Gelinlik Modelleri Hayalimdekine en yakın gelinliğim!

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için.. Bakalım prova günü gelsinde gelinlikçimle konuşayım.. Neler yapabiliriz daha hoş hale getirmek için diye.. Hepinizi öpüyorum zemuszemus

ben çok beğendim canım güle güle giy.
şimdiden mutluluklar diliyorum.
gelinliğin şatafatlı olduğu için saçların biraz sade olsun bence

Gökçe teşekkür ederim zemuszemus

Gece kusu teşekkür ederim, önerini dikkate alacağım opuyorumnanaktan

canım anlaşılan altı kat katlı modelleri seviyorsun bence aklında gönlünde olan birinci eklediğin model, bencede o olsun zaten ikincinin altı güzel değil, kimseyi dinleme senin içine siniyorsa sen beğeniyorsan gerisi boş. gelin dediğin şatafatlı lur bende sadeyi sevmem farklılık olsun değilmi diğer gelinlerden ayır edilecek bi yanımız olsun, benimde gelinliğim şatafatlı hatta benimde gelinliğimi burdan kimse beğenmedi. sakın yorumları okuyupta kararından vazgeçme yada moralini bozma. sonuçta bir kez gelin oluyorsun ve nasıl bir gelin olmak istiyorsan öyle ol içinde kalmasın bişey sonra pişman olma neden yapmadım diye. speedy arkadaşımız saç modeli eklemiş ilk baştaki topuz güzel bence ama saçın açık renkse onu yaptır koyu renklerde modeli görünmez. mutluluklar dilerim. bende sana saç modeli göndereyim fikir olur.

biraz fazla geldi bana göz yoruyor yani gerçi ben sade gelinlikleri severim benim gelinligimde öyleydi bu senin hayalinmiş mutlu mutlu giy canım ama bence sade bir topuz ve ayakkabıyla tamamla

bi kaç saç modelide benden

Eklentiler

• $28122_1457917137782_1528985885_31208249_4725880_n.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $30410_401628544073_754744073_4113097_5406578_n.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 57
gelinliğin çok güzelmiş, güle güle giy canım.
ayrıca, saç, makyaj konusunda seni değiştirmeyen, yüz hatlarını başka birisiymiş gibi göstermeyen modeller seçmen yeterli bence.
mutluluklar........

Canim bahsettigin San Patrick'in Paradiso modelini googleden arattim fakat bulamadim
asil hayalindeki gelinlikle secmis oldugun simdiki gelinlik arasinda önermelerde bulunacaktim..

bende sade gelinlikten hoslanmayanlardanim, gelinlik dedigin kokos olucak
ama birinci gelinlikte gercekten göz yorucu detaylar var.. üst kisimdaki taslar cok hos
o islemeler olmasa daha güzel olabilirdi...
fikrini tamamen degistirmek yerine ufak oynamalarla istedigin gelinligi giy derim..

ya ben gelinliği beğenmedm çok klasik ve gösterişsiz bir etek.daha afilli olsn bence..

iki modelden hangisi diyorsan kesinlikle birincisi canım ama arkadaşların dediği gibi provalar sırasında bazı detaylarla oynayabilirsin bence de
ama ikinci gelinliği hiç beğenmedim ben şık durmuyor
ve son olarak bence san patrick'in modelinden daha güzel ilk beğendiğin
Allah içine sindirsin güle güle giy inşallah opuyorumnanaktan

Felisity; canım yorumun için teşekkür ederim öncelikle... Yok asla birileri beğenmedi diye kendi beğendiğim gelinlikten vazgeçmem.. Ama akıl akıldan üstündür belki benim göremediğim kötü bir ayrıntıyı arkadaşlar görür, uyarır, fikir verir diye ekledim.. Yorumlar geldi bende onları göz önünde bulundurup dikim aşamasındaki gelinliğe müdahalelerde bulunabilirim.. Mesela işlemeleri azaltmak gibi vs...

Eklediğin saç modelleri hoşmuş ama ben topuzlardan ziyade iri buklelerle dağınık şekilde toplanmış saçları seviyorum.. Tabi hergün başka bi saç modeli görüp ona vuruluyorum :) düğüne kadar kesin karar veririm umarım :)

You_Know; teşekkür ederim.. Evet bende baktım senin gelinliğine az önce çok zarif sade bir gelinlik tercih etmişsin.. Bende oldum olası kokoş olduğum için taşlar, incik cıncık olmazsa olmazlarım :)

IV. Lulu ; Teşekkürler.. Kuaförde disko topuna döndürülen gelinleri gördükçe hep kendi gelin makyajımı kendim yapmayı istemişimdir.. İyi bir makyöz bulamazsam iş başa düşecek :)

DygLu; Canım arkadaş eklemiş Paradiso modelini.. O benim hayalimdeki gelinlikti aslında.. Ama dediğim gibi gelinlikçilere güvenemediğim için o modelden vazgecmek zorunda kaldım.. Birebir tutturamazlardı o modeli.. Ve birde maddiyat yönü var işin.. Bolca Fransız danteli kullanılacakmış Paradisoya oyüzden hep yüksek fiyat verdiler.. Vazgeçtim bende.. eyvahedigeldismile

_Handan_ ; senin gösterişsiz, afilli değil dediğin eteği bazı arkadaşlar çok fazla göz yorucu kalabalık buldu.. Zevkler çok farklı tabi.. Birine sade gelen diğerimize çok şatafatlı geliyor :) Teşekkür ederim yorumun için..

MELTEMEMRE; Canım çok teşekkürler güzel yorumun için..zemuszemus

rafflessia ; Hayalimdeki gelinlik evet Paradiso.. Kat kat olması, tülün ve dantelin bolca kullanılması, bele oturup kalça hizasından açılıyor olması vs.. Bunlar benim seçtiğim gelinlikteki ortak özellikleri.. Birebir aynısı olmazdı zaten diktirsem bile.. O riski göze alamadım açıkcası..

ben çok beğendim tam tarzım abarıtıyı severm özelkkle gelinlikte güle güle giy canım allah şimdiden sen çok mutlu etsin allah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…