• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimdeki yatak odası sızce nasıl ????

GULCIN_87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
851
1.382
333
İzmir
Kızlar bu mobılyaları ucuza nerden bulabılırım tam olarak aradıgım yatak odası takımı bu. dolapsız ıstıyorum. sadece resımdekıler olacak. dolabı cocuk odasına yptırmak ıstıyoruz yatk odamızı bogmasın dıye. bu aralar cok merak saldım bu tarza. netten arastırıyorum oyle az kı gorduklerım. hepsi de ucmus durumda fıyat olarak :(((

canım bence çok hoş ama yatak başlığını, makyaj masasını ve komodinleri beğenmedim. yatak başlığı biraz daha aşağıda olmalı öyle sivrihoş durmamış, makyaj masasının aynası büyük e yuvarlak tek parça olmalı ve tabi ayakları biraz daha yüksek komodinlerde tek çekmeceli uzun ayaklı olmalı benim hayalimdekide böyle hatta tüm evim country tarzda olacak inşallah çok iç açıcı çok güzel :16: birde böyle istediğin gibi yaptır bence iyi bir mobilyacı bul yarı fiyatına yaptırırsın mesela arkadaşım bi takım beğendi çocuk odası 2500 dediler 900 e yaptırdı bazası yatağı dahil

Son düzenleme:
Country tarzı güzel ama bunun için büyük bi yatak odası laızm esanın kenıdnı göstermesı ıcın canım ama genel olarak bakınca hos duuryor

Back
X