Felisity; canım yorumun için teşekkür ederim öncelikle... Yok asla birileri beğenmedi diye kendi beğendiğim gelinlikten vazgeçmem.. Ama akıl akıldan üstündür belki benim göremediğim kötü bir ayrıntıyı arkadaşlar görür, uyarır, fikir verir diye ekledim.. Yorumlar geldi bende onları göz önünde bulundurup dikim aşamasındaki gelinliğe müdahalelerde bulunabilirim.. Mesela işlemeleri azaltmak gibi vs...
Eklediğin saç modelleri hoşmuş ama ben topuzlardan ziyade iri buklelerle dağınık şekilde toplanmış saçları seviyorum.. Tabi hergün başka bi saç modeli görüp ona vuruluyorum :) düğüne kadar kesin karar veririm umarım :)
You_Know; teşekkür ederim.. Evet bende baktım senin gelinliğine az önce çok zarif sade bir gelinlik tercih etmişsin.. Bende oldum olası kokoş olduğum için taşlar, incik cıncık olmazsa olmazlarım :)
IV. Lulu ; Teşekkürler.. Kuaförde disko topuna döndürülen gelinleri gördükçe hep kendi gelin makyajımı kendim yapmayı istemişimdir.. İyi bir makyöz bulamazsam iş başa düşecek :)
DygLu; Canım arkadaş eklemiş Paradiso modelini.. O benim hayalimdeki gelinlikti aslında.. Ama dediğim gibi gelinlikçilere güvenemediğim için o modelden vazgecmek zorunda kaldım.. Birebir tutturamazlardı o modeli.. Ve birde maddiyat yönü var işin.. Bolca Fransız danteli kullanılacakmış Paradisoya oyüzden hep yüksek fiyat verdiler.. Vazgeçtim bende.. eyvahedigeldismile
_Handan_ ; senin gösterişsiz, afilli değil dediğin eteği bazı arkadaşlar çok fazla göz yorucu kalabalık buldu.. Zevkler çok farklı tabi.. Birine sade gelen diğerimize çok şatafatlı geliyor :) Teşekkür ederim yorumun için..
MELTEMEMRE; Canım çok teşekkürler güzel yorumun için..zemuszemus
rafflessia ; Hayalimdeki gelinlik evet Paradiso.. Kat kat olması, tülün ve dantelin bolca kullanılması, bele oturup kalça hizasından açılıyor olması vs.. Bunlar benim seçtiğim gelinlikteki ortak özellikleri.. Birebir aynısı olmazdı zaten diktirsem bile.. O riski göze alamadım açıkcası..