Hayalinizdeki bölümler yada üniversiteler hangileri? hedefleri yazalım

kızlar ben mühendislik düşünüyorum ama bi bayan olduğum için biraz aklımı karıştırıyor. elektrik elektronik yada inşaatı geçtim aslında düşünmüyorum ama gıda endüstri düşünüyorum.. ama onları da iyi bi ünide okumak lazm ilk 10 binde olmazk ferek tıp gibi..

mekatronik müh duydum bir de otomotiv.. bunlar gelişecek mühendislikler.. bunlar hakkında bilgisi olan var mı yada yakını okuyan vs

Çocukluğumdan beri hayalimdeki bölüm tıp canım biliyorsun az çok konumdan :) sayısal kafam olmasına rağmen fizikten korkuma tm seçtim pişmanım
Yinede deneyeceğim ama olmazsa İstanbul üniversitesi-uluslararası ticaret olabilir

Thk üniversitesi pilotaj bölümü yada tıp ikisininde puanı hemen hemen aynı zaten (

rehberlik ve psikolojik danışmanlık istiyorum
istanbul veya çevresi olursa süper olur.

Hedefim Ege üniversitesi Izmir Atatürk saglik y.o hemsirelik.
Bi ara fakülte ve yüksek okul arasinda kalmistim ama farki yokmus. Ygsye ve Lysye girecegim, ikisinin sonucunu da degerlendirecegim. Ona göre fakülte veya yüksek okul tercihimi yaparim.
Ege olmazsa 9 eylül ama hedefim Ege.

İtina ile konu hortlatılır İlk hedefim BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIP bu olmadı diyelim hiç eczacılık dişçilik yazmıycam direk HACETTEPE ÜNİ. DİYETİSYENLİK inş herkesin gönlündeki onun için hayırlı olur ve dilerim hayırlısı neyse o olurrr

benim hayalimdeki bölüm radyo tv & sinema tv de yada fotoğrafçılık bu 3 bölümede meraklıyım olabilr yani 3ünden birisi.
Üniversite olarak İstanbulda okumayı çok isterdim ama ben şuan meslek okuyorum hayırlısı neyse o olsun ama benim hayalimdeki üniv hep il dışında olan akdeniz,mersin,9 eylül,muğla ünvdi...

akdeniz unuversıtesı moda tasarımı bölümü

bolum hakında bılgısı olan var mı kızlar?
ygs ıle mı alıyor?
meslek lısesı mezunlarımı sadece tercıh edıyor?ben duz lıse mezunyum gırebılır mıyım?
puanları nedır assagı yukarı?
bolum hakkında nasıl bılgı alabılırım.?
bu bolume ygs kac ıle gırılıyor?
sınava gırerken hangı derslerden soru cozmelıyım?

odtü hukuk çok güzel bir bölüm olurdu muhakkakta açılsaydı olurdu

canım sen nerde gördün odtü hukuğuda hedef yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…