canım öyle zamanlar oluyor ki hiç beklemediğin bi anda bakmışsın yenisini alıvermişsin...biraz maliyet düşük denk gelir veya eşinin eşref vaktine gelir hiç ummadan alıvermişsin :)
konsol konusunda kesinlikle katılıyorum bende hiç sevmiyorum çok gereksiz bişey..yemek takımını falan koyuyorlar diye tavsiye ediliyor ama benim yemek takımım mutfakda...konsol da da sırf boş kalmasın diye ıvır zıvırlar var

anlayacağın fuzuli bekliyor salonumun en ala köşesinde...hem odayı daraltıyor hem de işe yaramıyor...
parçalayıp yaksan yanmaz bile :) sunta sonuçta bi halta yaramaz...
üniteyi bende çok seviyorum..canım bak benim evimde koyacak yer olsa kesinlikle alırdım..sana tavsiye edebilirm...tekzen diye bi yapı market varya, orda tv ünitelerinde kampanya var....
o kadar güzeller ki istediğin büyüklük ve ebatta..bi bak istersen...fiyatları da çok uygun...fazla olduğu için indirimdeymiş...kalitesiz değil yani ihraç fazlası...
ben bi tane beğendim beyaz ve sütlü kahve tonlatında, çok şık..230 tl...

görünce şok oldum çok ısrar ettim eşime nolur alalım diye, alsak yer yok nereye koycaz diyo..haklı aslında yer yokki evim çok dar..ama sana tavsiyem bi bak istersen..tekzen vardır orda dimi?