• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HayaLiniz !

iLaydamMuge

Hayatımın anLamı Prensesiimm....
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
779
20
318
Balıkesir
MeseLa : Evlenmeden Önce Eşim BöyLe oLsun Deyipte Şuan evLendiğiniz Eşinizde OLmayan özeLLik Nedir ? Her Bekar Kızın Aklında TasarLadığı Bir Erkek hayaLi Vardır Yok GözLeri BöyLe, eLLeri BöyLe, DudakLarı kaLın veya İnce, vs vs.. BunLar Gibi İnsanın Vucudunda oLması Gereken ŞeyLeri HayaL Edipte Eşinizde oLmayan özeLLikLer neLerdir..?

Örneğin : Ben Yeri geLicek Çok Sert Yeri geLicek Çok Yumuşak BakışLarı oLan Erkeği Severim.. Birde O BakışLar ÖyLe Bir Bakıcakki Sadece Bakması Yetecekti. eLLer Benim İçin önemLiydi. İnCe ParmakLı Gibisinden Yani :) Çok Zayıf Değil Ama Kilolu oLmayan, Yani Buna Benzeyen Birini İsterdim :)

Fark : Benim Nişanlım Öyle Sert Biri oLmadığı İçin Hep Sevecen Bakıyor BakaLım beLkide iLeride Az Biras Sert BakışLarını Görürüm. Sert Derken öyLe Dövecek, Vurcak, Kırcak anLamında Demiyorum YanLış anLamayın :))) Aşkımın ParmakLarıda İnce Değil Pek, Biras Kalın :)) Aşkım Çok Zayıf Bir Türlü Kilo aLamıyor :D ŞimdiLik Aradaki FarkLarı HatırLadıkLarım bunLar akLıma geLeni Yazarım Daha :))))

benim hayalimde zeki ve bu zekiligini iş hayatına yansıtmış biri olmalı. bana karşı sürpizlerle dolu olsun sevsin şimdilik bu kadar

cok yakisikli olmasada olur ama yüzüne bakilir olsun boyu uzun olsa süper olur
cok paralar kazanmasina gerek yok ama caliskan üretken olsun iserim
beni sevsin saygili olsun hayalim bu yani allah herkesi hayirli insanlarla karsilasttirsin boshayallersmile

ben ters tarafını söyleyeyim mesela eşim iş yapmaz ben yemek yaparken tv karşına geçer kös kös oturur diye umarken şuan evimizde 5 gün geçmesine rağmen 4 gün yemeği o yaptı şaşırdım dogrusu:):):):)

Back