• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalinizdeki gibi bir gelin oldunuz mu?

En büyük korkum bu sanırım. En özel günümün içime sinmemesi. Bazı günler kendimi çok beğenirim bazı günler ise çirkin ördek yavrusuyum. Hayatımda bir kez yaşayacağım günler için de bu sebeple çok kaygılıyım. Üstelik sırf dış görünüş değil her şeyi her detayı 2019 yaz sonu evlenmeyi düşünmeme rağmen inanılmaz kafaya takıyorum. Yani şimdiden davetiye örneği, nikah şekeri bakmak gibi
Gelinlik konusu ise tamamen muamma hayatımda haliyle üstüme hiç gelinlik giymedim. Üstelik sarışın beyaz tenliyim bu sebeple kendime beyazı da hiç yakıştırmam. Offf off :)))

Bende çok sade bi gelinlik hayal ettim hep hiç öyle prenses modeller simler çiçekler bilmem neler düşünmedim. Şuan evlilik çok uzak ama. Yıllardır değişmedi fikrim.
Saçlarımı uzatma yolundayım salık bırakıcam ama hafif dalga verdiririm galiba. Birde bana eyeliner hiç yakışmıyor ya gözlerim çekik göz kapaklarım düşük. Ama eyelinerli göz makyajına bayılırım. Napsam kızlar sadece hafif far ve takma kirpik nasıl durur. Birde mecbur kuaförde yaptırıcam bunları kendi malzemelerimi götürücem. Neler götürsem acaba ordaki malzemeleri kullanamam gözüm enfeksiyon oluyor. Ama doğal olup da bu gelinden daha güzellerini gördüm bakıyım da burada paylaşıyım

Çirkin gelin yoktur 'suratsız' gelin vardır. Hep gülümse bu en iyi makyajın olacak. Saçını bildiğimiz gelin topuzundan yaptırma, gözüne mavi far sürdürme, birde çok koyu renkten kesinlikle uzak dur. Çok güzel olacaksın. Şimdiden mutluluklar :KK200:

Tabiki de hayalimdeki gibi degildi, sadece gelinlik degil hicbirsey...
Fakat bunlar görünenler, evlenmek icin önüme engel olamazlar.
Herseyi idare ettim.
Sadece makyajimi yapan ablaya ne olur ama ne olur elini korkak alistir, ay onu sürme, ay ne olur cok sürme he he diye cok karistim.
Iyi de karismisim sade bir makyaj oldu, sade bir topuk kücük bir tac.
Herkes cok begendi, ama ben zaten dügün sevmiyorum ki :dondurma:

öncelikle şimdiden mutluluklar. ben de çirkin gelin yoktur diyen arkadaşlara katılıyorum, paylaştığınız fotoğrafta da ben ilk önce gelinin içten gülümsemesine dikkat ettim.umarım düğün boyunca tüm işleriniz rast gider ve huzurunuz fotoğraflara yansır. benim düğünüm öncesinde düşünmem gereken çok farklı şeyler vardı ve rahat da bir insanım oluruna bırakmıştım. gelinlikçilere gittiğimde tarih konusunda yalan söylüyordum çünkü 2 ay kaldı desem bile telaş yapıyorlardı.

içinizde kalmaması için aklınıza takılan modeli gidip deneyebilirsiniz belki deneyince içinize sinmeyecek. sizin gelinliğinizin kumaşı ve formu nasıl? kumaşına göre üzerinde değişiklik bile yapılabilir

hayır. hayallerimdeki gibi olamadım. istediğim şey düz uzun gelinlik ve taçtı. ama onun yerine A kesim gelinliğe ikna edebildim bizimkileri. ve duvak taktım. ama pek umurumda değildi. düğün falan bana çok angarya geliyordu zaten.

En büyük korkum bu sanırım. En özel günümün içime sinmemesi. Bazı günler kendimi çok beğenirim bazı günler ise çirkin ördek yavrusuyum. Hayatımda bir kez yaşayacağım günler için de bu sebeple çok kaygılıyım. Üstelik sırf dış görünüş değil her şeyi her detayı 2019 yaz sonu evlenmeyi düşünmeme rağmen inanılmaz kafaya takıyorum. Yani şimdiden davetiye örneği, nikah şekeri bakmak gibi
Gelinlik konusu ise tamamen muamma hayatımda haliyle üstüme hiç gelinlik giymedim. Üstelik sarışın beyaz tenliyim bu sebeple kendime beyazı da hiç yakıştırmam. Offf off :)))

öncelikle gecikme için özür dilerim, konuya yeni yorumlar yazılmış hiç bildirim gelmedi, görmedim:olamaz: ben de biraz öyleyim, bazı gün bi bakarım cildim saçlarım çok güzel bazı günler sanki bütün ışıltım gitmiş gibi olur. çok değişik. o yüzden sanki o gün de güzel olmayacakmışım gibi geliyordu. artık biraz biraz attım kafamdan sanırım bu duyguyu:KK48: bu arada sarışın beyaz tene de beyaz renk çok yakışıyor, pastel bir makyaj ve pastel tonlarda bir gelin buketiyle:KK16:

Bende çok sade bi gelinlik hayal ettim hep hiç öyle prenses modeller simler çiçekler bilmem neler düşünmedim. Şuan evlilik çok uzak ama. Yıllardır değişmedi fikrim.
Saçlarımı uzatma yolundayım salık bırakıcam ama hafif dalga verdiririm galiba. Birde bana eyeliner hiç yakışmıyor ya gözlerim çekik göz kapaklarım düşük. Ama eyelinerli göz makyajına bayılırım. Napsam kızlar sadece hafif far ve takma kirpik nasıl durur. Birde mecbur kuaförde yaptırıcam bunları kendi malzemelerimi götürücem. Neler götürsem acaba ordaki malzemeleri kullanamam gözüm enfeksiyon oluyor. Ama doğal olup da bu gelinden daha güzellerini gördüm bakıyım da burada paylaşıyım

çekik gözlere de çok güzel makyajlar yapılıyor aslında ve çok hoş duruyor, internetten bakmak lazım:KK51:

Çirkin gelin yoktur 'suratsız' gelin vardır. Hep gülümse bu en iyi makyajın olacak. Saçını bildiğimiz gelin topuzundan yaptırma, gözüne mavi far sürdürme, birde çok koyu renkten kesinlikle uzak dur. Çok güzel olacaksın. Şimdiden mutluluklar :KK200:
çok teşekkür ederimm:KK200: zaten bu söylediklerini asla yapmak istemem:KK48::KK48: konuyu açalı bir ay olmuş. artık eski düşüncem azaldı. akışına bıraktım :D

Tabiki de hayalimdeki gibi degildi, sadece gelinlik degil hicbirsey...
Fakat bunlar görünenler, evlenmek icin önüme engel olamazlar.
Herseyi idare ettim.
Sadece makyajimi yapan ablaya ne olur ama ne olur elini korkak alistir, ay onu sürme, ay ne olur cok sürme he he diye cok karistim.
Iyi de karismisim sade bir makyaj oldu, sade bir topuk kücük bir tac.
Herkes cok begendi, ama ben zaten dügün sevmiyorum ki :dondurma:

hepsi geçip gittikten sonra aslında geriye bir huzur kalıyor ve bazı şeyler o anki önemini kaybediyor. çoğu evli kadından duyduğum düğün albümümüze yıllardır bakmadık diyolar mesela. unuttuk bile diyolar.

Bu gelinlik ve kadının saçı makyajı çiçeği mi beğendin
36-gif.1318283

Çokk itici bence ,sen kendi gelinliğini giy
48-gif.1318287

öncelikle şimdiden mutluluklar. ben de çirkin gelin yoktur diyen arkadaşlara katılıyorum, paylaştığınız fotoğrafta da ben ilk önce gelinin içten gülümsemesine dikkat ettim.umarım düğün boyunca tüm işleriniz rast gider ve huzurunuz fotoğraflara yansır. benim düğünüm öncesinde düşünmem gereken çok farklı şeyler vardı ve rahat da bir insanım oluruna bırakmıştım. gelinlikçilere gittiğimde tarih konusunda yalan söylüyordum çünkü 2 ay kaldı desem bile telaş yapıyorlardı.

içinizde kalmaması için aklınıza takılan modeli gidip deneyebilirsiniz belki deneyince içinize sinmeyecek. sizin gelinliğinizin kumaşı ve formu nasıl? kumaşına göre üzerinde değişiklik bile yapılabilir

çok teşekkürler, aminn:KK200::KK200: aradan bir ay geçmiş ben yeni görüyorum bu cevapları. şuanki duygum: durgunlaştım:ruh::KK48::KK48: gelinlik takımtım da baya gitti. kaderime razı olucam:KK48: gelinliğim straplez ve alt kısmı kendinden kabarık, tarlatansız. ama artık aklımda bişey kalmadı. atinadaki yangını da gördükten sonra bazı dünyevi şeyler boş geldi gözüme:(

Hhahaah derdin anlaşıldı
35-gif.1318282

Zaten konuyu açalı 1 ay olmuş ,elindekilerin tamamına razı ol artık
amour521-gif.1318305
:KK70::KK70::KK70::KK70: şaka bi yana, o kır düğünü konseptindeki salaşlık doğallık beni etkiledi:KK36: kız sanki evde kendi giyinmiş makyajını saçını kendi yapıp başına da çiçek takıp çıkmış gibi..zaten film karesi gibiydi.. bizde zor:KK51: yoksa elimdekilerden memnunum:KK16::KK48:

Back