Kleinfeld Collection'un bu tasarımı hayalimdeki gelinlikti.
Rengini kırık beyaz istiyordum.
Ama maalesef terzim bunu dikemeyeceğini, dikse de orjinali gibi olmayacağını söyledi.
Vücut tipime de uygun olmadığına ikna etti beni, kısmet olmadı kısacası.
Yine eteğinden esinlendik, ama buna göre daha sade bir model oldu benimki.
Fikir olur diye,ekleyeyim dedim fotoğraflarını, beğenen çıkar belki
Benim görümcem gelinlikçi bu gelinliği geçen sene türbanlıya uyarladı tabi beyaz olarak bunun kadar olmasada tabi giyendede çok önmli yinede güzel olmuştu
arkadaşlar, alakasız ama ben "gelinlik modelleri" bölümüne giremiyorum. sitede onarım vardır diyor. sadece o an hangi konuya en son cevap verıldıyse onu gorebılıyorum. bu sorunun sebebi nedır, ve sadece bende mı var acaba?
cnm ya bence vazgeçme hayallerinden.çok güsel bi gelinlikmiş
eminim terzi dikemeyeceği için sana yakışmayacağını sölemiştir.
bilmiyorum senin vücut tipini ama eğer straplez olduğu için yakışmayacağını sölediyse bunu askılıya veya kısa kolluya veyada uzun kolluya çevirebilirdiniz.
bi kere arkadaşım bu terzi işi değil moda evlerine sorman lazımm...benim yakınım moda evinde çalışıoo aynısını geçen sene tesettürünüüüü yaptılarrrr...sana tavsiyem bu model eskiiiidi....eskimeyen hep orjinal olan modellerr fransız danteli uygulanan modellerdie modeli ne olursa olsunnnnn fransız dantellerinden vazgeçmeyin derimm...tabiki zevk meselesiii...ama hayalindeki hayalinde kalmasın...
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Genelde beğenilmesine sevindim.
Benim gelinliğimi diken kişi de bir modaevi sahibiydi, ama elbette büyük bir firma değildi.
Görümcemin tanıdığıydı. Eteğinden fikir aldık. Giydiğim zamanlar çok içime sinmişti, çok güzel hissetmiştim kendimi
Ben 3 sene önce evlendim.Dolayısıyla iş işten geçmiş oldu benim için ama,düğün hazırlığı yapan arkadaşlarımızı halen okuyorum, gelinlik modellerini halen takip ediyorum hoşuma gidiyor. Fikir verir diye fotoğrafı koymak istedim, çünkü görmedim bu modeli beğendim diyen bir konu.
Genellikle Pronovias modellerini beğeniyor arkadaşlar ama Kleinfeld'de de güzel modeller var bir dikkat çekeyim istedim
bi kere arkadaşım bu terzi işi değil moda evlerine sorman lazımm...benim yakınım moda evinde çalışıoo aynısını geçen sene tesettürünüüüü yaptılarrrr...sana tavsiyem bu model eskiiiidi....eskimeyen hep orjinal olan modellerr fransız danteli uygulanan modellerdie modeli ne olursa olsunnnnn fransız dantellerinden vazgeçmeyin derimm...tabiki zevk meselesiii...ama hayalindeki hayalinde kalmasın...
gelinlik gerçekten çok güzel fakat terzin sana dürüst davrandığı için şanslısın çünkü bu modeli gerçekten dikemezler, bende internetten bakıp birçok gelinliğin hayalini kurdum aylarca fakat gel gör ki üzerinde denediğin zaman anlıyorsun sana gerçekten en çok yakışanı :)