- 11 Mayıs 2017
- 29
- 22
- 38
- 32
- Konu Sahibi aLoneangeL22
-
Şampuanla ilk yıkamada bir dakika kadar masaj yaparak arınıyor. Hiç yağlı his kalmıyor, çoğu zaman 2.kere şampuanlamıyorum bile.Saçlarını nasil arindiriyorsun
Onu hiç duymamıştım. Araştırayım onu da deneyeyimKaranfil kürü de güzel sonuç veriyor uzaması için.
Nasıl saçmış o ya ben bes sampuanlamaya yagli lafayla geziyorumŞampuanla ilk yıkamada bir dakika kadar masaj yaparak arınıyor. Hiç yağlı his kalmıyor, çoğu zaman 2.kere şampuanlamıyorum bile.
Yeni gördüm tatilde olduğum için canım. Saçı nasıl alıştırırsan öyle gidiyor . Bende senin gibi en az 3 4 kez şampuanlıyordum. Daha çabuk yağlanıyordu bu yüzden. Zamanla azaltırsan saç alışıyor, yıkadıktan sonra yağlanıyordu normalde saçlarım. Şimdi 2 gün temiz duruyor.Nasıl saçmış o ya ben bes sampuanlamaya yagli lafayla geziyorum
İnşallah yarar canım, faydası olursa bana da yazarsan çok sevinirim.Saçların çok hızlı uzamış canım maşallah darısı bana inşallah :) at kuyruğu yağını ilk kez duyyorum. Ama at kuyruğu şampuanı var bende yeni başladım. Acaba o da işe yarar mı ki
At kuyruğu yağı mi kullanıyorsunuz varsa fotoğraf ekler misinzBu da 19.02.20 tarihli fotoğraf. Saçlarımı bundan önceki fotoğrafı çektikten sonra 5 cm kadar kestim, ardından bakıma devam ettim. Uzama hızı iyi. Haftada 2 kere karışık yağdan bir kere de hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Hiç uzamayan saçlarım kendine geldi ve uzuyor. Saçları kendi haline bırakmak bence çözüm değil, bakım şart.Eki Görüntüle 2593643
Canım tek at kuyruğu yağı kullanmadım. Marka yazmak yasak mı bilemedim de Lyonsey at kuyruğu bitkili saç bakım yağı kullandım. İçinde 15 çeşit yağ var. 1 kutu bitti, şimdi valensey yılan yağlı saç bakım yağı kullanıyorum. Kutusunu atmışım, netten bulduğumu yüklüyorum.At kuyruğu yağı mi kullanıyorsunuz varsa fotoğraf ekler misinz
tamam cnm çok teşekkür ederimCanım tek at kuyruğu yağı kullanmadım. Marka yazmak yasak mı bilemedim de Lyonsey at kuyruğu bitkili saç bakım yağı kullandım. İçinde 15 çeşit yağ var. 1 kutu bitti, şimdi valensey yılan yağlı saç bakım yağı kullanıyorum. Kutusunu atmışım, netten bulduğumu yüklüyorum. Eki Görüntüle 2601023
Kuzum şampuanın faydasını gördün mü acaba merak içerisindeyim.Saçların çok hızlı uzamış canım maşallah darısı bana inşallah :) at kuyruğu yağını ilk kez duyyorum. Ama at kuyruğu şampuanı var bende yeni başladım. Acaba o da işe yarar mı ki
Canim şampuanı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Korona sürecinde hevesim kaçtı bakımları komple bıraktım. Sadece sampuani kullandım. Bence uzaması fena degil. Herkesin saç uzama hızı farklıdır tabi. Bnm dönem dönem uzama hızlandi bazı dönemler yavasladi. Degiskendi yani. Tabi bu süreçte ben hiç bakım yapmadım ve çok stresli bı dönem geçirdim bunlarda uzamayi yavaşlatan etmenler. Ama normal hızında uzadı öyle mucize yaratmadiKuzum şampuanın faydasını gördün mü acaba merak içerisindeyim.Yazarsan çok sevinirim.
Anladım canım. O zaman hiç almayayım onu. Çok teşekkür ederim dönüş yaptığın içinCanim şampuanı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Korona sürecinde hevesim kaçtı bakımları komple bıraktım. Sadece sampuani kullandım. Bence uzaması fena degil. Herkesin saç uzama hızı farklıdır tabi. Bnm dönem dönem uzama hızlandi bazı dönemler yavasladi. Degiskendi yani. Tabi bu süreçte ben hiç bakım yapmadım ve çok stresli bı dönem geçirdim bunlarda uzamayi yavaşlatan etmenler. Ama normal hızında uzadı öyle mucize yaratmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?