Gelinlik Modelleri Hayalimdekine en yakın gelinliğim!

ALLAH C.C mesud etsin. ben de gösteriş severim ama straplezin başlangıcındaki sıra sıra dizilmiş taşlardan göğüs altında da var bu da göz yoruyor belki bu detayı değiştirebilirsiniz.zaten altta eteğin de tokası var.

beğendim işlemesi göz alıyor ama etek kısmı kanımca biraz daha sade olabilir..ama bu haliylede cok güsel..mutluluklar canım...

Üst kısmı çok hoş gerçekten, pek bi şatafatlı.
Ama alt kısım için diğer arkadaşlara katılıyorum..

gelinlik oldukça gösterişli ve bazı yerleri göz yoruyor.bu sebeple topuz bir saç modeli seçmeni öneririm,eğer saçlarını açık bırakırsan çok daha fazla göz yoeacaktır.Hem böyleliklece daha şık olursn bana göre..:)

cnm gelinlik bir kaç ufak değişiklikle çok hoş olabilir. bence göğüs altındaki taş sırası fazla olmuş. o çıkarılmalı zaten göğüs kısmında taş sırası var o yeterli bence. ayrıca etek ksımı biraz daha sade bir model yapılırsa harika bir gelinlik olacak diye düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin. inşalah herşey istediğin gibi olur cnma.s.

Arkadaşlar yorumlarınız, tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum.. Önerileri dikkate alacağım.. Öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…