- 10 Nisan 2018
- 416
- 506
- 18
- Konu Sahibi Portobello cadisi
özellikle evli arkadaşlara sormak istiyorum. tam da hayalinizdeki gibi bir gelin mi oldunuz? yakın zamana kadar kendimle ilgili, daha doğrusu nasıl bir gelin olacağımla ilgili çok fazla hayalim yoktu. o yüzden gelinliğimi bile ilk girdiğim mağazadan bu güzel tamam diyerek aldım aylar öncesinden. ama şimdi bazen internette bazı gelinlere denk geliyorum ve çok heves ediyorum. en basiti bugün şu oyuncu kızı gördüm ve bayıldım gelinliği tabii elie saab mış. ama saçı, o saçındaki canlı çiçek, makyajı vs ile ne kadar sade ve zarif.. ben böyle olamıycam diye üzülüyorum. en basiti gelinliğim artık alındı ve straplez klasik bir model. saçıma taç takmak istesem o canlı çiçekten nerden bulucam. hadi bişekilde canlı taç bulundu ama su gördüğüm resimdeki gibi bir salaşlık doğallığı nasıl yakalıycam. meğer benim hayalim de böyleymiş ama farkına şimdi varıyorum. neden zamanında gelinliğim için biraz daha düşünüp hayalimdekini aramadım da sanki angaryaymış gibi bir an önce alayım derdine düştüm moralim bozuluyor düşündükçe