hayalimdeki bölüm istanbul üniversitesi cerrahpaşa tıp(ingilizce) fakültesi
ama gitmeyi hedeflediğim bölüm marmara üniversitesi gazetecilik ya da halkla ilişkiler:78:
hedefim ankara üniversitesi hukuk fakültesi umudum pek yok ama çalışcaz bakalım hayırlısı olsun
inşallah olur tatlımm.. hukuk.. saygınlığı olan bi meslek hele de savcı hakim olmuşsan
tıp mf..
gazetecilik ts ..
anlamadım şimdi ?? hangi bölümdesin canım sen ?
ben sözelim canım lisede ders çalışmakla uğraşmamak için sözele gittimsonradan fikirlerim değişti keşke sayısal veya tm'ye gitseydim diyorum şimdi. hayalimde tıp okumak var ancak başarabileceğimi hiç sanmıyorum hayallerde kalacak ben gazetecilik okuycam:84:
inşallah canım ya pdrye de razıyım ama tabikide ankara hukuk için çalışcam :) :)
bende bu sene hazırlanıyorum boğaziçi üniversitesini çok istiyorum ama tuttursam bile orda kendime göre bi bölüm bulamıyorum Radyo tv - sinema bölümüne yatkınlığım var ege üniversitesinide düşünüyorum çok kararsızım hayırlısı bakalım
hukuk olsun daa.. saygınlığı yetermf içn de doktor.. :124:
inş. canım inş. hepimiz istediğimiz bölümlere gideriz
http://www.kadinlarkulubu.com/ogren...hangi-universiteye-gitmek-istiyorsunuz-8.html
ODTÜ istiyorum
Ama olmayacak sanırım çok azimsiz bir öğrenciyim
bende umutsuzum vallaelimden geleni yaparım ama ilk 1300 e falan girmem lazım
diyetisyenlik çok istiyodum ünisi hiç farketmezdi o olduktan sonra ama imkansızz
neden imkansız canım??
ek tercih yaptım canımm çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum bi yer ama 20 bine girecek kadar puan yapabileceğimi düşünmüyorum maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?