• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayalimizdeki eşyaları paylaşıp dertleşelim mi :)

Ve gittim gümüşlük falanda aldım :59: Yerine tv ünitesi nasıl almadım inanamıyorum kendime :30:
Fiyatları nasıl kızlar bilen var mı?

Hadi yaaa.. ben 2000TL yi gözden çıkarmıştım zatenn süper..
atıcam o lanet olası vitrin bozuntusu şeyleri.. ii bari
:8:

mesela bu 650 flan yazıo istikbalin:) nette doğrumu bilmiyorum ama benm aldıklarımda buna benziyor genelde bu fiyatlarda var yani :) ama 2000i gözden çıkarmısssan daha güsel daha çok rafı olan çekmecesi olan birşey alırsn 1000 1300 tlye felan :)

Eklentiler

• $kristal-dlx-tk-idea-bej00.webp
    $kristal-dlx-tk-idea-bej00.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 75
mesela bu 650 flan yazıo istikbalin:) nette doğrumu bilmiyorum ama benm aldıklarımda buna benziyor genelde bu fiyatlarda var yani :) ama 2000i gözden çıkarmısssan daha güsel daha çok rafı olan çekmecesi olan birşey alırsn 1000 1300 tlye felan :)

Valla hiçö araştırmamıştım canım, eşyalarımızı aldıımız zamanda aman çok yer kaplar falan diye düşünmedim, pişman olacağımı bilemedim, ama sağol bende araştırayım şimdi :46:

Bende bu aralar evıme takmıs durumdayım kafayı...
Oyle cok esya yerı dekorasyon degıstırmeyı sevmem ama 3 gundur o koltuk suraya masa buraya gezdırıp duruyorum evın ıcınde 5 yıldır yerınden oynamayan masanın yeını degıstırdım 2 gun once..
5 yıldır daral gelmıs bana galıba.
Bır tane mutfak kose takımı begendım 3 gun once sormayın
Beyaz derı 2 kucuk pufu var masasıda saklanabıır cınsden ... bayıldıııımmm...
Kredı kartını bır toplıyom once alıcam onu ben :)
evdede dekorasyon degısıklıgı yapmam lazım bu arada :(

Ama en buyuk pısmanlıgım evı aldıgımızda tuvalet ve banyo ıcın aldıgım ayna takımlarına odedıgım para ıle cok rahat ıkı yerede dolaplı guzel bır sey alırdım... hıc aklıma gelmedıgı gıbı kımsede fıkır vermedı yaaaa... hala o ayna takımını kullanıyorum yaa arkadas cok da kalıtelı almıstım 5 yıl oldu bıraz bozul karar ne bıleyım bır sey olsada degıstırsem ama yoookk ılk gunku gıbı ınadına yaaa

Valla hiçö araştırmamıştım canım, eşyalarımızı aldıımız zamanda aman çok yer kaplar falan diye düşünmedim, pişman olacağımı bilemedim, ama sağol bende araştırayım şimdi :46:

bende gümüşlük vitrin felan oluo ya :) tekli yi almadım 2li aldım sadece teklinin yerine tv ünitesni tercih ettim:) kiracı olcaz aman ıvır zıvır istemiorum :1::1:

bak canım bak çok güsel şeler var:) şık durur evinde :))) nette fiaytlar yazıo ordan bak güselce çok zewkli oluo :1:

Bende bu aralar evıme takmıs durumdayım kafayı...
Oyle cok esya yerı dekorasyon degıstırmeyı sevmem ama 3 gundur o koltuk suraya masa buraya gezdırıp duruyorum evın ıcınde 5 yıldır yerınden oynamayan masanın yeını degıstırdım 2 gun once..
5 yıldır daral gelmıs bana galıba.
Bır tane mutfak kose takımı begendım 3 gun once sormayın
Beyaz derı 2 kucuk pufu var masasıda saklanabıır cınsden ... bayıldıııımmm...
Kredı kartını bır toplıyom once alıcam onu ben :)
evdede dekorasyon degısıklıgı yapmam lazım bu arada :(

Ama en buyuk pısmanlıgım evı aldıgımızda tuvalet ve banyo ıcın aldıgım ayna takımlarına odedıgım para ıle cok rahat ıkı yerede dolaplı guzel bır sey alırdım... hıc aklıma gelmedıgı gıbı kımsede fıkır vermedı yaaaa... hala o ayna takımını kullanıyorum yaa arkadas cok da kalıtelı almıstım 5 yıl oldu bıraz bozul karar ne bıleyım bır sey olsada degıstırsem ama yoookk ılk gunku gıbı ınadına yaaa

zaten öyle olur canım yaa, bi an önce değiştirmek istediğin şey sapasağlam durur ne bozlur ne kırılır :) ama çok sevdiğin gözün gibi sakındığın bi eşyada hemen başına bişey gelir :))

canım öyle zamanlar oluyor ki hiç beklemediğin bi anda bakmışsın yenisini alıvermişsin...biraz maliyet düşük denk gelir veya eşinin eşref vaktine gelir hiç ummadan alıvermişsin :)
konsol konusunda kesinlikle katılıyorum bende hiç sevmiyorum çok gereksiz bişey..yemek takımını falan koyuyorlar diye tavsiye ediliyor ama benim yemek takımım mutfakda...konsol da da sırf boş kalmasın diye ıvır zıvırlar var :37:
anlayacağın fuzuli bekliyor salonumun en ala köşesinde...hem odayı daraltıyor hem de işe yaramıyor...
parçalayıp yaksan yanmaz bile :) sunta sonuçta bi halta yaramaz...
üniteyi bende çok seviyorum..canım bak benim evimde koyacak yer olsa kesinlikle alırdım..sana tavsiye edebilirm...tekzen diye bi yapı market varya, orda tv ünitelerinde kampanya var....
o kadar güzeller ki istediğin büyüklük ve ebatta..bi bak istersen...fiyatları da çok uygun...fazla olduğu için indirimdeymiş...kalitesiz değil yani ihraç fazlası...
ben bi tane beğendim beyaz ve sütlü kahve tonlatında, çok şık..230 tl...:53: görünce şok oldum çok ısrar ettim eşime nolur alalım diye, alsak yer yok nereye koycaz diyo..haklı aslında yer yokki evim çok dar..ama sana tavsiyem bi bak istersen..tekzen vardır orda dimi?

sağol canım fikirlerin için bakacağım fiyatı uygunmuş

aldığım eşyalardan pek pişman oldum diyemem sadece yemek takımının gümüşlüğünü istememiştim ve bunu da söyledim ama mobilyacı parça parça ayıramam deyince mecburen almıştık... onun dışında herşey tam istediğim gibi çok önceden netleştirmiştim renkleri mobilyalar beyaz-lake olacaktı,,koltuklar açık gri,oturma odasında mutlaka köşe takımı............ halılar shaggy ......beyaz eşyalar metalik gir..... hepsini istediğini gibi aldım... önceden belirlemekte fayda var her zaman...

dün intikam diye bir dizi var belki izleyen vardır aranızda ona baktım da biraz yağmur'un beren saat'in yani evini istiyorum ben galiba artık:52::52: ev değil pardon yalısını :51: dekorasyonu zaten müthiş evin kendi de ayrı güzel. ağzımın suyu aktı izlerken

intikam-8-bolum-emre-evi-terk-ediyor_560x400cutout.jpg

intikam-dizisi-Ya%C4%9Fmurun-Yal%C4%B1s%C4%B1-10.jpg

dün intikam diye bir dizi var belki izleyen vardır aranızda ona baktım da biraz yağmur'un beren saat'in yani evini istiyorum ben galiba artık:52::52: ev değil pardon yalısını :51: dekorasyonu zaten müthiş evin kendi de ayrı güzel. ağzımın suyu aktı izlerken

intikam-8-bolum-emre-evi-terk-ediyor_560x400cutout.jpg

intikam-dizisi-Ya%C4%9Fmurun-Yal%C4%B1s%C4%B1-10.jpg

benım de dun aklımdan gecen tek sey buydu bır de berenın sarı derı ceketı ...:52:

şuan bazam çok kötü oldugu için bellonda görüp begendigim bir baza var inşallah evim olursa onuda evime alıcam hem ayakları yüksek temizlik açısından hemde sağlam$premium-baza-04.webp

Back
X