24 ekimde nikahım olacak İstanbul'da, nikah bitiminde aynı gün içinde 200 km uzaklıkta başka bir şehirde düğünüm olacak..Çok heyecanlıyım :)
Gelinliğimi dün itibariyle seçmiş bulunuyorum.. 3 yıldır hayalimde San Patrick'in Paradiso modeli vardı ama riskli bi model, çok iyi bir işçilik gerektiriyor ve bolllca Fransız danteli.. Ki o da çok pahalıya mal oluyor oyüzden Paradiso modelini diktirmekten istemeye istemeye vazgeçip bu modelde karar kıldım.. Bu da Fransız dantelli, tüllü uçuş uçuş bi gelinlik, ilk görüşte aşk yaşadık kendisiyle.. Üst kısmında çok fazla taş var gibime geldi başta ama içsesim ''gelinlik dediğin azıcık gösterişli olur birkere giyiyorsun'' dedi :) Kaporayı verdik ve mutlu mesut ayrıldım :)
Ben etine dolgun(!) :icecream:bi hatun olduğumdan dolayı kollarımı falan kapatmayı düşünüyorum biraz, Yine fransız danteliyle bant gibi askı yaptırabilirim belki.. provalara gittikçe paylaşırım sizlerle de :).opuyorumnanaktan
Şimdiiii ; Hemcinslerimin fikirleri benim için çok çok önemli.. nasıl buldunuz kızlar gelinliğimi açık açık söyleyin :) eyvahedigeldismile
Ve bu gelinliğe nasıl bir saç, ayakkabı, el çiçeği gider önerilerinizi dile getirirseniz çok mutlu olurum..??zemuszemus
Speedycim çok teşekkür ederim önerin için... Buarada eklediğin el çiçeğine ve saç modellerine bayıldım hemen kaydettim pc'me :)
.
Pillibebecik, teşekkür ediyorum güzel dileğin için...
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar... Genel olarak 'beğenilmedi' anladığım kadarıyla... eyvahedigeldismile
Aynı fiyatlı birde bu model vardı 2si arasında hala seçim yapma şansım var ilk provam 5 gün sonra...
Hangisi daha hoş peki?
Uploaded with ImageShack.us
üst beden de çok fazla detay var..göğsün üstünde ve altında çok taş kullanılmış..üst kısım kalsa alt kısım taşsız bırakılsa belki daha bir hoş olabilir..hem eteklerdeki fırfırlardan dolayı hareketlilik,hem de beden kısmındaki hareketlilik biraz göz yorar..
bence modelde biraz ekleme, çıkartmalar yapılmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?