- 28 Eylül 2011
- 301
- 184
- Konu Sahibi MucizeMiZz
Evet kızlar hayalini kurmuştum ama kursagımda kaldı. Tek hayalim tek istedigim olan golden retriever elimden uçup gitti o kadar çok istiyorum ki öle bi köpegim olsun diye. Kızlar şöyle anlatayım dün erkek arkadaşım aradı. Ve hayalindeki köpege sahip olmak istermisin dedim. Büyük bir sevinçle EVETTTTT diye bagırdım. İkimizin ortak arkadaşımıza bi hediye olarak arkdaşı 9 aylık golden retriever vermiş. Ama arkadaşımız bakamayacagın için bana bi süreligine vermek istemiş. Tabi ben bunu bugün ögrendim ve hayal kırıklıgına ugradım. Oysaki ben dünden beri onun neler araştırdım neler düşündüm neler planlamıştım. Bi süreligine bende durup sonra geri vericegimizi duyunca istemedim. Neden die sorarsanız hem onun için düşündüm hem kendim için ben tam ona alışacagım elimden gitcek buna dayanamam aynı şekilde köpüş içinde kötü olcagını düşündüm. Sonuçta oda bana ve aileme alışacagı için ne bilim istemedim. Diceksinizki git al bi petshoptan ama petshoplar sadece ticari amaç için tonlarca para istiyorlar bi yavru köpüş 400-500-600tl buna ayıracak bi bütcem yok erkek arkadaşımla bakmayı düşünüyoruz. Maması, aşısı, diger tüm ihtiyaçlarını yani kısaca herşeyiyle ilgilenecem. Bursada yaşıyorum. Golden retriever yavrusu sahiplenmek istiyorum. Bana bi golden hediye etcek birisi yokmu Lütfen ona bebişim gibi bakıcam