Hayalinizdeki gibi bir gelin oldunuz mu?

Portobello cadisi

♥♥♥
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
416
506
18
özellikle evli arkadaşlara sormak istiyorum. tam da hayalinizdeki gibi bir gelin mi oldunuz? yakın zamana kadar kendimle ilgili, daha doğrusu nasıl bir gelin olacağımla ilgili çok fazla hayalim yoktu. o yüzden gelinliğimi bile ilk girdiğim mağazadan bu güzel tamam diyerek aldım aylar öncesinden. ama şimdi bazen internette bazı gelinlere denk geliyorum ve çok heves ediyorum. en basiti bugün şu oyuncu kızı gördüm ve bayıldım gelinliği tabii elie saab mış. ama saçı, o saçındaki canlı çiçek, makyajı vs ile ne kadar sade ve zarif.. ben böyle olamıycam diye üzülüyorum. en basiti gelinliğim artık alındı ve straplez klasik bir model. saçıma taç takmak istesem o canlı çiçekten nerden bulucam. hadi bişekilde canlı taç bulundu ama su gördüğüm resimdeki gibi bir salaşlık doğallığı nasıl yakalıycam. meğer benim hayalim de böyleymiş ama farkına şimdi varıyorum. neden zamanında gelinliğim için biraz daha düşünüp hayalimdekini aramadım da sanki angaryaymış gibi bir an önce alayım derdine düştüm moralim bozuluyor düşündükçe

Gelinligi geri iade etme şansın varmı?
Maddi durumun nasıl? Ikinci gelinlik alabilirmisin?

Ben evli değilim ama hayalimi gerçekleştirmek isterdim. Eğer gerçekleştiremiyorsam anın keyfini çıkarırdım, o güzel günün keyfini detaylar için bozmazdım

Bu yabancılar gibi olamayız cünkü biz gösteris meraklısıyız maalesef bu kişiler saçını makyajını bile kendileri yapıyor böyle günlerde hele gelinlikleri süper oluyor ne kadar sade ne kadar hoş tam bir gelinin olması gerektiği gibi.
Bu taçları bulmak zor degil googlen araştır bulursun

Aylar öncesinden gelinlik alışverişi biraz garip olmuş ama artık yapacak bir şey yok.

Ben gelinlik alışverişine gittiğimde kafamdaki modellerin bana yakışmadığını, hiç hayal etmediğim bir modelin çok yakıştığını gördüm.

Bu resimlerini yüklediğiniz model üzerinizde güzel durmayacaktı belki. Bence gidin deneyin. Çok beğenirseniz evdekini ikinci el satıp üzerine ekleyip beğendiğinizi alın.

Ben de istediğim gibi gelin olmuştum ilk girdiğimiz yerden gelinligimi aldım sonrasında ufak model değiştirmesi yaptık asıl o zaman tamam dedim bu benim.sirti beline kadar v şeklinde açık hoş bı gelinlik olmuştu. Düğünün birinde bez ayakkabı diğerinde sandalet giymiştim. :)

Iade ve degisik yok ne yazik ki ikinci gelinlik icin cok dusundum. Oyoe varlikli insanlar degiliz ve ikinci bir gelinlik cok lukse kacacakti, vazgectim. Sanirim dedigin gibi yapicam, keyif almaya calisicam artik napalim

Hayalimdeki gibi tam olmadi.
Yinede aldigim gelinlikten yaptirdigim sac ve makyajdan pisman degilim. Hatta hala giyesim geliyor

Cicekleri cicekcide yaptirabilirsin foto gösterip.
Güzel bir gelin olacagindan eminim :) hayirlisi olsun insallah
Ayy tesekkur ederim insallah en azindan biraz da olsa gonlume gore olur her seymakyajimi kendim yapicam

Makyajimi ben de kendim yapicam bakalim. Highlihter i bile youtube da gorup ogrendim artik ne kadar yapabilirsemevet ozellikle bu kiz ne kadar dogal ve guzel olmus. Ama gelinlik elie saab mis tabii o da var o taci internette bulabilir miyim bilmiyoruk cunku canli cicek
Kargoyla gelene kadar solar

tamda olmasını hayal ettiğim gibiydi gelinliğim ,

ilk girdiğim gelinlikçide buldum , başka gelinlikçilere çok baktık denedik ama ilkini gidip kiralamıştık.
Ne guzel gonlunuze gore olmus.. benim aceleye geldi, sonra da iste pismanliklardayim. Haa gelinlik kotu mu kesinlikle degil. Gayet zarif abartisiz.. ama mesela diyorum keske daha salas daha bohem gibi bisey bulsaydim

Evet gelinlik acele geldi ama dusunemedim. Hazir modeldi giydim begendim cok dusunmeden aldik. Simdi baska begenirsem ve onu satmak istersem nisanlim gercekten alinir. Cunku ben onu o an cok severek isteyerek aldim ve ucuz da degildi. O yuzden onu hele ki giymeden satmayi goze alamiyorum icim elvermiyo. Artik geri kalan aksesuarlarla dogalligi yakalamaya caliscam mecburen.

İnternetten araştırırsın gidip yerinden alırsın doğal makyaj diyoruz sen highlihter diyorsun

Ne guzel derin sirt dekolteli gelinlikleri ben de cok zarif buluyorum, eminim cok yakismistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…