• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalinizdeki bölümler yada üniversiteler hangileri? hedefleri yazalım

deniz1992

♥ vefasızın sermayesi yalanmış.. ♥
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1.663
135
373
Konudan da anlaşılacağı gibi herkezin kendine göre bi hayali olan üniversite yada bölüm vardır.
sınırlamak bazen iyi bazen kötüdür. ama ne olursa olsun insan bi yol çizmeli diye düşünenlerdenim..

ben 1 sene bekledim bu sene bir daha gireceğim.. geçen sene beslenme diyetetik istiyordum olmadı..
ama bu sene fikirler değişti..

ve şuan tam bi kalıba sokamadım açıkcası ..

sizinkiler nereler kızlar ??

ayrıca üniversiteler hakkındaki merak ettiklerimizi şehir-eğitim şartları gibisinden sohbet alanı olarak genişletebiliriz.. :71:

Son düzenleme:
hayalimdeki bölüm istanbul üniversitesi cerrahpaşa tıp(ingilizce) fakültesi:16:
ama gitmeyi hedeflediğim bölüm marmara üniversitesi gazetecilik ya da halkla ilişkiler:31::78:

Son düzenleme:
hayalimdeki bölüm istanbul üniversitesi cerrahpaşa tıp(ingilizce) fakültesi:16:
ama gitmeyi hedeflediğim bölüm marmara üniversitesi gazetecilik ya da halkla ilişkiler:31::78:

tıp mf..
gazetecilik ts ..

anlamadım şimdi ?? hangi bölümdesin canım sen ?

hedefim ankara üniversitesi hukuk fakültesi umudum pek yok ama çalışcaz bakalım hayırlısı olsun :61::61:

inşallah olur tatlımm.. hukuk.. saygınlığı olan bi meslek hele de savcı hakim olmuşsan :71: :69:

bende bu sene hazırlanıyorum boğaziçi üniversitesini çok istiyorum ama tuttursam bile orda kendime göre bi bölüm bulamıyorum Radyo tv - sinema bölümüne yatkınlığım var ege üniversitesinide düşünüyorum çok kararsızım hayırlısı bakalım:D

tıp mf..
gazetecilik ts ..

anlamadım şimdi ?? hangi bölümdesin canım sen ?

ben sözelim canım lisede ders çalışmakla uğraşmamak için sözele gittim:43: sonradan fikirlerim değişti keşke sayısal veya tm'ye gitseydim diyorum şimdi. hayalimde tıp okumak var ancak başarabileceğimi hiç sanmıyorum hayallerde kalacak:31: ben gazetecilik okuycam:84:

ben sözelim canım lisede ders çalışmakla uğraşmamak için sözele gittim:43: sonradan fikirlerim değişti keşke sayısal veya tm'ye gitseydim diyorum şimdi. hayalimde tıp okumak var ancak başarabileceğimi hiç sanmıyorum hayallerde kalacak:31: ben gazetecilik okuycam:84:

ahh şu keşkeleer.. fizikti kimyaydı derken ömrümü yediler.. :50:
tm olsan bi derece derim çünkü bnm tm den tıp kazanan arkadaşlarım var .. ama ts.. çok daha zor çok ayrı ayrıyerlerdee..
inşallah olur gazetecilik..

inşallah canım ya pdrye de razıyım ama tabikide ankara hukuk için çalışcam :) :)

hukuk olsun daa.. saygınlığı yeter :71: mf içn de doktor.. :124:

bende bu sene hazırlanıyorum boğaziçi üniversitesini çok istiyorum ama tuttursam bile orda kendime göre bi bölüm bulamıyorum Radyo tv - sinema bölümüne yatkınlığım var ege üniversitesinide düşünüyorum çok kararsızım hayırlısı bakalım:D

ege üni. ecz fak benm de hayalim.. ama derinde kalmış çocukluk hayalim.. ben de ege ecz. yada beslenme diyetetik çok istedim ..
bu sene ne olur bilmiyorum..

Ben halkla ilişkiler ve reklamcılık okudum fakat mezun olduktan 1 sene sonra bütün kafam değişti. Efekt-animasyon tasarımı yapıyorum şu anda.. keşke grafikerlik okusaydım diyorum. e yaşta geçti bu saatten sonra oku mezun ol oldun 30. 30'dan sonra işe almaz kimse.. :5:

Back