzerinden geçmiş ama bende yazmak istedim.
Ben hayallerinden bile öte bir gelin oldum. Gelinlik için bir kaç yer gezip beğenmeyince ve beden olmayınca özel dikim prenses uzun duvaklı kolları yakası dantel olan bir gelinlik diktirdim. Düğünümden 5 6 ay öncesinde bakmaya başlamıştım ve 3 4 ay kala yavaş yavas dikilmeye başlandı. Saçım makyajım istediğim gibiydi. Düğünüm o kadar güzeldi ki hep kavga çıkacak diye korkmuştum ama cok şükür öyle güzel oldu ki piyanist ve salon sahibi biz hayatımızda böyle düğün görmedik dedi herkes ve aynı şeyi biz bile söyledik çok eğlenceliydi. Birdahaki ay 2 senemiz dolacak. Esime bazen keske bir daha olsa o gune donebilsek diyorum o da bana oglumuzun sunnetinde yine gelin olursun diyor(çocuğumuz yok) Insan ister istemez heyecan yapıyor çok sakin ol bir kere oluyor herşeyin güzelini yapmaya çalış durumuna göre. Ve bence gelinliğin içine sinmiyorsa aynı yerden gidip değiştir eşinin anlayış göstereceğini düşünüyorum.

yeni yorumlar gelmiş ama siteye sık sık giremediğim içim kaçırmışım kusura bakmayın. bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum henüz düğünüm olmadı bir buçuk ay var dahavalla bana bir boşvermişlik duygusu geldi sonradan amann olduğu kadar diyorum. makyajımı da kendim yapıcam mesela ama makyajdan hiç anlamam youtube dan makyaj videolarına falan bakıyorum arada. bi de şöyle ki, sonradan kimse o gelinin saçını makyajını gelinliğini hatırlamıyor. mesela düşünüyorum evlenen kuzenlerimin geliniği saçı falan nasıldı, unutmuşum. sanırım önemli olan o gün insanın kendini mutlu hissetmesi..

Evde alıstrma yap makyaj için
Evet kimsenin aklında kalmıyor canım ama senin aklında oluyor
He bir de fotoğraf girinxe işin içine tamamen şöyle yapsaydım böyle yapsaydım diyorsun

Evde alıstrma yap makyaj için
Evet kimsenin aklında kalmıyor canım ama senin aklında oluyor
He bir de fotoğraf girinxe işin içine tamamen şöyle yapsaydım böyle yapsaydım diyorsun

evet malzemeleri alayım yavaş yavaş denemeler yapıcam zaten insan en çok resimler için özeniyor çünkü kötü bir makyaj ya da ne bileyim her resimde ayna gibi parlayan bir cilt ömür boyu albümdeki yerini alacak

söz sonrasından itibaren aileler arasında o kadar hır gür oldu ki nişanlılıktan da düğünden de hiçbir şey anlamadım desem yeridir. bitse de gitsek modundaydık eşimle hep. annemin sinir krizleri, yapılan hiçbir şeyden memnun olmaması, en küçük hareketin bile batıyo olması hiç bir heves bırakmamıştı bizde. farklı memleketliydik ve okulların açılmasıyla çalıştığımız ile giderek rahatlamıştık. gelinliğe, kaftana ne bileyim nilah şekerine gelin çiçeğine heveslenememiştim bile olaun da bitsin diye. çok şükür eşim destek oldu hep. yeri geldi beraber ağladık karşı çıktık bazı şeylere. ama htırladıkça kötü oluyorum düğün hazırlıklarını. bir insan böyle bir cümleyi kolay kolay söylemez. erkek ailesinin inadı annemin beni paylaşamaması derken aileler tadımızı bırakmamıştı. şükür ki atlattık ama iyi anılarım yok hiç düğünle ilgili ona üzülüyorum ister istemez

Tam hayalimdeki gibi bir gelin olmustum cok sukur.
sana bir tavsiye :) internette uygun fiyata bu salaş gelinlik tarzı seyler bulabilir tacı cicegi sacını makyajını kendin yapabilir ve daha sonra dugunden once yada sonra bir gün bu sekilde cekim gerceklestirebilirsin :)

Her kadın için ilk beğendiği gelinlik özeldir. bence vazgeçme, straplez diye de üzülme saçlarını salaş bırak, istanbulda oturuyorsan eminönüne git farklı şehirdeysen internetten sipariş ver n11 hepsiburada gibi yerlerden o çiçekli taçlardan al

Hayal ettiğim gibi bir gelin olmadım. Hatta aksine hiç de hayal etmediğim gibi bir gelin oldum. Evlilik yaşına kadar, düğünden düğüne gidip hep kendi düğünümü hayal ederek büyüdüm. Gelin dergileri okumaya bayılırdım. Kendimi hep prenses gibi gelinliklerin içinde hayal ederdim. Gelelim gerçek hayata.. Eşimle evlenmeye karar verdiğimizde eşimde bende iş hayatına yeni atılmıştık. Ailelerimizdeki huzursuzluktan dolayı erkenden evlenme kararı aldık (eşimle farklı etnik kökenlerden olduğumuz için ailesi beni istemedi bizde baş kaldırıp ayrılmak yerine evlenmek kararı aldık). 3 yıllık sevgiliydik ama iş hayatına yeni adım attığımız için maddi olarak çok yetersizdik. Kredi bile çekebilir durumda değildik. Eşimin ailesi ise aşırı derecede pinti oldukları (ve tabiki burnumdan getirmek için) hiçbirşeye el sürmediler. Düğün yapmanın gereksizliği hakkında defalarca vaaz verdiler. Gelinlik, düğün boşa masrafmış. Basit bir nikah neyimize yetmiyormuş.. Dul karı alıyor sanki mübarekler. Sırf eşimi aşırı derecede çok sevdiğim için katlandım. Gelinliğimi ablam aldı, düğün salonum takılarla ödendi. Kuaförüm düğün salonunun dandik bir anlaşmalı kuaför salonuydu. Yemek takımım bile eşimin anneannesinin eski yemek takımıydı. Tüm ev mobilyamı benim ailem aldı.Hiçbirşeyi seçme lüksüm olmadı, hep önüme gelene razı oldum. Kaçan bir gelin kadar bile değerim olmadı eşimin ailesinin gözünde. Nasılsa alamayacağımızı bildiğim için gözüme ilişen o güzel gelinliklerin hiçbirisini deneyemedim. Hala merak ederim acaba içlerinde nasıl dururdum diye. İşin başka bir kötü yanı, yok canımızdan tuttuğumuz düğün fotoğrafçısı da berbat bir çekim yaptı. Benim için masallardaki ve hayallerimdeki gibi bir anı olmadı aksine travma oldu düğün zamanım.. İçimde öyle çok uhte kaldı ki. Düğün videomu 1 kez baştan sona izleyememişimdir. O kadar çok yıprandım ki düğün fotoğrafımı ya da videomu görsem içime bir ateş düşüyor sanki. Yine de çok şükür. Eşimin ailesini asla affedemiyorum ama binlerce kez şükür olsun ki çok mutlu bir evliliğim var. Sabrın sonu selamettir dediklerini maddi ve manevi anlamda yaşadık. İyiki herşeye sabredip evlenmişim konu sahibi, eşime duyduğum aşk tarifsiz.. Tüm duam Rabbim hiçbir gelini içinde uhte ile evlendirmesin. Herşey istediğiniz gibi olsun. Hayalinizdeki gibi bir gelin olun inşallah.. Dualarım evlilik yolunda olan tüm gelinlerle..

Evliliğin besinci veya onuncu yılında nikah tazeltip yeniden gelinlik sac bas foto çekimi yaptır hic birşey için gec değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…