• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hayalimdekine en yakın gelinliğim!

milkie

24 Ekim Gelini :)
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
129
1
96
İstanbul
24 ekimde nikahım olacak İstanbul'da, nikah bitiminde aynı gün içinde 200 km uzaklıkta başka bir şehirde düğünüm olacak..Çok heyecanlıyım :)

Gelinliğimi dün itibariyle seçmiş bulunuyorum.. 3 yıldır hayalimde San Patrick'in Paradiso modeli vardı ama riskli bi model, çok iyi bir işçilik gerektiriyor ve bolllca Fransız danteli.. Ki o da çok pahalıya mal oluyor oyüzden Paradiso modelini diktirmekten istemeye istemeye vazgeçip bu modelde karar kıldım.. Bu da Fransız dantelli, tüllü uçuş uçuş bi gelinlik, ilk görüşte aşk yaşadık kendisiyle.. Üst kısmında çok fazla taş var gibime geldi başta ama içsesim ''gelinlik dediğin azıcık gösterişli olur birkere giyiyorsun'' dedi :) Kaporayı verdik ve mutlu mesut ayrıldım :)
Ben etine dolgun(!) :icecream:bi hatun olduğumdan dolayı kollarımı falan kapatmayı düşünüyorum biraz, Yine fransız danteliyle bant gibi askı yaptırabilirim belki.. provalara gittikçe paylaşırım sizlerle de :).opuyorumnanaktan

Uploaded with ImageShack.us

Şimdiiii ; Hemcinslerimin fikirleri benim için çok çok önemli.. nasıl buldunuz kızlar gelinliğimi açık açık söyleyin :) eyvahedigeldismile
Ve bu gelinliğe nasıl bir saç, ayakkabı, el çiçeği gider önerilerinizi dile getirirseniz çok mutlu olurum..??zemuszemus

Son düzenleme:
Gelinlik dediğin kesinlikle gösterişli olmalı üstüne bayıldım :asigim:ama en azından altı daha sade olsa üst daha çok dikkat çekerdi yerimseniben
nacizane fikrim tabikide bi kaç olabilecek modelde eklerim şimdi :1::1:

Ben pek begenmedim hem dantel hem tas ve etegin de kat kat olmasıda biraz göz yorucu olmus..Senin begenmen önemli tabiki güle güle giy canım..yerimseniben

Elimde olan modelleri ekliyorum. umarım beğenirsin.

2873.jpg

2876.jpg

2878.jpg

2879.jpg

etek kısmını pek beğenmedim desem ayıp etmiş olurmuyum :kedi:

24 ekimde nikahım olacak İstanbul'da, nikah bitiminde aynı gün içinde 200 km uzaklıkta başka bir şehirde düğünüm olacak..Çok heyecanlıyım :)

Gelinliğimi dün itibariyle seçmiş bulunuyorum.. 3 yıldır hayalimde San Patrick'in Paradiso modeli vardı ama riskli bi model, çok iyi bir işçilik gerektiriyor ve bolllca Fransız danteli.. Ki o da çok pahalıya mal oluyor oyüzden Paradiso modelini diktirmekten istemeye istemeye vazgeçip bu modelde karar kıldım.. Bu da Fransız dantelli, tüllü uçuş uçuş bi gelinlik, ilk görüşte aşk yaşadık kendisiyle.. Üst kısmında çok fazla taş var gibime geldi başta ama içsesim ''gelinlik dediğin azıcık gösterişli olur birkere giyiyorsun'' dedi :) Kaporayı verdik ve mutlu mesut ayrıldım :)
Ben etine dolgun(!) :icecream:bi hatun olduğumdan dolayı kollarımı falan kapatmayı düşünüyorum biraz, Yine fransız danteliyle bant gibi askı yaptırabilirim belki.. provalara gittikçe paylaşırım sizlerle de :).opuyorumnanaktan

Şimdiiii ; Hemcinslerimin fikirleri benim için çok çok önemli.. nasıl buldunuz kızlar gelinliğimi açık açık söyleyin :) eyvahedigeldismile
Ve bu gelinliğe nasıl bir saç, ayakkabı, el çiçeği gider önerilerinizi dile getirirseniz çok mutlu olurum..??zemuszemus

hayırlı olsun :)) güle güle giy inşallah gelinliğini. eminim çok yakışacaktır yerimseniben
önerim yok ama benim :kedi: şimdilik sadece hayırlı olsun demek istedim. :utangac:

Speedycim çok teşekkür ederim önerin için... Buarada eklediğin el çiçeğine ve saç modellerine bayıldım hemen kaydettim pc'me :)

Lyre; Tabiki ayıp etmiş olmazsın :) Herkesin zevki farklıdır sonuçta değilmi.. Teşekkür ederim yorumun için yerimseniben

Pillibebecik, teşekkür ediyorum güzel dileğin için...

benim fikrimde speddy le aynı üstü çok hoş daha çok dikk.çeksin istersen altı daha sade olmalı.bu şekilde hem çok ağır hemde göz yoruyor. ve bu gelinliğe bence topuz saç gider. şimdiden mululuklar:)

Speedycim çok teşekkür ederim önerin için... Buarada eklediğin el çiçeğine ve saç modellerine bayıldım hemen kaydettim pc'me :)
.

Tabi seninde dediğin gibi hayaline en yakın gelinlik bu canım sen beğendin bu yeterli,
bizimkisi yalnızca fikir.

aslinda gelinlik model olarak güzel ama cok karmakarisik geldi bana
ya üstündeki taslar yada o tüllü yeri olmamaliydi.. eyvahedigeldismile
gözü yoruyor bana göre bilmiyorumkismile :1ninca:..

Çok gösterişli gerçekten
Madem ilk görüşte aşk sizinkisi Allah mutlu etsin a.s
Ben sadelikten hoşlanırım:utangac: ama bu gelinlik de hoş
Mutluluklar...

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar... Genel olarak 'beğenilmedi' anladığım kadarıyla... eyvahedigeldismile

Aynı fiyatlı birde bu model vardı 2si arasında hala seçim yapma şansım var ilk provam 5 gün sonra...

Hangisi daha hoş peki?

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar... Genel olarak 'beğenilmedi' anladığım kadarıyla... eyvahedigeldismile

Aynı fiyatlı birde bu model vardı 2si arasında hala seçim yapma şansım var ilk provam 5 gün sonra...

Hangisi daha hoş peki?

ben en çok arkadaki
aşağıya kadar güpür inen modeli beğendim
sizin alternatifleriniz arasında değil ama bence daha hoş :kedi:

bende alt kismini begenmedim üst kismi sahane
bide krem rengi yerine beyaz olsaydi daha hos olurdu

Daisyrose; teşekkür ederim öncelikle... Zevkler nekadar farklı gerçekten bana da çok düz geliyor o model.. Ama zarif bi model olduğu kesin...

Scheker; mersi...Alt kısmı göz yorucu gelmiş istisnasız herkese... sanırım ufak oynamalar yaptıracağım alt kısımda.. Birde beyaz olacak gelinliğim zaten vitrinde krem rengi olduğu için onu fotoğrafladım..

üst beden de çok fazla detay var..göğsün üstünde ve altında çok taş kullanılmış..üst kısım kalsa alt kısım taşsız bırakılsa belki daha bir hoş olabilir..hem eteklerdeki fırfırlardan dolayı hareketlilik,hem de beden kısmındaki hareketlilik biraz göz yorar..
bence modelde biraz ekleme, çıkartmalar yapılmalı..

üst beden de çok fazla detay var..göğsün üstünde ve altında çok taş kullanılmış..üst kısım kalsa alt kısım taşsız bırakılsa belki daha bir hoş olabilir..hem eteklerdeki fırfırlardan dolayı hareketlilik,hem de beden kısmındaki hareketlilik biraz göz yorar..
bence modelde biraz ekleme, çıkartmalar yapılmalı..

benmi yanlış düşünüyorum diye içimden gecirdim ama yorumları okuyunca hemen hemen herkes aynı fikirde...ve tatlıgaci cok güzel açıklamış..model olarak hoş aslında ama çok kalabalık ve karışık görnüyor

Back